2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gunaydinn

bugun 6+0 'im , simdi 7 haftalik mi olmus oluyorum ?? bi de oyle uykum var ki herhalde bi yatsam 24 saat uyurum sizde durumlar nasill:))

slm kızlar.nasılsınız????bebişler nasıl?

ben bişi sorucam sizlere..
bel ağrısı olan varmı yaa?benim uzun süre oturunca yada biraz iş yapınca belim çok ağrıyor....
bide karnımın alt kısmı....eğilip kalkarken resmen sıkışıyor acyor.dolgunluk hissi çok fazla

kizlar gunaydinn

bugun 6+0 'im , simdi 7 haftalik mi olmus oluyorum ?? bi de oyle uykum var ki herhalde bi yatsam 24 saat uyurum sizde durumlar nasill:))

6 haftalıksın canım şuan. doktor sorduğunda 6 diceksin ama mantık olarak 6 bitmiş 7 yi dolduruyosun.bende zor alıştm bu hesap işine ama böleymiş.
soldaki rakamı söylüyormşsn hafta olarak 7+2 im mesela ben 8i dolduruyorum ama 7 haftalık diyorum...

Son düzenleme:
canim tesekkurler bu hesap isi zor is , 40 a bi gelsek hayirlisiyla da hesap mesap birakip bebiklerimizi kucagimiza alsak :)

canim tesekkurler bu hesap isi zor is , 40 a bi gelsek hayirlisiyla da hesap mesap birakip bebiklerimizi kucagimiza alsak :)

o zmanda bebeğimin kırkı çıktı.yaşına az kaldı. şu kadar ay oldu dişi çıkmadı, ne zmaan yürüyecek falan filan derdi olurrr

kizlar gunaydinn

canım 7. haftandasın (6+0,6+6) ama tam olarak 6 haftalık oluyosun

çok şükür iyiyiz biz bebişimle canım
bel ağrısı 2 gündür bende sabah uyandığımda oluyor ama böyle yorgunluk ağrısı değil de adet zamanı olan ağrı gibi oluyor

hımm bende ozaman 7.haftasında oluyorum..7.haftayı dolduruyorum yani..Bu demek olurki 27 aralıkta 8+0 tam 8.haftadamı dinlicem kalp atışlarını ozaman evet hesaplara göre öle..
o zmanda bebeğimin kırkı çıktı.yaşına az kaldı. şu kadar ay oldu dişi çıkmadı, ne zmaan yürüyecek falan filan derdi olurrr

sorma canım yaa ben tıckerıma son adet tarihini yazınca çıktı ne kadlrık olduğu yoksa dr.um daha bişe demiş değil kalp atışlarını duymadan bişey diyemem duyalım söylicem dedi canım meraktayım valla..Dediğin gibi dünyaya geldiğinde derdi dahada çok olucak olsun yeterki sağlıkla gelsinler okadr bekledik istedikki ceremesinide çekicez artık

arkadaşlar ilk kan testi değeriniz kaç çıkmıştı ve adetiniz kaç gün gecikince yapılan sonuçtu
ben yumurta çatladıktan sonraki 15.gün yaptırdım
sonuç 175,09 çıktı

arkadaşlar ilk kan testi değeriniz kaç çıkmıştı ve adetiniz kaç gün gecikince yapılan sonuçtu
sonuç 175,09 çıktı

Canım ben kan testi yapmadım..Adetimden 6 gün geçince yapmicaktım yinede patronun karısı ısrarlayınca öğlen gibi idrar testi yaptım çift çizgi akşamıda dr. gitmiştim

Canım ben kan testi yapmadım..Adetimden 6 gün geçince yapmicaktım yinede patronun karısı ısrarlayınca öğlen gibi idrar testi yaptım çift çizgi akşamıda dr. gitmiştim

benim bata 2 gün kala 485.3 çıkmıştı

tşk ederim cevaplarınız için
ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmek doğru olur
benim SATa göre 4+1 henüz

canım ben de de çok akıntı oluyor o da allah kotrusun ama kuru tutmazsan mantar yapabiliyor dikkat et ben de günlük ped kullanıyorum. ağda da yaptır kendin yapıyosan neyse de başkasına yaptırıyosan mutlaka dikkat et temiz olsun

bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime

gözün aydın canım

kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??

12. hafta dolunca yüksek ihtimalle bitiyor ama allaha emanet her zaman bebişler

aynıları var canım benim önceden doğumum olduğundan bel ağrısı daha da garip şekilde

ah ah inşallah 2 li rakamlara düşelim bak zaman ne çabuk geçecek hele doğumlar başlayınca ...

zor gecer hele de benim gibi boyle tam onunde beyazlarin varsa. yahu bari beyazlar arkada olsa arkalar simsiyah onlerde beyazlar! guselim ben kina yakmayi dusunuyorum walla hem saci da besler:))

arkadaşlar saç boyama konusunda bilgisi olan varmı saçlarımı boyamadan nasıl geçer 9 ay ????

canım benim başıma gelmişti düşeceği varsa ne yaparsan yap gidiyor iğne ilaç kullandım yattığım yerde gitti ama arkadaşım sular seller gibi kanama geçirdi bebeğe bişi olmadı sağlıkla doğurdu hayırlısını dile stres yapma.

canım hayırlı olsun stres yapma bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et çok sevindim.

bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime

süper darısı bizim başımıza gözün aydın canım..

kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??

12. haftadan sonra diye biliyorum.

kizlar gunaydinn

canım 6. haftayı doldurup 7 ye girmiş oluyorsun.

aynısı bendede var kasığım bazen çok dolu oluyor resmen sıkıştırıyor. ayakta kalıncada belim çok ağrıyor ama normal böyle şeyler..

sonuç 175,09 çıktı

benim 3 gün gecikme sonucu 528.6 çıkmıştı.

arkadaşlar saç boyama konusunda bilgisi olan varmı saçlarımı boyamadan nasıl geçer 9 ay ????

canım boya kesinlikle yasak ama duramam diyorsan 3. - 4. aydan sonra bitkisel olanlardan yapılabiliyor. Ama tavsiyem yaptırma bebişine yazık sonuçta kimyasal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…