2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anca kakılmış olur bundan :KK35::KK35::KK35:
Şuan eve bakınca sadece allahtan ta kuvvet ya bi sihirli el dikiyorum gelsinde toplasın burayı
biz odada 13 kişiyiz yeni bir adam geldi müdüre salağıyla yanyanaydı masamız beni ileri itelemiş yeni gelen adamı dibine almış
bende adamla dip dibe oldum bende ona kızdım zaten ben yokken haberim olmadan neden değişio masa.. yerim önemli değil önemli olan haberim olmaması sabahta bağırdım çağırdım takmış zaten bana ben alıcam onun gazını beklesinn kimle uğraşdığının farkında değil.. genel sekretere çıktım az önce başkana bile çıkarım gerekirse sı..cam ağzınaa
Oooo sen niyetı bozmuşun ağızgöz dümdüz gidiyon. Haklısında olsun boşver sakin ol. Dur ben vatandaş gibi geliyim alıyım gazını

Son düzenleme:
Şuan eve bakınca sadece allahtan ta kuvvet ya bi sihirli el dikiyorum gelsinde toplasın burayı

Oooo sen niyetı bozmuşun ağızgöz dümdüz gidiyon. Haklısında olsun boşver sakin ol. Dur ben vatandaş gibi geliyim alıyım gazını

canım önümüzde seçim var görücek benim gücümü üst düzey tanıdıklarım var:KK52::KK52::KK52: dümdüz giderim tabi sabah sabah atar yaptırdı bana.. bnde protesto ettim iş miş yapmıom bütün gün takılıcam öyle

Niye burda kaldı bu sayfa. Ayse gibi cık cık cık :KK19: Okucam okunacak bişe yok. 1. Sayfayamı döneyım yani yoksa başka topiğe mi gideyım:KK20:

Size komik bişe anlatıyım o zaman. Sabah baktım oğlanın elinde çubuk kraker. Nerden bulmuş dersiniz ????????bide arkamı dönerım ki bu oğlan gitmiş kuşun kafesının altını çıkarmış ordan bi tane almış.:KK30: Elinde yiyeee yiye geliyo. Bende yerde buldu sandım. Mavişe verdiğimiz krakerlerın düştüğü alt bölüm. Sırf o pisboğazı yüzünden onu ordan çıkarmayı becermiş.

Size komik bişe anlatıyım o zaman. Sabah baktım oğlanın elinde çubuk kraker. Nerden bulmuş dersiniz ????????bide arkamı dönerım ki bu oğlan gitmiş kuşun kafesının altını çıkarmış ordan bi tane almış.:KK30: Elinde yiyeee yiye geliyo. Bende yerde buldu sandım. Mavişe verdiğimiz krakerlerın düştüğü alt bölüm. Sırf o pisboğazı yüzünden onu ordan çıkarmayı becermiş.
Ac birakiyon tabi cocugu:KK1:

oburu da alalım zayıflama topiğine :KK52:

elinle versen yemez :KK9:

Goktugg yerim seni kus yemciii. Olamz o agir kacar benim topige. Agir top. O buyucek uzuycak. Bizim gibi mi, enine degil boyuna gidiyo
Sabah zayiflama programima bi baktimm, bu gidisle 3 haftaya 70 li kilolari gorecem isallah. Benim icin 4 yildir bi ilk olacak:KK1:
Dunde annemle konustum, zayiflamissin diyo, guzel olcam dedim, sen zaten guzelsin, saglik olsun diyo. ANNNEEEEAAAAA o kiloyla ne guzellik ne saglik olur dicektim demedim. Zaten uzaktayim, uzmeyim diye. Ama bu ne beeaaa
Didem bosver o mudireyi, yapcani yapmisin zaten. Suursuz kadin iste bozma moralini. Ayni seviyeye inme. Herkes kimin ne oldugunu bilir. Gostermese de.

Yok kız kahvaltıdan hemen sonra. Kac kg verdın demek belli oluyo annen anlamış. Bende yıyorum yıyorum kg almıyorum. Bu tartı aynı kg bozulup kaldımı anlamadım.

Bi bunu eline alıp kemiriyo oda demek içinde görünce canı çekti yavrumun yese gam yemem attı yere agzına aldıgı mikrop yanına zarar kaldı

ayy çok güldüm sen çocuğa lepe yedirirsen olacağı buu mavişe ortak gelmiş kuş artık göktuğu görünce yemini saklar:KK52:

ne yaptın yeni masana alışabldin mi :KK53:

düşene birde sen vurrrr:KK5:

Goktugg yerim seni kus yemciii. Olamz o agir kacar benim topige. Agir top. O buyucek uzuycak. Bizim gibi mi, enine degil boyuna gidiyo
Sabah zayiflama programima bi baktimm, bu gidisle 3 haftaya 70 li kilolari gorecem isallah. Benim icin 4 yildir bi ilk olacak:KK1:
Dunde annemle konustum, zayiflamissin diyo, guzel olcam dedim, sen zaten guzelsin, saglik olsun diyo. ANNNEEEEAAAAA o kiloyla ne guzellik ne saglik olur dicektim demedim. Zaten uzaktayim, uzmeyim diye. Ama bu ne beeaaa
Didem bosver o mudireyi, yapcani yapmisin zaten. Suursuz kadin iste bozma moralini. Ayni seviyeye inme. Herkes kimin ne oldugunu bilir. Gostermese de.

oo gencim güzeellimmm diosun yaniii.... sallamıom zaten bugun btün gün gezdim bu bahane ileee:KK52:

Napiyonuuzzz kızlar. Ceyda tebrik ederim. 69lari da gor inşallah.
Oburcan adına yakışır hareketlerde bulunuyor.:-) okadar pis şeyi yemese iyiydi ama

Yok kız kahvaltıdan hemen sonra. Kac kg verdın demek belli oluyo annen anlamış. Bende yıyorum yıyorum kg almıyorum. Bu tartı aynı kg bozulup kaldımı anlamadım.

Bi bunu eline alıp kemiriyo oda demek içinde görünce canı çekti yavrumun yese gam yemem attı yere agzına aldıgı mikrop yanına zarar kaldı
3-4 kilo gitii:KK1:
Sen zaten yemiyon ki
O yedim dedigin de bisey degildir ya:KK52:

X