tatlı ihtiyacını meyveden gider yok sa şekeri riske atarsın ve çok kilo alırsın hurma ye mesela
aslında ilk 3 ay folik asit harici önerilmiyor dengeli beslenip doğal vitaminlar alalım..
benim doktorum folik asit açısından zengin olan koyu yeşil yapraklı sebzeleri bol tüket dedi,
dediğin gibi balık, badem, fınfık ve cevizi de omega 3 için önerdi
doğru faydalı herşeyi yiyelim ama dozu aşmak yok sonra alınan kiloları vermesi zor oluyor :)
zaten 74 kg yum
balıkla aram çok iyi ama fındık, ceviz falan hiç almıyor midem, ben de bol bol balık yiyorum
süperr benimde balıkla aram çok yok ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebeğim için
bende kuruyemiş tüketiyorum bu arada ben çıkıyorum hanımlar çok uykum geldi yawww
süperr benimde balıkla aram çok yok ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebeğim için
bende kuruyemiş tüketiyorum bu arada ben çıkıyorum hanımlar çok uykum geldi yawww
aynen.. gözlerimi zor açıyorum kafamı masaya koysam uyuyup gidicem
bu arada yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım dua edin herşey yolunda olsun öpüyorum hepinizi
benim de allah izin verirse 2. bebeğim olacak. size de hayırlı doğumlar olsun
hayırlı olsun allah tamamını erdirsin. arada kaç yaş olacak
ilk çocukta çok ama çok ekşi yedim tatlıyı ağzıma bile sürmedim ama ayşe gelmedi hakkı geldi :))) yani oğlum oldu
sağol canım hepimize aralarında 2,5 yaş olacak allah izin verirse. ben de aynı durumdaydım yine öyleyim oğlumda 4 ay tatlının t sini duysam içim bulanırdı 4. aydan sonra eski formuma geri döndüm 3 4 günde 1 nutella kavanozu bitiyordu :) şimdi yine durmadan salata yiyorum ekşi istiyorum acı yemediğim halde acı yemek istiyorum ama mesela aşureye bayıldığım halde sırf belki canım yemek isater diye zorla 1 kaşık alıyorum ama zor yutuyorum asla tatlı istemiyorum
bu arada yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım dua edin herşey yolunda olsun öpüyorum hepinizi
Aynen canım benimde midem çok kötü her şeyden tiksiniyor gibiyim . Ama bişey yemezsemde geçmiyor gibi çok kötü durumdayım bendekızlar benim midem boyut değiştirdi yaaa
sürekli bişeyler yemem lazım yoksa çok fena oluyorum yaaa
selam kızlar bende 5+4günlük hamileyim aranızda bana da yer var mı acaba?
ilk çocukta çok ama çok ekşi yedim tatlıyı ağzıma bile sürmedim ama ayşe gelmedi hakkı geldi :))) yani oğlum oldu
seviçcim bende turşuyla başladm gebelik maratonuna dilim dilim doğrayıp limonu tuz döküp yiyorm banamısn demiyo kız diye hayal ediyodm bende
hayal kırıklığına uğrattn beni... :) zira eşim 3 erkek kardeşin en büyüğü kızları yok neyse sağlıklı olsunda Rabbim ne verirse..
Aynen canım benimde midem çok kötü her şeyden tiksiniyor gibiyim . Ama bişey yemezsemde geçmiyor gibi çok kötü durumdayım bende
selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı
çin takviminde ne çıkıyor. benim çin takviminde erkek ama bende ekşiye çok düşkünüm tatlı kelimesi bile midemi bulandırıyor ıyyy