- 25 Ocak 2008
- 4.515
- 0
- 38
Benim bugün çok midem bulanıyor ya (
gözün aydin.. ucundan basladik hamileligin tatli zorluklarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydin.. ucundan basladik hamileligin tatli zorluklarina
geceleri de atıştırmaya başladım dün gece biraz ağır kaçtı nasıl yattım bilmiyorum bide üzerine süt içmiştim gece ölüyorum sandım ya. bugünde peynirden çok tiksindim.
10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım
selam kızlarrr iyi pazarlar
yeni topiğimiz hayırlı olsun
yeni gelen anne adaylarımız, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz
canım benimde kontrolüm perşembe günü :) bende çok ama çok heyecanlıyım :)) ilk defa anne olmanın anlamını yaşayacağım :) mutluluktan uçasım var :):122::122::122:cerez maşallah kızına pekte akıllıymış
benimde perşembe günü kontrolüm var ilk kez gidicem herhalde keseyi görürüm
canım benimde kontrolüm perşembe günü :) bende çok ama çok heyecanlıyım :)) ilk defa anne olmanın anlamını yaşayacağım :) mutluluktan uçasım var :):122::122::122:
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MSJ ATABİLİRLER..
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
KK NİCK YAŞADIĞI ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ D.T BAŞLANGIÇ KİLO CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ GÜNCEL NOTLAR 1 demmir-can Bursa 26 26 Ekim 1 Ağustos 2012 75 kese gözüktü 2 lilyumece 20 Ekim 1 Ağustos 2012 3 gülay-7980 27 Ekim 2 Ağustos 2012 4 certur 28 Ekim 3 Ağustos 2012 5 felida 28 Ekim 3 Ağustos 2012 6 elfida2321 25 28 Ekim 3 Ağustos 2012 52 7 melek06 Ankara 28 29 Ekim 4 Ağustos 2012 8 galatea79 29 Ekim 4 Ağustos 2012 kese gözüktü 9 annneee 29 Ekim 4 Ağustos 2012 10 ciğdem55 Samsun 28 30 Ekim 5 Agustos 2012 11 cerez 30 Kasım 5 Ağustos 2012 12 hulyaeyup 30 Ekim 5 Ağustos 2012 13 helenela 24 31 Ekim 7 Ağustos 2012 14 hulyabaskurt 30 Ekim 12 Agustos 2012 15 marit 06 Kasım 12 Ağustos 64
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
EMANETİN VAR RABBİM.. SEN KORU ONLARI
merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))
canım galeta yesen keser mide bulantını :) diye umuyorum dr.um mide bulantısı esnasında dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş demişti :))
çucuk kraker yiyiyorum işe yarıyor biraz. ama peynirlisini almıştım çok daha kötü oldum
ben en son 2 kasımda regl oldum.kese ultrasonda göründü.fakat korkuyorum.ilk gebeliğim gelişmeyen gebelikti kalp atışını duymamıştım ve kürtaj gerçekleşmişti:18:
ben bir de şunu merak ettim.hamile kaldığım günü hesap etmem mümkün mü?
merhaba öncelikle sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerim ve inşallah en güzel biçimde kolayca çocuğunu kucağına alırsın :) eğer planlı bir gebelikse yaklaşık tahmin edilebilir. mesela benim sat 31 ekim 12,14 ve 16. günlerde beraberlik yaşadık ama drlar bebeğin gelişimi ve beta hcg oranına göre daha net bir tahminde bulunuyor. sen sadece sağlıkla kucağına almak için Rabbime dua et :)) bende senin için edicem