2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatliskom valla ne yalan soylim hic biraktirmak aklima gelmedi o soruyu sorarken senin o emzik biraktirma hikayeni biliyorum bizlerde boyle kolay unuttururuz insaallahhhh..haftasonu denicem emziksiz napcak bakalim korkuyorum yakasinda geziyor artik bakiyor bulamazsa basiyo yaygarayi...sonuc basarili olsun lutfennn..olmazsa da cok zorlamam napim hem bizde abla da yok saracak gidip gelip bana sarar alimallah..en kotu ihtimal hep emzik alicaz napalim bizimki ucuz allahtan weebaby 3-4 lira..yalniz emzik degistiginde yenilendiginde hic yadirgamiyor bakiyor ve hoop hemen cuk cuk cuk bu kotu etkilemez bizi umarim..
Iris le dido tel.ler unutulmus hele bitaneesi cuzdan falan oooo hayirdir kizlar noluyor kafa dolu iyice sanirim..

Sorulara mumkunse cevap :)
1. Sut ne veriyonuz? ( ben 12 aydan itibaren olan sutten veriyorum )
2. Kac gunde bir yikiyorsunuz bebeleri? (Ben 2 gunde bir.uzatmayi dusunuyorum uep evdeyiz zaten )

2. Kac gunde bir yikiyorsunuz bebeleri? (Ben 2 gunde bir.uzatmayi dusunuyorum uep evdeyiz zaten )

caım ben süt olarak bebelac yada aptamilin sütleri varya onu veriorum.. çünkü bizde demir eksikliği vardı dr 1.5 yaşında başlayalım normal süte dedi... banyoda bir gün durup birgün yıkıyoruz genelde...

Tatliskom valla ne yalan soylim hic biraktirmak aklima gelmedi o soruyu sorarken senin o emzik biraktirma hikayeni biliyorum bizlerde boyle kolay unuttururuz insaallahhhh..haftasonu denicem emziksiz napcak bakalim korkuyorum yakasinda geziyor artik bakiyor bulamazsa basiyo yaygarayi...sonuc basarili olsun lutfennn..olmazsa da cok zorlamam napim hem bizde abla da yok saracak gidip gelip bana sarar alimallah..en kotu ihtimal hep emzik alicaz napalim bizimki ucuz allahtan weebaby 3-4 lira..yalniz emzik degistiginde yenilendiginde hic yadirgamiyor bakiyor ve hoop hemen cuk cuk cuk bu kotu etkilemez bizi umarim..
Iris le dido tel.ler unutulmus hele bitaneesi cuzdan falan oooo hayirdir kizlar noluyor kafa dolu iyice sanirim..

sanırım ya bide ben 1 senedir ilk defa cuma işe geliom berbaaaaaaattttttttttttt

Benim bebelerin huyu niye bole arkadas. Ne emzik alir, ne uyku arkadasi var hayret bise. Uyku arkadasi da emzik de benim.
Sut normal sut veriyom ben
Ikinci soruyu unuttum iyi mi
Kafama gore yikiyom hic ole bi sirasi yok. Gerek yok cok yikamaya bence. Ben omlar gibi koksam ooooo haftada bir yikanirdim.

Benim bebelerin huyu niye bole arkadas. Ne emzik alir, ne uyku arkadasi var hayret bise. Uyku arkadasi da emzik de benim.
Sut normal sut veriyom ben
Ikinci soruyu unuttum iyi mi
Kafama gore yikiyom hic ole bi sirasi yok. Gerek yok cok yikamaya bence. Ben omlar gibi koksam ooooo haftada bir yikanirdim.

:KK23::KK23: yaw benim bi arkadasin cocugu uc aylik falandi emziksiz sallanmadan
uyku arkadasi bi oyuncakla kendi odasinda uyuyordu maaasaalllah hemde sabaha kadar uyuyormus sadece emip uyumaya devam hayran kalmistim valla..onu gorunce ben ne cok ugrasiyorum dedim kurtluyla:emir_bebek:

Selam vericem ama kimse yok , pişşşştttt 3 ziyaretçi ; günaydın size :KK3::KK3::KK3:

1. sma ve similac dönüşümlü veriyom ,bizde de demir sınırda , 2 yaşına kadar evricem ama artık gece içmiyo...akşam kaşık mamasını devam sütüyle yapıyom ya da cicibeb+süt ikilisinde devam stü kullanıyom
2. 3 günde bir bazen 4 bile oluyo...çok seyrek yıkıyomuşum ben yaa ,pasaklı anne iriss :KK53::KK53:

Günaydin topikcanlarımr:KK16::KK16::KK16: hava açsa da planımızı gerçekleştirsek kuzumla.

çok beklersin havanın açmasını...pilan neymiş ki :KK51:

Toplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 34 ziyaretçi)
iriss

oohhaaaa bu ne be...34 ziyaretçi nedir yaaa :KK52::KK52::KK52:

Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 36 ziyaretçi)
iriss

36 olmuş.nooluyo be :18:

1. sma ve similac dönüşümlü veriyom ,bizde de demir sınırda , 2 yaşına kadar evricem ama artık gece içmiyo...akşam kaşık mamasını devam sütüyle yapıyom ya da cicibeb+süt ikilisinde devam stü kullanıyom
2. 3 günde bir bazen 4 bile oluyo...çok seyrek yıkıyomuşum ben yaa ,pasaklı anne iriss :KK53::KK53:
çok beklersin havanın açmasını...pilan neymiş ki :KK51:

Aman zaten calisiyon vakitmi kaliyor yeter haftada bir yikayani duydu bu kulaklar havalr soguk..
Planim kizi alip gitmekti saga sola dolascaktik buralarda ama yatar o is..
Onca ziyaretci pek bereketliymis bugun topik:KK1:

Gunaydin canlar:KK16:
ice'cim guzel siteymis ben ahsap oyuncak cok seviyorum zaten. Bu arada orda yapbozlari gorunce aklima geldi simdi boyle 4-6 parcali yapbozlarin ustunde 12+ay falan yaziyo da bizim cancanlardan yapboz yapan var mi. Benim kolik iki dk durmuyo yeride ne yapboz ne lego ne kuplerden kule falan yapiyo bi yikip dagitip kosturup iceri gidiyo:KK50: acaba zamanlari mi gelmedi benimki mi boyle

ice'cim guzel siteymis ben ahsap oyuncak cok seviyorum zaten. Bu arada orda yapbozlari gorunce aklima geldi simdi boyle 4-6 parcali yapbozlarin ustunde 12+ay falan yaziyo da bizim cancanlardan yapboz yapan var mi. Benim kolik iki dk durmuyo yeride ne yapboz ne lego ne kuplerden kule falan yapiyo bi yikip dagitip kosturup iceri gidiyo:KK50: acaba zamanlari mi gelmedi benimki mi boyle

BİZİMKİDE YAPMIYO canım ya 2 dk ilgilenio tamm

topikolarrrrrr ...:KK3:
kimseler olmuyo artık kendi kendime selamverip gidiyom :KK51:

Aman zaten calisiyon vakitmi kaliyor yeter haftada bir yikayani duydu bu kulaklar havalr soguk..
Planim kizi alip gitmekti saga sola dolascaktik buralarda ama yatar o is..
Onca ziyaretci pek bereketliymis bugun topik:KK1:

oturdun kıçının üstüne değil mi cumartesi günü :KK35:
he valla ,36 ziyaretçi ne la korktum bi ara harbiden ,biri beni gözetliyor gibi oldum :18:

Iyi uykular :))

https://www.mompery.com/urunListesi/1169/wooden-toys-urunleri.html
Burada cok guzel oyuncaklar indirimde ve kargo bedava bacilarim. Pesin fiyatina 3taksit yapıyor. Ilk defa birşey aldim henuz gelmedi. Nette baktim sikayet varda falan yetkilisi var sitenin. Trendyolla bir baglantisi varmia birde sanirim. Neyse kafaniza yatarsa bakin :)

güzelmiş la hakkaten :KK9::KK9::KK9:

günaydın herkese soğuk bir sabahtan la dondum laaa:KK33:

en fazla sonbahar havası vardır didom ,sabah elim araba kapısına yapıştı buz tuttu :KK52:

aynen , yapılanı dağıtıp kaçmaca var bizde de...oyuncaklara yaş sınırını çok geniş tutuyolar bence ,ya da bizim elemanlar geriden gidiyo bilemedim :44:

piştt topikcnlar nabıorsunuz ?????????*** :KK16::KK16::KK16:

tam geldim gitmişin :KK31:

X