Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topikcanlarımmmmmmmmmmmm , nasılsınızz, leyn haftasonu gelmeyen dostlar uğramış galba , selam olsun :))))
didem in dediği gibi yatcaz kalkcazzz hoppppppp inşallah adana mersin ,lina ,çıtırcan,oburcan ,lülecan, tatlişkommmmmm ,umayy ,hh ohh, feliz sen de gelmeye heves etmişsin galba , yalnız kalmak mı, o kalabalıkta, bebeler bile birbirine bkabilir bence :)))
didem cim bu arada , uçak saati cuma akşamı ya 19:15 yada 19:55 idi tam bilemedim şimdi :)
şu veletler evet büyüyorlar ve bağırıp çağırıyorlar, hatta inat ediyorlar, hatta inat ötesi bir keçilik sürüyorlar, (en azından bizde böyle bu aralar )
bu arada uçak 18:55 miş baktım şimdi mailimden
dönüş de pazar günü 19:15
bncede bakarlar birbirlerine bakıp coşmasınlarda bizim sendromumuz yok çok şükür yaaa...
kız sende olmasan ayşe uçağa el sallar ya sorup duruom birtürlü bilemedi
heee aynen , ama ben zırt pırt ararım cuma günü taciz ederim onu ,erkenden gider havaalanına
Bugun 1. Gün uyku eğitimine başladım. Yatir kaldır gibi. 5 dk catlarcasina ağladı ve kucağımda olduğu halde susturmadım ve sonuc memeeee. Uyuttum yatırdım 10. Dk aglayarak uyanmalar başladı. Kucak yatir kucak yatir derken sacıma yapıştı ve yatıramaz oldum ve ağla zirla baba uyutuyor kucakta.:-(( bukadar ağlamasına nasıl dayanıyorsunuz.? Vazgeçmek istemiyorum bu kadar ağlatmakta istemiyorum.
2 yas sendromu kesinlikle erken başlıyor. Emir kendini yere kapatıp ağlama numarası ve atmalar kasmazlar falan yapiyor
Maşallah maşallah sen ne güzelsin öyle
Bagimsizligini ilan edince goruselim birde :))saolaın teşekkür ettim işte adım üstümde panik anneee :) :) birazda yanımda yürümesini istediğimden sanırım şimdi biraz daha cesaretlendi iki elimi tutmadan yürümüyordu şimdi ikinci elini kendi bıraktırıyor :) inaşşallah devamı geleceeeek :)
Nasıl dayanıyor sun yanina almadan al emzir birak ben calismadigim haldr dayanamıyorum cok zor ne deyim :/Günaydın topik:)
Herkese iyi haftalar..
Uyku bizde de problem.. Emerek uyuyor, gece de emiyor. Bu aralar üst azılar da çıkıyor, süt de az srtık 45 dk emiyor nerdeyse, ben de uyanık bekliyorum herseferinde
Bana onu savunma Seval ben onun az calistigi zamanlarida biliyorum geçen gün o coraplar neden yerde dedim hemen basladu sabah 6da kalkiyormus karanlkta gece geliyormus vs vs sus 8de kalktigin 6da evde olduğun zamanlarida biliyorum dedim cevap veremedi çakal suanda da iste artik vardiya duzenlendi aksamuzeri gidip gece gelecekIcedaisy cok calisiyormus hakikaten postayi geri gonderir tabi herif yorgun
aralıkta yapalım bi parti o zaman , hem diş partisi hem yılbaşı partisi hem benim doğum günüm de aralıkta
Hemen check ettim doğum günün 20si ozaman a kadar hem azilari hem kopekleri.cikarirsa bizede olur dis partisi henuz ne azi cikti ne kopek korku ole bekliyorum
senin doğum gününü Kutlarım ama iriscan bacim olur
ara ara belli olmaz onun işi bu arada ayşe ve iris yemek yemeden çıkın yolaaaaaaa
Kizlar selam bu ara is gorusmeleri bi yandan perdeydi dolapti bi yandan kosturuyorum aksamlari okuyorum genelde
Bugun kontrole gittik biz de. Her sey yolunda dedi. 4 azi ve 4 kopek disinin yeri belli ama iki ayi bulabilir cikmasi dedi.
Uyku egitimini sordum. Bu zamana kadar sallamissiniz su iki ay da devam edin dis sorunu bitince ona gecin dedi. Yaza da emzigi biraktirirsiniz dedi.
Toplam 8 azi dort kopek dort alt dort ust on disler olunca 20 dis oluyor iki yasina kadar tamamlanacak (genelleme) sonra 4-6 yas arasi da dort azi daha cikacakmis ama o daha az acili olur herhalde.
İki yas sendromu en erken ne zaman baslar dedim (Mira istemedigi her seye eliyle hayir yapiyor da) 18 ay yazar kitaplarda ama bu yeni nesil herseyi geri cekiyor 15 ay da olabilir dedi. Bu ara yemek de secmeye basladi mira. Pekmez yumurta vs yemiyor. Zorlamayin baska seylerle karistirin oyle de istemezse zaman taniyin geri donecektir dedi.
Size de faydasi olur diye paylasayim dedim. Unutmayin ki bu topigin amaci bu
Bugun 1. Gün uyku eğitimine başladım. Yatir kaldır gibi. 5 dk catlarcasina ağladı ve kucağımda olduğu halde susturmadım ve sonuc memeeee. Uyuttum yatırdım 10. Dk aglayarak uyanmalar başladı. Kucak yatir kucak yatir derken sacıma yapıştı ve yatıramaz oldum ve ağla zirla baba uyutuyor kucakta.:-(( bukadar ağlamasına nasıl dayanıyorsunuz.? Vazgeçmek istemiyorum bu kadar ağlatmakta istemiyorum.
Maşallah maşallah sen ne güzelsin öyle
Bagimsizligini ilan edince goruselim birde :))
Nasıl dayanıyor sun yanina almadan al emzir birak ben calismadigim haldr dayanamıyorum cok zor ne deyim :/
Bana onu savunma Seval ben onun az calistigi zamanlarida biliyorum geçen gün o coraplar neden yerde dedim hemen basladu sabah 6da kalkiyormus karanlkta gece geliyormus vs vs sus 8de kalktigin 6da evde olduğun zamanlarida biliyorum dedim cevap veremedi çakal suanda da iste artik vardiya duzenlendi aksamuzeri gidip gece gelecek
aralıkta yapalım bi parti o zaman , hem diş partisi hem yılbaşı partisi hem benim doğum günüm de aralıkta
Hemen check ettim doğum günün 20si ozaman a kadar hem azilari hem kopekleri.cikarirsa bizede olur dis partisi henuz ne azi cikti ne kopek korku ole bekliyorum
senin doğum gününü Kutlarım ama iriscan bacim olur
nerden check ettin kız , ajan gibisiniz haaa hemen her bilgiye ulaşıyosunuz
sizin dişler çıkınca da sizin evde parti yaparuk , bize bahane lazım nasılsa bacım
herkese selamlar
geçmişi okuyamadım ama inşallah bütün anneler ve kuzucukları iyidir.
cuma günü meleğin sonuçlarında idrar kültürü temiz çıkınca ileri tetkiklere geçilmesine karar verildi dün voiding denilen sondalı böbrek filmi çekildi çok şükür böbrekte idrar geri kaçmıyo bu iyi bir şeymiş haftayada mag3 diye bir film çekilecek inşallah ondada bir şey çıkmaz. sonrasını bilmiyorum ne olacağını şimdilik koruyucu dozda antibiyotik veriyoruz ama bu seferde öksürük çocuğu mahvetti. çocuk uykuya daldığında fazlalaşıyo yatamıyo yavrum benim cumartesi acile gittik çiğerlerde sorun yok Allaha şükür. oda antibiyotik bide aferin verdi. iştahsızlık içinde sananol diye multivitamin verdi. çocuğum ilaç manyağı oldu. zaten içiremeside ayrı dert. şimdilik bizden haberler bu kadar.
hepiniz öpüldünüz.
haberler iyi yaşasınnn ...daha da iyi haberler alıcaksınız inşallah canım
Ela marttan ağustosa kadar elimizden tutarak yürüdü.. Doğum gününden sonra yavaş yavaş bıraktı, eylülde de tam bağımsız yürümeye başladı.. Temmuzda kendisi önünde durunca 1-2 metre gidiyordu ama bir türlü bırakamadı elini 2 ay. Merak etme sen de cesareti gelince yürür.
Günaydın topik:)
Herkese iyi haftalar..
Uyku bizde de problem.. Emerek uyuyor, gece de emiyor. Bu aralar üst azılar da çıkıyor, süt de az srtık 45 dk emiyor nerdeyse, ben de uyanık bekliyorum herseferinde
Selam canlarım napıyonuz bakem. Ben gunduz boş yogunum. Yırgunluk var ama gorunen birsey yok. Ev cok fena dagılmış durumda. Su kızı okula bırakıp baslıcam. Sadece süpür sil. Gerısını yapamıcam. İrisim cok özledım senı vallahı. Kk ya girim diyorum bişe cıkıyo. Şimdi mutfakda dursun butun vaktım senın