Kızım bugün oyun grubuna katıldı ve inanılmaz keyifli ve kaliteli zaman geçirmiş. ..artık büyüdüler sipalar yaa :)))) onun o halini görünce gozyaslarimi tutamadım. ...
Ne güzel.. Maşallah kuzuya.. Sen istanbulda değildin değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım bugün oyun grubuna katıldı ve inanılmaz keyifli ve kaliteli zaman geçirmiş. ..artık büyüdüler sipalar yaa :)))) onun o halini görünce gozyaslarimi tutamadım. ...
Ne güzel.. Maşallah kuzuya.. Sen istanbulda değildin değil mi?
günaydınn gergin ve sinirli bir pazartesi sabahından herkese meraba
Pazartesı sendromuna bi ilaç yapsalar. Pazardan alcan salıya etkşsi gececek şekılde. Bana da pazartesıden başlasın pazara kadar süreni bi zahmet.
Noldu dıdo dur daha gun yeni başlıyo. Kim celallendirdi seni
Pazartesı sendromuna bi ilaç yapsalar. Pazardan alcan salıya etkşsi gececek şekılde. Bana da pazartesıden başlasın pazara kadar süreni bi zahmet.
Noldu dıdo dur daha gun yeni başlıyo. Kim celallendirdi seni
Sabah 8 de başlayan kahvaltı faslı 11 de bitti bana sendrom olmasında kime olsun bunun daha öğlesı var akşamı var. Keşke ayı doğsaydım 6 ay kış uykusuna yatmiştim şimdiye fosur fosur
Aaaa masa batmış mı niye değişmiş? Eski yerınde ne var peki.ben cuma yoktum ya cnm son golü atmış bizim müdire hanım.... or..uu ben yokken masamın yerini değiştirmiş sabah bi geldimmm şokkkk
ben cuma yoktum ya cnm son golü atmış bizim müdire hanım.... or..uu ben yokken masamın yerini değiştirmiş sabah bi geldimmm şokkkk
Sabah 8 de başlayan kahvaltı faslı 11 de bitti bana sendrom olmasında kime olsun bunun daha öğlesı var akşamı var. Keşke ayı doğsaydım 6 ay kış uykusuna yatmiştim şimdiye fosur fosur
Ywterki uyku olsun cinsiyetı fark etmez. Uyuyan guzel olmak istemem yine 6 ayda bi temizlik şart. Yuzyılın altından kalkkılmaz Bide o kadar uyusam heryerım tutulurbizim güneşde hep der keşke ayı olsaydım 6 ay uyurdum.. yada uyuyan güzel yüzyıl uyurdum die ona ne oıluyorsa bu arada
Aaaa masa batmış mı niye değişmiş? Eski yerınde ne var peki.
ne sebeple değiştiriyo, nasıl bi yere koyuyo daha da önemlisi..sen yokken niye yapıyo hasbam
yok yok evde olmak daha zor ,kim ne derse desin ..haftasonu biz de evdeydik , bomba düşmüş gibi ev...haftaiçi daha derli toplu
Ywterki uyku olsun cinsiyetı fark etmez. Uyuyan guzel olmak istemem yine 6 ayda bi temizlik şart. Yuzyılın altından kalkkılmaz Bide o kadar uyusam heryerım tutulur
biz odada 13 kişiyiz yeni bir adam geldi müdüre salağıyla yanyanaydı masamız beni ileri itelemiş yeni gelen adamı dibine almış
bende adamla dip dibe oldum bende ona kızdım zaten ben yokken haberim olmadan neden değişio masa.. Yerim önemli değil önemli olan haberim olmaması sabahta bağırdım çağırdım takmış zaten bana ben alıcam onun gazını beklesinn kimle uğraşdığının farkında değil.. Genel sekretere çıktım az önce başkana bile çıkarım gerekirse sı..cam ağzınaa
allahım ya senden ayıda olmaz uyuyan güzel de.. Baksana hala temizlik diooo yaaaaaaa
anca kakılmış olur bundan
iyi tarafından bak didom ,müdüreyle yanyana değilsiniz artık
Büyük harf niye oldu la bu yazı