canım gözünaydın sağlıkla bebeğini kucağına almak da nasip olur inşallah
bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime
sedda89 sakın sitere yapmaa ben ölecektim son bir haftadır iyice abarttım,agrasif ağlak bişe oldumm ama değmedi bak,pıt pıt pıt aman Allah ım kızlar kendi fındık kadar kalbi kocaman kuzumunAllah ım ne kadar büyüksünn
gözün aydın canım.darısı bizlere olsun inşallah...
canım stres yapmıyorumda heyecanlanıyorum birde zaman geçsin bebeğimin kalp atışlarını allahın izniyle duysam onu daha çok hissetsem diyorum allahım nazarlardan korusun sizide ne güzel bir duygudur..Onun o minik kalbi allahım ne büyüksün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
günaydınnn :))) akşam 20.00 den beri uyuyorum işe gideyim diye kalktım yatsam bir 12 saat daha uyuyacak kıvamdayım :))
cnmm gercekten tarifsiz,kalbine bakıcak dr atıyormu diye,biras sakin ol dedi,öyle atıyorki kalbin bebeğinkini duyamıycam dediölüyodum korkudan
günaydın kızlarrr, bu sabah nasılsınız?? bebişler nasııılllll
olessa canım gözün aydın, çok şükür senin için de içimiz rahatladı, darısı henüz duymayan arkadaşlarımızın başına
cnmmm çok tsk ederimm Aminnn inş...
inşş canımm inş..benim suan yasadığım mutlulugu Allah ım hepinize yaşatsınn inşşşşşşşşşşşşşşş....
meleekkk
canım listede beni de düzeltebilirsin bıdığımın pıt pıtlarını görmüştük geçen hafta
kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??
kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??
düzelttim canım.elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum atlamışım seni demkki kusura bakma.
düzelttim canım.elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum atlamışım seni demkki kusura bakma.
seddacım 12.haftada bitiyor diye biliyorum.
canım 12. haftadan sonra %99 düşük tehlikesi kalmıyormuş, gebeliğin sonuna kadar %1lik bir ihtimal var ama (sağlıklı sonuçlanmayan bir gebelik olarak).. Allah korusun hepimizi
saolun güzel anne adaylarıAllahım bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah..Amiinn..