Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın topikolarımmm
hoşgeldin umayın masalı resimlerine bayıldımmm
yeni masasında resimleri var ya facede onları diyo hemşom...Umayin masali ne ki? Oh b bitti kahvalti faslimiz 45 dk dinlenme molasi sonra okul yollari tasli. Havada ne kotu ya. Dudo sen sabahlari bise yakiyomusun isitici yani.
Selam toppikler
dun annemlerin interneti acildi ama biz bugun kendi evimize geciyoruz oraya daha baglanmadi net. Olsun cok sukur geciyoruz ya artik kendi evimize. Sagolsunlar annemler cok iyi baktilar bize ama insan evini duzenini ariyo bi yerden sonra.
Bakalim Mira yeni eve alisabilecek mi? Bir aydir bizimle ayni odada yatiyor umarim kendi odasinda yalniz yatmaya itiraz etmez.
Bu aralar konusmasi sokulmeye basladi ne soylesek tekrar ediyor gecende babasina isaret parmagini kaldirip i-pad dedi sok olduk :))
sizlerde ne var ne yok herkes iyi mi? Ozledim hepinizi
cevre_en hayirli olsun ikinci bebis. Saglikla gelsin dunyaya insallah
zambak napiyo acaba yaa iki bebeyle giremiyor tabi ama merak ettim..
bi netin olmadı be msoem geç hadi geç ,tabağını çanağını yerleştir ocakta büyük buluşma sende ona göre....ben aralıkta küçük buluşmaylan yırtmayı pilanlıyom
konuşsun konuşsun , 5-6 ay sonra da susturmanın yollarını arıyacaz gibime geliyo
biz de alt soldaki köpeği bekliyoz her gece ciyak ciyak
Umayin masali ne ki? Oh b bitti kahvalti faslimiz 45 dk dinlenme molasi sonra okul yollari tasli. Havada ne kotu ya. Dudo sen sabahlari bise yakiyomusun isitici yani.
kendi de bayıldı didom ama o adım adımdan çıkan hamurlar ne kötüymüş yaa yapış yapış , attım gitti ,bugün yeni alıcam ,tam da hevesli oynayacaktı yavrum
yeni masasında resimleri var ya facede onları diyo hemşom...
bizde bi ufo var bacım kullanmıyom ,keşke gelirken getirseydim
canım biz akşam kombiyi çok kısıkta çalışdırıoruz sabaha kadar çalışıo sabahtan evden çıkarken kapatıyoruz genelde.. bazen hiç yakmıyoruz değişio yani..
cnm sizin masa olay oldu diyim sana ben o oyun hamurlarını hiç vermedim çok sert ve boya verio.. iyi bir marka al play.. anladın sen
bizim herşeyimiz olay didom
evet alıcam,anladım ben onu
Selam sekercanlar
giriyorum kapanıyor bataryam bozukta. Online gorunup yazmazsam bilinki coktan düştüm :)
oyun hamuru markasi onerecegim Migros ta 3A diye bir marka geçen hafta içi indirimdeydi 6minik kutulu paket 1bucuk lira 4renkli buyuk 3bucuktu. Ilk defa duydum tereddut ettim uzerinde bugday su tuz gida boyası ile uretildigi yaziyordu. Yapismiyor ve iz bırakmıyor. Pritt aldik marka diye hem yapisiyor hemdr buna gore cok sert bu yumuşak
VALLa canım ne olaylımıssınız ana kız... bende alsam oynarmı ki acep.. neyse masamız gelsinde
ben de akıllı telefon alınca alacam pttceli ,araştırın ,kesin bilgi verin topikolarımmmmMsoecim Güle güle oturun hadi hayirli olsun sever inşallah yeni odasını mirakuzu
pttcell anneme alacaktim gittik subeye merkez pttlerdr satılıyor dediler. Beylikduzundeki daha yakindi beyliciumdakine gittik orada da elimizde hat kalmadi dediler ne zaman geleceğini bilmiyoruz dediler. Numara mi tasiyacaksiniz dediler öylede oluyormus. Avea disindan hattan numara tasiyinca sorun olusabiliyor sistem henuz oturmadi dediler. Aveadan numara taşıma ve sıfır alinan hatta sorun olmuyormus
Bizde var ufo da hani havayi nasil buluyon yakiyomusun anlamunda sordum. Bende galuba sabahlari klimayi acicam. Siguk oluyo yatakdan kalkinca
mosem ne sorcan burdayim.
Taahhut yok. 14 tl 200 dk+250sms+sinirsiz internet. Ama yaziyoki 250 mb dan sonra hiz 128kbps duser. Benimde gecmeden once kocamin engin pc bilgisine danisdim. Dediki suan evde kullandigimiz intetnet hizina dusuyo. Bizim evdeki internettw gayet iyi. Hatlarin interneti evdekinden daha hizli olurmus. Ama suan evdeb baglaniyirum catir catir aciyo
Bizlik degilde oglanin elleri siguk oluyo ama odada durmazki kapi kapali olcakki isinsin. Bi uyku tulumu alamadim cocuguma. Bu hafta sonu kesin alisveris yapcam atki bere kiza ciizme ne varsa toplicam