- 3 Ekim 2011
- 44
- 0
bebeğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)slm kızlar benımde sat 30 ekim dogum 5 agustos
benıde eklersenız sevınırımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)slm kızlar benımde sat 30 ekim dogum 5 agustos
aralık doğumlu annişler bebeklerimiz bize doğum günü hediyesi oldu resmen desenize :):):):)
bebeğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
kızlar merhaba bende RABBIMın ıznıyle agustos 2012 annesı olacagım beenı de ekler mısınız yaşim 26 sat 18 ekim bdt de 30 agustos lutfen ekleyın benı de
bugün 5 haftalık oldu.ne mide bulantısı var ne de başka birşey.sizde durumlar nasıl
beni de ekleyebilirsiniz sat 27 ekim:)
slm kızlar benımde sat 30 ekim dogum 5 agustos
bugün 5 haftalık oldu.ne mide bulantısı var ne de başka birşey.sizde durumlar nasıl
bende de herhangi bir rahatsızlık yok, insan şüpheleniyor normal mi acaba bu durum diye:)
Anneme sordum, onun günü geçer geçmez başlıyomuş bulantı ve kusmaları,
demek ki genetik değil bu durumlar.
aralık doğumlu annişler bebeklerimiz bize doğum günü hediyesi oldu resmen desenize :):):):)
benim göğüslerim dayanılmaz acıyor, biraz başağrım var ve de çok yorgun hissediyorum kendimi akşamları da 8-9 da uyuyorum içim geçiyor resmen ama bulantı başdönmesi yok daha şükürler olsun
selam arkadaşlar dün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür inş kalp atışlarınıda duyarız. birde benim yaşadığım şehir aksaray satım 30 ekim listede yanlışlık yapılmış.
canım senden 1 gün geriyim, aynı şeyleri yaşıyoruz
gözün aydın
darısı kalp atışlarına inşallahh
saol canım hepimizin inşallh.
bende sürekli yorgunum halsizim başım ve midem ağrıyor.
içinizde en kötü olan benim galiba. sabah ne yediysem çıkardım malesef başladı bende ((
ay inşallah kalp atışlarınıda duyarız bebişlerimizin
bende akşam erkenden yattım 3 bucuk gibi kalktım ay gözüme uyku girmedi balık gibi kıvrandım yatakda heyecandan sanırım :)