2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydin.. ucundan basladik hamileligin tatli zorluklarina
:KK37:

geceleri de atıştırmaya başladım dün gece biraz ağır kaçtı nasıl yattım bilmiyorum bide üzerine süt içmiştim gece ölüyorum sandım ya. bugünde peynirden çok tiksindim.

geceleri de atıştırmaya başladım dün gece biraz ağır kaçtı nasıl yattım bilmiyorum bide üzerine süt içmiştim gece ölüyorum sandım ya. bugünde peynirden çok tiksindim.

bi müddet böyle devam eder.. sonra gözümüz bi acilacak .. iste o zaman tutamazklar bizi
:KK56:

:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

Aa çok güzel bi haber çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini:KK49: :KK49:

cerez maşallah kızına pekte akıllıymış :nazar:

benimde perşembe günü kontrolüm var ilk kez gidicem herhalde keseyi görürüm
canım benimde kontrolüm perşembe günü :) bende çok ama çok heyecanlıyım :)) ilk defa anne olmanın anlamını yaşayacağım :) mutluluktan uçasım var :):KK49::122::122::122:

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MSJ ATABİLİRLER..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

:nazar:KK NİCKYAŞADIĞI ŞEHİRYAŞSATTAHMİNİ D.TBAŞLANGIÇ KİLOCİNSİYETBEBİŞİN İSMİGÜNCEL NOTLAR
1demmir-canBursa2626 Ekim1 Ağustos 201275:nazar:kese gözüktü
2lilyumece20 Ekim1 Ağustos 2012
3gülay-798027 Ekim2 Ağustos 2012
4certur28 Ekim3 Ağustos 2012
5felida28 Ekim3 Ağustos 2012
6elfida23212528 Ekim3 Ağustos 201252
7melek06Ankara2829 Ekim4 Ağustos 2012
8galatea7929 Ekim4 Ağustos 2012:nazar:kese gözüktü
9annneee29 Ekim4 Ağustos 2012
10ciğdem55Samsun2830 Ekim5 Agustos 2012
11cerez30 Kasım5 Ağustos 2012
12hulyaeyup30 Ekim5 Ağustos 2012
13helenela2431 Ekim7 Ağustos 2012
14hulyabaskurt30 Ekim 12 Agustos 2012
15marit06 Kasım12 Ağustos64

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

:nazar:EMANETİN VAR RABBİM.. SEN KORU ONLARI:nazar:

:KK49::emir_bebek:merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım :KK43: son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))

:KK49::emir_bebek:merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım :KK43: son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))

canım listede adın var zaten

ben en son 2 kasımda regl oldum.kese ultrasonda göründü.fakat korkuyorum.ilk gebeliğim gelişmeyen gebelikti kalp atışını duymamıştım ve kürtaj gerçekleşmişti:18:
ben bir de şunu merak ettim.hamile kaldığım günü hesap etmem mümkün mü?

canım galeta yesen keser mide bulantını :) diye umuyorum dr.um mide bulantısı esnasında dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş demişti :))
:emir_bebek:

çubuk kraker yiyiyorum işe yarıyor biraz. ama peynirlisini almıştım çok daha kötü oldum

Son düzenleme:
10 dk da bir msj atabiliyormuşum buradan bildiriyorum.istanbul dayım tahmini doğum tarihi 7 ağustos.

ben en son 2 kasımda regl oldum.kese ultrasonda göründü.fakat korkuyorum.ilk gebeliğim gelişmeyen gebelikti kalp atışını duymamıştım ve kürtaj gerçekleşmişti:18:
ben bir de şunu merak ettim.hamile kaldığım günü hesap etmem mümkün mü?

merhaba öncelikle sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerim ve inşallah en güzel biçimde kolayca çocuğunu kucağına alırsın :) eğer planlı bir gebelikse yaklaşık tahmin edilebilir. mesela benim sat 31 ekim 12,14 ve 16. günlerde beraberlik yaşadık ama drlar bebeğin gelişimi ve beta hcg oranına göre daha net bir tahminde bulunuyor. sen sadece sağlıkla kucağına almak için Rabbime dua et :)) bende senin için edicem :KK49:

merhaba öncelikle sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerim ve inşallah en güzel biçimde kolayca çocuğunu kucağına alırsın :) eğer planlı bir gebelikse yaklaşık tahmin edilebilir. mesela benim sat 31 ekim 12,14 ve 16. günlerde beraberlik yaşadık ama drlar bebeğin gelişimi ve beta hcg oranına göre daha net bir tahminde bulunuyor. sen sadece sağlıkla kucağına almak için Rabbime dua et :)) bende senin için edicem :KK49:

teşekkür ederim:KK16: evet inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.artık o kadar zor ki sağlıklı bir gebelik geçirmek hatta hamile kalmak...şükredip dua etmeliyiz.

yarın 5 hafta olacak.arada ince ince kasıklarım ağrımasa ve reglimin yokluğu olmasa hamileyim demicem.hiçbir belirti yok valla :KK15:

X