2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben gibi mide bulantısı yasayan varmı acaba bugunlerde ac gezıyorum cubuk krakerler yıyorum baska bırsey yok cok su ıcen ben onu bıle ıcemıyorum dogru dürüst cuma gunu randevum var bakalım ınsallah bende kalp atısını duyarım hayırlısı ile.

ben varım 6.haftaya gırdıgımden berı bulantım var gece gunduz
gece bıle uyanabılıyorum bulantıdan
ben yıyebılıyorum ama yesemde yemesemde bulanyor
bende bol bol cubuk yıyorum canım yaa

Meb arkadaslar bende temmuz annesi oldugumu saniyordum ama gec yumurtalanism ve benide listenize eklerseniz sevjnrim 2.gebeligim birmkizim var 15 aylik en son adet tarihim 26 ekim dgim 1-2 agustos dedi dr sezeryan yas 27 kilo 60 boy 1.65

ben varım 6.haftaya gırdıgımden berı bulantım var gece gunduz
gece bıle uyanabılıyorum bulantıdan
ben yıyebılıyorum ama yesemde yemesemde bulanyor
bende bol bol cubuk yıyorum canım yaa

Ben de ayni durumdayim
Migdem fena herseyden befret ediyorum
Migdem
Altust kusma yok ama
Bulanti fena yaaa

günayydın güzel anne adayları,şükür bulantım yok midemde sadece yanma ve kasık ağrılarım dısında hamileliğimin hiç belirtisi yok,persembe kal atıslarını duymak için dr a gidicem,çok korkuyorum inş.bebişim iyidir :KK14:

kızlar hepinize maaşallah...bende kese görmek,kalp atışı duymak istiyorum,,böle hamile miyim deilmiyim varmı yokmu die muallaktayım. 5+5im 5gün önce gittm karından görünmedi kese. 2hafta sonra gel dedi,beklemek ne zorrr:26::26::26::26::26:

offf ben de iki hafta bekliycem geçmiyor zamaaann :126:

SYLMZ

canım bende kısmetse agustos annesı olucam...ve senle aynı şeylerı yaşıyorum... mucıze bu ama bende pıt pıt ları duymadan kımseye solemıcem..
benımde tuplerımde geçiş yok.. ilk tup bebek denemem 3,5 aylıkken duşukle sonuçlandı ve yıkım oldu benım için.. kendımı topladım dondurulmuşları denıycektım..
dr muaynesınde her şey guzel kan testı yapıldı yumurtalar tavan yapmış.. dr um bu şekilde olmaz iptl ettı tedavımı.. adetımı beklerken gunum geçti ve hamıle oldugumu ogrendım.. benım için mucıze.. Şukredıyorum sabah akşam..
cumartesı dr a gıttım.. kese var..şimdi haftaya gıdıcem kal atışı için..
rısklı gebelik dr unua gıdıyorum..
İnşallah canım bu sefer sonu guzel olur..

bilmiyorum ama vajinal baktırmaktan korkuyorum, kese tam tutunamamışsa düşük riskini artırıyormuş, hep -muş, -miş lerle hareket ediyoruz bu çok yanlış biliyorum ama hepimizin içinde bebeğimize bişey olmasın endişesi var mutlaka, neyse yılbaşına doğru giderim inş. :)[/QUOTE

canım vajinalin olumsuz bir yanetkisi yok dedi doktorum ben de sordum hem de vajinal ve karından bakma arasında en az 5te 1 fark var vajinalda daha net gözüküyor herşey

kızlar karnım kasıklarım çok ağrıyo hiç durmuyo hep böyle
ağrıya bile alıştım hep bi gaz var gibi sancıyo karnım
bide dün çok kanama oldu doktor bişey yok dedi
acaba herkeste böyle karın ağrısı varmı

Son düzenleme:
acaba bu folik asitler mi mide bulandırıyor haftasonu işyerinde unuttum ilacı dün içmedim hiç midem bulanmadı bugünde daha içmedim hala bulantı yok

kızlar karnım kasıklarım çok ağrıyo hiç durmuyo hep böyle
ağrıya bile alıştım hep bi gaz var gibi sancıyo karnım
bide dün çok kanama oldu doktor bişey yok dedi
acaba herkeste böyle karın ağrısı varmı

Cnm ara ara karın kasık ağrısı oluyo ama sürekli değil,kanamam da hiç olmadı şimdiye kadar inş.ta olmaz ne dedi dr? düşük için ilaç felan verdimi

SYLMZ

canım bende kısmetse agustos annesı olucam...ve senle aynı şeylerı yaşıyorum... mucıze bu ama bende pıt pıt ları duymadan kımseye solemıcem..
benımde tuplerımde geçiş yok.. ilk tup bebek denemem 3,5 aylıkken duşukle sonuçlandı ve yıkım oldu benım için.. kendımı topladım dondurulmuşları denıycektım..
dr muaynesınde her şey guzel kan testı yapıldı yumurtalar tavan yapmış.. dr um bu şekilde olmaz iptl ettı tedavımı.. adetımı beklerken gunum geçti ve hamıle oldugumu ogrendım.. benım için mucıze.. Şukredıyorum sabah akşam..
cumartesı dr a gıttım.. kese var..şimdi haftaya gıdıcem kal atışı için..
rısklı gebelik dr unua gıdıyorum..
İnşallah canım bu sefer sonu guzel olur..

Merhaba melikee, canım çok sevindim tebrik ederim :KK48: demek sen de benim gibi mucize yaşadın ne kadar güzel
ilkinde hüsrana uğrayınca korkuyor insan ve günler geçmiyor.İnşallah bu kez sağlıkla, hayırlısı ile kucağımıza alırız.Sen şuan kaç haftalıksın çizelge yapmamışsın istersen melek arkadaşımız ilk sayfada çizelgeyi nasıl yapabileceğini tarif etmiş.Böylece kaç haftalık olduğunu daha rahat görebilirim :nazar:

Merhaba herkese,

Ben de 5+6 olarak aranızdayım bundan böyle.

Hikayem çok ilginç: Aslında SAT 24 Ekim ama ultrasonda 5+2 idik gecen hafta, yani doktor SATı 8 Kasım olarak kabul ediyor. . Sadece keseyi gördük ve yolku Ocağın ilk haftası da kalp atıslarına gidiyoruz. Kenarında da hafif bir kan birikintisi var. O nedenle progestan kullanıyorum. Folik asit olarak da Folbiol.

Çok uykum var çok :) Hepimize hayırlı olsun. :nazar:

merhaba melikee, canım çok sevindim tebrik ederim :KK48: Demek sen de benim gibi mucize yaşadın ne kadar güzel
ilkinde hüsrana uğrayınca korkuyor insan ve günler geçmiyor.inşallah bu kez sağlıkla, hayırlısı ile kucağımıza alırız.sen şuan kaç haftalıksın çizelge yapmamışsın istersen melek arkadaşımız ilk sayfada çizelgeyi nasıl yapabileceğini tarif etmiş.böylece kaç haftalık olduğunu daha rahat görebilirim :nazar:

canımmm saol...
Okadar korkuyorum kı ..geçen sefer izelge yaptım... Bebeğimi kaybettıkten sonra çok zoruma gıttı...
şimdi nedense çekiniyorum...
şuan 5+1 ım
13 kasımda sat..
Dr um iğne verdı.. Pruloton..
Haftaya kontrolum var.. Ilk tup bebek dı çok erken duydum kalp atışını..5 . Haftamda duymuştum...
şimdi bole beklemek çok zor..
Sen ilaç vs. Kullanıyomusun?

Kan tahlili sonucum elime geçti şükür :) ben gitmedim almaya eşim işte olduğu için o almış ardına doktor hanım hemen evimi aradı, sanırım müjde vermek istedi :KK70: hemen kadın doğuma gitmeliymişim bana dosya açacaklarmış ordan gelen sonuçlarla beraber ben geç gitmek istediğimi söyledim kap atışlarıyla beraber duymak istediğimi de söyledim birazcık üzdü doktor hanım beni, gebelik olmayabilirmişte erken teşhiş iyiymiş şimdi gitsem kese görünürmüş teknoloji gelişmişmiş, sanırım beni ikna etti ama haftaya giderim ben yine de :)

canımmm saol...
Okadar korkuyorum kı ..geçen sefer izelge yaptım... Bebeğimi kaybettıkten sonra çok zoruma gıttı...
şimdi nedense çekiniyorum...
şuan 5+1 ım
13 kasımda sat..
Dr um iğne verdı.. Pruloton..
Haftaya kontrolum var.. Ilk tup bebek dı çok erken duydum kalp atışını..5 . Haftamda duymuştum...
şimdi bole beklemek çok zor..
Sen ilaç vs. Kullanıyomusun?

Haklısın, ben de geçen hamileliğimde bir bebek markasına üye olmuştum, boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve sonrasında adresime gelen eşantiyon malzemeler çok canımı yakmıştı.Üstelik her ay telefonuma mesaj geliyordu bebeğiniz şuan ...aylık vs..
Şimdi günlerimi şükrederek ve dua ederek geçiriyorum.İnternetten gebelik haftasınde bebekte gelişim ve görüntülerine bakıyorum sonra da kendime kızıyorum kendimi kaptırmamalıyım diyorum.
Offf zor bir durum tabii böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor.Kendimi oyalamaya çalışıyorum yapabildiğim kadar işte :KK55:
Gebelik takibi için gideceğim dr. farklı olacağından şuan ilaç kullanmıyorum.Tespit için gittiğim hastane ufak biryer ve dr. günlük yarım folbiol almamı önerdi.şimdilik günde yarım folik asit kullanıyorum sadece.

Son düzenleme:
arkadaslar malum korkular hepimizde var inanın, hatta sagolsunlar toplum bile duyar duymaz, "aman kimseye soyleme" derken sana dusebilir o bebek mesajini basta veriyorlar.

kalp atislari normalde ne zaman duyuluyor? ben gecen hafta 5 haftalıkken gitmiştim üzerinden 1 hafta geçti koşarak gidesim var. :KK36:

Kan tahlili sonucum elime geçti şükür :) ben gitmedim almaya eşim işte olduğu için o almış ardına doktor hanım hemen evimi aradı, sanırım müjde vermek istedi :KK70: hemen kadın doğuma gitmeliymişim bana dosya açacaklarmış ordan gelen sonuçlarla beraber ben geç gitmek istediğimi söyledim kap atışlarıyla beraber duymak istediğimi de söyledim birazcık üzdü doktor hanım beni, gebelik olmayabilirmişte erken teşhiş iyiymiş şimdi gitsem kese görünürmüş teknoloji gelişmişmiş, sanırım beni ikna etti ama haftaya giderim ben yine de :)

beta hcg değerin kaç çıkmış canım, kaçıncı gününde yapmıştın kan tahlilini ?

X