2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydin.. ucundan basladik hamileligin tatli zorluklarina

geceleri de atıştırmaya başladım dün gece biraz ağır kaçtı nasıl yattım bilmiyorum bide üzerine süt içmiştim gece ölüyorum sandım ya. bugünde peynirden çok tiksindim.

geceleri de atıştırmaya başladım dün gece biraz ağır kaçtı nasıl yattım bilmiyorum bide üzerine süt içmiştim gece ölüyorum sandım ya. bugünde peynirden çok tiksindim.

bi müddet böyle devam eder.. sonra gözümüz bi acilacak .. iste o zaman tutamazklar bizi

kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

Aa çok güzel bi haber çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

cerez maşallah kızına pekte akıllıymış

benimde perşembe günü kontrolüm var ilk kez gidicem herhalde keseyi görürüm
canım benimde kontrolüm perşembe günü :) bende çok ama çok heyecanlıyım :)) ilk defa anne olmanın anlamını yaşayacağım :) mutluluktan uçasım var :):122::122::122:

merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))

canım listede adın var zaten

ben en son 2 kasımda regl oldum.kese ultrasonda göründü.fakat korkuyorum.ilk gebeliğim gelişmeyen gebelikti kalp atışını duymamıştım ve kürtaj gerçekleşmişti:18:
ben bir de şunu merak ettim.hamile kaldığım günü hesap etmem mümkün mü?

canım galeta yesen keser mide bulantını :) diye umuyorum dr.um mide bulantısı esnasında dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş demişti :))

çubuk kraker yiyiyorum işe yarıyor biraz. ama peynirlisini almıştım çok daha kötü oldum

Son düzenleme:
10 dk da bir msj atabiliyormuşum buradan bildiriyorum.istanbul dayım tahmini doğum tarihi 7 ağustos.

merhaba öncelikle sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerim ve inşallah en güzel biçimde kolayca çocuğunu kucağına alırsın :) eğer planlı bir gebelikse yaklaşık tahmin edilebilir. mesela benim sat 31 ekim 12,14 ve 16. günlerde beraberlik yaşadık ama drlar bebeğin gelişimi ve beta hcg oranına göre daha net bir tahminde bulunuyor. sen sadece sağlıkla kucağına almak için Rabbime dua et :)) bende senin için edicem

teşekkür ederim evet inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.artık o kadar zor ki sağlıklı bir gebelik geçirmek hatta hamile kalmak...şükredip dua etmeliyiz.

yarın 5 hafta olacak.arada ince ince kasıklarım ağrımasa ve reglimin yokluğu olmasa hamileyim demicem.hiçbir belirti yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…