2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gögüsleriniz ne alemde benimkiler şimdiden sanki şişti gibi acayip ağrıyorlar ya :s

11e kadar iyi dayanmışsın canım ben 8-9 dedin mi sızıyorum valla :KK1:

ya bende bir anormallik var galiba acayip enerji doluyum ve hiç uykum gelmiyo :KK43:(( gebelik belirtileri neredeyse hiç yok sadece sık idrara çıkma ihtiyacım oluyo bunun dışında herhangi bişi yok acaba hamile değilmiyim diyorum bazen

ya bende bir anormallik var galiba acayip enerji doluyum ve hiç uykum gelmiyo :KK43:(( gebelik belirtileri neredeyse hiç yok sadece sık idrara çıkma ihtiyacım oluyo bunun dışında herhangi bişi yok acaba hamile değilmiyim diyorum bazen

işte belirtiler de herkeste farklı oluyor canım,
bende de sık idrar ihtiyacı ya da mide bulantısı yok,
ama acaip yorgun hissediyorum kendimi ve çok erken uyuyorum, gerçi çok da erken kalkıyorum :KK1:

benim annem ve ablam 2şer hamileliklerinde de hiç mide bulantısı yaşamamışlar, inşallah onlara çekmişimdir :116:

işte belirtiler de herkeste farklı oluyor canım,
bende de sık idrar ihtiyacı ya da mide bulantısı yok,
ama acaip yorgun hissediyorum kendimi ve çok erken uyuyorum, gerçi çok da erken kalkıyorum :KK1:

benim annem ve ablam 2şer hamileliklerinde de hiç mide bulantısı yaşamamışlar, inşallah onlara çekmişimdir :116:
İnşallah canım ya :) benim annemde de bulantı yokmuş bizdede olmaz inşallah ne garip bir duygu tüm testler pozitif kan testide ama bazen yine de şüphe ediyor insan :) ne biliyim garip bir şey tekmeleyene kadar inanamıycam herhalde :):KK49::KK12:

İnşallah canım ya :) benim annemde de bulantı yokmuş bizdede olmaz inşallah ne garip bir duygu tüm testler pozitif kan testide ama bazen yine de şüphe ediyor insan :) ne biliyim garip bir şey tekmeleyene kadar inanamıycam herhalde :):KK49::KK12:

valla ben de hala inanamıyorum :KK1:
inanabilmek için kalp atışlarını duymayı bekliyorum :KK16:

senin ilk bebek mi canım? ne kadar zamanda oldu?

benim ilk, ama bizi 2 seneden fazladır uğraştırıyor yaramaz, o yüzden inanmak daha da güç geliyor şimdi olduğuna :KK1:

kızlar kollarınızı fazla havaya kaldırıp işe felan yabmayın ilk aylar önemli :)

valla ben de hala inanamıyorum :KK1:
inanabilmek için kalp atışlarını duymayı bekliyorum :KK16:

senin ilk bebek mi canım? ne kadar zamanda oldu?

benim ilk, ama bizi 2 seneden fazladır uğraştırıyor yaramaz, o yüzden inanmak daha da güç geliyor şimdi olduğuna :KK1:
canım ben 3 yıllık evliyim ama son 5 aydır falan çalışmaktaydık :) ilk bebek heyecanı içimdeki...

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

Ya ne guzel masallah , hayirli olsun cnm:KK19:

:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:

tebrik ederim canim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin:KK34:

yaa bu arada benim ticker ım neden 1 gün önden gidiyor, elli kere kontrol ettim bütün bilgileri doğru giriyorum yine de önden gidiyor:44:

canim tickerini hazirladigin sitenin oldugu ulkenin GMT sine gore degisiyor olabilir, ben amerikadayim da 7 saat ileriyiz size gore mesela.

X