2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Soğuk ve yağmurlu bir İstanbul sabahından bütün topikolarıma selamlarrrrr :KK3::KK3::KK3:

Kıpırdan son dakika ve skor ; sağ alt köpek dişi hafiften yarmış , çenesini koparmadan sol altı da yarsak çok mutlu olucaz :18:

Pazartesı sendromuna bi ilaç yapsalar. Pazardan alcan salıya etkşsi gececek şekılde. Bana da pazartesıden başlasın pazara kadar süreni bi zahmet.
Noldu dıdo dur daha gun yeni başlıyo. Kim celallendirdi seni

günaydınn gergin ve sinirli bir pazartesi sabahından herkese meraba

neoldi kız sabah sabah :KK53:

Pazartesı sendromuna bi ilaç yapsalar. Pazardan alcan salıya etkşsi gececek şekılde. Bana da pazartesıden başlasın pazara kadar süreni bi zahmet.

çalışan biz sendroma giren sen hemşom ...gerçi evde olana hergün pazartesi :KK53: ben aslında pazartesi değil de haftasonu sendromu yaşıyom , hepten uykusuz ve yorgun oluyom ,burda dinleniyom :KK51:

ben cuma yoktum ya cnm son golü atmış bizim müdire hanım.... or..uu ben yokken masamın yerini değiştirmiş sabah bi geldimmm şokkkk

Sabah 8 de başlayan kahvaltı faslı 11 de bitti bana sendrom olmasında kime olsun bunun daha öğlesı var akşamı var. Keşke ayı doğsaydım 6 ay kış uykusuna yatmiştim şimdiye fosur fosur

Sabah 8 de başlayan kahvaltı faslı 11 de bitti bana sendrom olmasında kime olsun bunun daha öğlesı var akşamı var. Keşke ayı doğsaydım 6 ay kış uykusuna yatmiştim şimdiye fosur fosur

bizim güneşde hep der keşke ayı olsaydım 6 ay uyurdum.. yada uyuyan güzel yüzyıl uyurdum die:KK52: ona ne oıluyorsa bu arada

ben cuma yoktum ya cnm son golü atmış bizim müdire hanım.... or..uu ben yokken masamın yerini değiştirmiş sabah bi geldimmm şokkkk

ne sebeple değiştiriyo, nasıl bi yere koyuyo daha da önemlisi..sen yokken niye yapıyo hasbam :KK22:

yok yok evde olmak daha zor ,kim ne derse desin ..haftasonu biz de evdeydik , bomba düşmüş gibi ev...haftaiçi daha derli toplu :KK53:

bizim güneşde hep der keşke ayı olsaydım 6 ay uyurdum.. yada uyuyan güzel yüzyıl uyurdum die:KK52: ona ne oıluyorsa bu arada
Ywterki uyku olsun cinsiyetı fark etmez. Uyuyan guzel olmak istemem yine 6 ayda bi temizlik şart. Yuzyılın altından kalkkılmaz :KK52: Bide o kadar uyusam heryerım tutulur :KK53:

Aaaa masa batmış mı niye değişmiş? Eski yerınde ne var peki.

ne sebeple değiştiriyo, nasıl bi yere koyuyo daha da önemlisi..sen yokken niye yapıyo hasbam :KK22:

yok yok evde olmak daha zor ,kim ne derse desin ..haftasonu biz de evdeydik , bomba düşmüş gibi ev...haftaiçi daha derli toplu :KK53:

biz odada 13 kişiyiz yeni bir adam geldi müdüre salağıyla yanyanaydı masamız beni ileri itelemiş yeni gelen adamı dibine almış
bende adamla dip dibe oldum bende ona kızdım zaten ben yokken haberim olmadan neden değişio masa.. yerim önemli değil önemli olan haberim olmaması sabahta bağırdım çağırdım takmış zaten bana ben alıcam onun gazını beklesinn kimle uğraşdığının farkında değil.. genel sekretere çıktım az önce başkana bile çıkarım gerekirse sı..cam ağzınaa

biz odada 13 kişiyiz yeni bir adam geldi müdüre salağıyla yanyanaydı masamız beni ileri itelemiş yeni gelen adamı dibine almış
bende adamla dip dibe oldum bende ona kızdım zaten ben yokken haberim olmadan neden değişio masa.. Yerim önemli değil önemli olan haberim olmaması sabahta bağırdım çağırdım takmış zaten bana ben alıcam onun gazını beklesinn kimle uğraşdığının farkında değil.. Genel sekretere çıktım az önce başkana bile çıkarım gerekirse sı..cam ağzınaa

iyi tarafından bak didom ,müdüreyle yanyana değilsiniz artık :KK52::KK52::KK52:

Büyük harf niye oldu la bu yazı :KK53:

herkese selamlar

yorgun bi hafta sonu geçirdim valla iş yerinde daha fazla dinleniyorum melek çok hareketlendi bide hep kucak istiyo babasıda kızıyo çocuğu fazla kucağına alma diye bende şimdiden başladım kızıma haksızlık etmeye diye sonuçta yavruma sadece hafta sonu ilgilenebiliyorum hafta içi akşam zaten 7.30 gibi evdeyim yemekti bulaşıktı derken 9 oluyo sonrada kuzumun uykusu geliyo

X