merhaba topkeklerimmmmmm :80:
okuyorum çıkabiliyorum son günlerde, ne yazık ki.. o kadar saçma sapan işlerle DE uğraşıyorum ki artık ıslak saçla uyuyacak kadar kendime vakit ayıramaz hale geldim. Çok da bıdı bıdı yapıp ooofff çok çalışıyorum dünyada en çok çalışan benim edebiyatı yapmak istemiyorum ama inanın eve nasıl geliyorum ve yatağa nasıl giriyorum bilmiyorum
bir örnek: bu hafta, sözlü notu gibi bişi diyim, tek tek bütün öğrencilere hem ödev hem genel not verip
her birine paragraf paragraf yorum yazıcam ve sonra bunları sisteme giricem. hatta şu an pc'yi öyle açıp sizinle bismillah diyeyim dedim.
Talya iyi maşallah, bakıcı da ayardan sonra daha çok toparladı yuvarlanıp gidiyoruz. Dişimiz daha 4 tane
ama sanki 33 tane yolda gibi bembeyaz kabarık her yer. Yardırmalı günler bizi bekler diyorum ve susuyorum
Daha kontrole de gidemedik, tahliller de kaldı. Doktorumuzdan randevu almak mesele, haa bak iyi hatırladım onu da halletmem lazım :44:
Kampanya var mııııı benle paylaşın
Sizi seviyooooom, hem de o dibimizde olup halimizi anlamayan sözde arkadaş gibi geçinenlerden çok çok daha fazla
İyi ki varsınız
İriscaaaan, ben seni göremedim ama sen beni görmüşsün; olsun holeeeeeeeeeeeey