2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iki bebeli anneler size bir sorum olacak... aslında herkesten fikir istiyorum:26::26: miniğin doğmasına henüz 6 ay kadar var ama benim kız hala bizim odada yatıyor artık onun odasını ayırmam lazım... park yatakta yatıyor ve sıpa yatağı resmen parçaladı bir senede şimdi odasını ayırırken büyük kıza yeni büyüyen yataklardan mı alayım doğacak bebeğe de yeni bir park yatak mı alayım? yoksa ikisine de yeni birer park yatak mı alayım kararsız kaldım hani doğduğunda yataklar aynı olsun kıskançlık vs olmasın diye ama bilemiyorum ne düşüneceğimi... bana bi akıl verin noolur...:26::26::26::26::26:

canooooo çok sevindim kızçenin geleceğine... bakalım inşallah biz de bu hafta öğrenicez cinsiyetini.... Bakarsın bize de bi pipican gelir ama en önemlisi sağlıkla gelsin kuzular...

Buyuyen yatak al ilerde actırıp yanına koruma taktırırsın mis gibi olur. Hatta ben koruma taktırmadım. Beşiğin masa olan bi tarafını koruma gıbı çiviyle kenarına çaktım

Demircan çok sevındım. İkisinide tadıcan. Saglıklı sıhhatli doğsun büyusun inşallah. Ama yeni şeyler alıcan o başka. Şindi hersey pembe

Ilk günden ağladı bizimki. Ama ne ağlama. Bütün gece aglayarak uyandı. Gündüz uykusuz bırakmıştım çabuk uyusun diye. Eski düzen bütün gece kucakta uyuttuk. Bu gece yine denicem. Yoksa biraz ara verip tekrarlarım. Böyle asırı aglatsmam. Numaradan ağladığında ve normal ağladığında umursamiyorum. Bu şekil ağlatmaya eşimde razı degil. Tepinsin tepinsin uyusun. Ilk bastan hiç yatmicak sandm baktım yoruldukca uzanıyor yatıyor oturuyor. Emir bunları hiç yapmaz normalde gece 12 de olsa zar zor yatar. Ama uykusu geldikçe ağladı ve şiddeti arttı.

Buyuyen yatak al ilerde actırıp yanına koruma taktırırsın mis gibi olur. Hatta ben koruma taktırmadım. Beşiğin masa olan bi tarafını koruma gıbı çiviyle kenarına çaktım

aslında ben de öyle düşünüyorum... oda ayarlaması yapmak falan gerekecek ama olsun peki ikisine de mi büyüyen yatak alayım sence? biri biyiyen yatak biri park yatak olması çocuğu etkiler mi ki?

aslında ben de öyle düşünüyorum... oda ayarlaması yapmak falan gerekecek ama olsun peki ikisine de mi büyüyen yatak alayım sence? biri biyiyen yatak biri park yatak olması çocuğu etkiler mi ki?

benim fikrimi sorarsan boşa para verme uygun bir park yatak al sonra durumlarına göre alırsın yataklarını eger kızın ayrı odada uyursa
biz kız dogdu oğlana aldık kocaman yatak toplasan 2 kere yattı boşa eve kalabalık yine oğlum dogmadan önce oda almıştık mıbilya beşiğiyle birlikte ikiside hiç yatmadı yani diyeceğim bunların ne yapacagı belli olmuyor

canım bence kararlı bir şekilde devam et sonra çok rahat edersin keşke bende yapabilsem her gece ben ağlıyorum

Bu kadar aglamadi benimki. Ama zaten kucakta sallayarak degil memede uyuyodu. Aslancan ise ayni seninki gibiydi ve bi saat aglamisti, gerci daha buyuktu.vter su icinde kalmisti. Ben devam etmedim. Ama bunda artik sabrim bittigi icin aglasa da vazgecmezdim.
Tutarli olman lazim. Kiyamamayip gene kucakta sallicaksan olmqz. O da ooo agalyim biraz daa nasilsa aliyolar diye dusunuyo. Ama bence birazbara ver, bi de farkli yontemler var onlari dene. Ben esela odasindan cikmadim henuz. Yaninda uyuyo numarasi yapiyom. Iyice alisti artik, yavastan odadan cikmaya da alitircam bi cesaret gelsin de.
Gitcek mecbur ya, alisik tabi evin sicak ortamina. Benimki alti ayda alistiydi.

Hayirli olsun eger daha demediysem, emin olamadim da. Beraber buyurler ne guzel.
Buyuyen yatak al. Herseyi deesit olmasin zaten farkli oldugunu bilsin. Sana da yeni aldik dersin, o zamana anlar artik.

Demircan çok sevındım. İkisinide tadıcan. Saglıklı sıhhatli doğsun büyusun inşallah. Ama yeni şeyler alıcan o başka. Şindi hersey pembe

Hayirli olsun demircan, allah anali babali buyutsun

günaydın topikcanlar nedendir bilinmez gece hiç uyuyamadım başım çatlıo.. kuzum uyuydu ben uyuyamadım bu seferde 2 yi geçiodu hala geziniodum

ceydammmm hiç görüşemiyoruz ..akşam da takılamıyom ben , şu adana mersin gezmesini yapıp geleyim akşamları takılacam işallah amin

günaydın topikcanlar nedendir bilinmez gece hiç uyuyamadım başım çatlıo.. kuzum uyuydu ben uyuyamadım bu seferde 2 yi geçiodu hala geziniodum

psikolojik uyuyamadın heralde didom
ayağın nasıl oldu bu arada sormayı unutuyorum hep

iyi canım çok şükür tam gaz gezebilirim yani walla çok kahve içmişdim dün sanırsam onun etkisi

merhaba topkeklerimmmmmm :80:

okuyorum çıkabiliyorum son günlerde, ne yazık ki.. o kadar saçma sapan işlerle DE uğraşıyorum ki artık ıslak saçla uyuyacak kadar kendime vakit ayıramaz hale geldim. Çok da bıdı bıdı yapıp ooofff çok çalışıyorum dünyada en çok çalışan benim edebiyatı yapmak istemiyorum ama inanın eve nasıl geliyorum ve yatağa nasıl giriyorum bilmiyorum bir örnek: bu hafta, sözlü notu gibi bişi diyim, tek tek bütün öğrencilere hem ödev hem genel not verip her birine paragraf paragraf yorum yazıcam ve sonra bunları sisteme giricem. hatta şu an pc'yi öyle açıp sizinle bismillah diyeyim dedim.

Talya iyi maşallah, bakıcı da ayardan sonra daha çok toparladı yuvarlanıp gidiyoruz. Dişimiz daha 4 tane ama sanki 33 tane yolda gibi bembeyaz kabarık her yer. Yardırmalı günler bizi bekler diyorum ve susuyorum

Daha kontrole de gidemedik, tahliller de kaldı. Doktorumuzdan randevu almak mesele, haa bak iyi hatırladım onu da halletmem lazım :44:

Kampanya var mııııı benle paylaşın

Sizi seviyooooom, hem de o dibimizde olup halimizi anlamayan sözde arkadaş gibi geçinenlerden çok çok daha fazla İyi ki varsınız

İriscaaaan, ben seni göremedim ama sen beni görmüşsün; olsun holeeeeeeeeeeeey

cnm benim ya özledik seni valla... kız seni bu kadar çalıştırmasınlar ya.. talya ya ayıracak vakit bulabiliyomusun.... kampanya sen gittin gideli bitti kimse bahsetmio bile... bizde seni seviyoruz.. valla hepiniz iyiki varsınız..........

Wavyy bizde seni seviyoruz burdaki dostluk bi baska gercekten
Topikte in cin top oynuyor (
Kizlar size bi soru sizin biciriklarda sinirlenince kafasini saga sola vuruyormu? Yere yatip tepinmesini gectim kafayi heryere vuruyor istedigi olmayinca ((

selam topikcanlar

topikte birkaç gündür bir durgunluk var sanki artık
bebeler büyüdükçe vakit ayıramıyoruz kendimize. küçükken karnını doyur altını değiştir uyut şimdide ise bazen wc ye gitmeye bile vaktim kalmıyo ama olsun onlar sağlıklı mutlu olsunlarda

Wavyy bizde seni seviyoruz burdaki dostluk bi baska gercekten
Topikte in cin top oynuyor (
Kizlar size bi soru sizin biciriklarda sinirlenince kafasini saga sola vuruyormu? Yere yatip tepinmesini gectim kafayi heryere vuruyor istedigi olmayinca ((

yere yatıp küsüyo bizimki ,babası çok içerliyo hemen alıyo ama ben ciddiye almamaya çalışıyorum ,ısrarla istediği/talep ettiği neyse niye yapamayacağımı açıklayıp yanından gidiyorum... babasına daha çok yapıyo bu sebebpten çakal carlos

benim işler yoğun biraz ,topikte de kimse olmayınca takılmıyorum...evden hiç bakamıyorum zaten ,hepsini aynı anda yönetecek kadar yetenekli bi ev kadını değilim

wavymmmmmmmmm
sizin de hepsi birden çıkmasın dişler diş yok diş yok diye diye hepsini birden çağırdın işte

arada gel ama yaa en azından helloooo deyip kaçıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…