10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım
kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum
geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))
teşekkür ederimevet inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.artık o kadar zor ki sağlıklı bir gebelik geçirmek hatta hamile kalmak...şükredip dua etmeliyiz.
Antalya da yaşıyorum 45 kilo ile hamile kadım perşembe kalp atışlarını dinleyeceğiz :)ay canım çok sevindim.gözün aydın.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
tebrikler canım.allah sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin......
listeye ekledim canım.yalnız eksik bilgileriniz var.yaşadğığnız şehri söylememişsiniz
mulbery
canım bilgilerin söyle senide ekleyelim listeye
kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum
geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
keseyi görürüz dimi?
melekçim.daha doktora gitmedim. batım yarın.beklesem mi diyorum.sen yaz istersen ama olmadı çıkartı verirsin.ay canım çok sevindim.gözün aydın.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
tebrikler canım.allah sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin......
listeye ekledim canım.yalnız eksik bilgileriniz var.yaşadğığnız şehri söylememişsiniz
mulbery
canım bilgilerin söyle senide ekleyelim listeye
selam güzel anne adaylarıııı
nasılsınızz???
maşallah mide bulantıları başlamış,
birer ikişer keseler görülmüş
inşallah hep böyle güzel devam eder herşey..
ben bugün felaket adet sancısı çektim, ama bel ağrısı oldu daha çok, valla bir ara korktum dedim adet mi olucam nedir buu
Olsun biz hepimiz çok tatlı birer anne olucaz :) bebeklerimiz sağlıklı olacak inşallah :) Dua dünyanın anahtarıdır her zaman dua etmeliyiz :) ben bu perşembe tontonumun kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve inanılmaz heyecanlıyım :)) dünyanın en güzel sesini duyacağım. Bundan büyük bir mucize yok... çok mutluyum :) hepimizin herşey gönlüne göre olsun...
canım hayırlı olsun bebişin
sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?
ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii
canım hayırlı olsun bebişin
sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?
ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii
bana da 8 haftalıkken dedi.yarın 5 haftalık olacak daha.
her sabah uyandığımda bir hafta geçmiş olsa ne güzel olur du :)nasıl dayanıcaz yaaa
sanki günler geçmiyoooooooo
canım bende 5+1 deyim bugün dr.um kalp atışlarını perşembe dinleriz dedi:) bende bilmiyorum hangi haftada kalp atışları dinleniyo diye ama 8 aralık için dr randevu verdi bana perşembe gidince haber veririm sana ama şimdi sen öyle deyince bende şaşırdımyaaa çok heves etmiştim kalbini dinleyeceğim diye
inşallah canım yaaaa eğer dinlersem hemen yazarım size beta hcg değerin kaçtı senin? bir de kaçında farkettin bebeği ? kaç haftalıktı :)))hadi yaa, ben gecen hafta tam 5+0 da keseyi gördüm, ama herkeste farklıdır tabii,
belki sana vajinal ultrasonla dinletir, benim doktorum karından bakıyor..
hayırlısı olsun canım, inallah duyarsın erkenden
inşallah canım yaaaa eğer dinlersem hemen yazarım size beta hcg değerin kaçtı senin? bir de kaçında farkettin bebeği ? kaç haftalıktı :)))
inşallah canım yaaaa eğer dinlersem hemen yazarım size beta hcg değerin kaçtı senin? bir de kaçında farkettin bebeği ? kaç haftalıktı :)))