• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha da yoğunum:( gece 1.30a kadar çalıştım, sabah 2 duruşmaya girdim, ofiste de çok işim var.. Bugünü atlatırsam biraz rahatlayacağım ama.
Dün bilet baktım sizin uçak 275 tl olmuş, gidiş geliş 550 çok geldi. O paraya bir sürü oyuncak alırım elaya.. Bir dahaki sefere inşallah ben de daha erken alıp gelirim bir yerlere..
Bı arada döndüğünüzde ist. Buluşması yapalım.. Hani oyun grubu kuracaktık..

Selam canlarım napıyonuz bakem. Ben gunduz boş yogunum. Yırgunluk var ama gorunen birsey yok. Ev cok fena dagılmış durumda. Su kızı okula bırakıp baslıcam. Sadece süpür sil. Gerısını yapamıcam. İrisim cok özledım senı vallahı. Kk ya girim diyorum bişe cıkıyo. Şimdi mutfakda dursun butun vaktım senın

:54::54::54::54::54: boşver dağınık kalsın ,cuma günü siler süpürür yemekleri yapar yatakları hazırlar bizi beklersin cumartesi sabahı ordayız inşallah :7::7::7:

Selam canlarım napıyonuz bakem. Ben gunduz boş yogunum. Yırgunluk var ama gorunen birsey yok. Ev cok fena dagılmış durumda. Su kızı okula bırakıp baslıcam. Sadece süpür sil. Gerısını yapamıcam. İrisim cok özledım senı vallahı. Kk ya girim diyorum bişe cıkıyo. Şimdi mutfakda dursun butun vaktım senın

duydunmu iris bugünden mideyi dinlemnmeye almış:52: çok güldürdü beni:52: bana da bugn kadın gelecekti ekti beni.. bnde temizlik yapmak zorundayım kızlara rezil olurum yoksa...

Ben daha da yoğunum:( gece 1.30a kadar çalıştım, sabah 2 duruşmaya girdim, ofiste de çok işim var.. Bugünü atlatırsam biraz rahatlayacağım ama.
Dün bilet baktım sizin uçak 275 tl olmuş, gidiş geliş 550 çok geldi. O paraya bir sürü oyuncak alırım elaya.. Bir dahaki sefere inşallah ben de daha erken alıp gelirim bir yerlere..
Bı arada döndüğünüzde ist. Buluşması yapalım.. Hani oyun grubu kuracaktık..

oyuncaklar 550 tl , oburix + sülüman + kıpırık + çıtırık + lülecan takımı paha biçilemez :46::46::46:

aralıkta buluşuyoz bizim evde , dişler bitti yaşasın partisi yapcam kıpıra karar verdim , canımıza okudu bu dişler yaaa :36::36::36:

duydunmu iris bugünden mideyi dinlemnmeye almış:52: çok güldürdü beni:52: bana da bugn kadın gelecekti ekti beni.. bnde temizlik yapmak zorundayım kızlara rezil olurum yoksa...

yok bacım yok uğraşma , alışkınım ben dağınık eve , aç bırakıp hayallaerimi yıkma yeter :56::56::56:

Bende persembeye aldım gelcek. İnşallah iyi yapar. Sonra bunlar bşzi topiğe bayrak yapar asarlar :1:

amma gözünüz korkmuş haa , bu aysre nin görümcesinden mi korktunuz nedir yoksa bizi o kadar sallamazsınız siz :33::33::33:

Doyururuz evellallahhh zaten ben yemem içmem hallerıni sevmem yicez içicez. Ayse sende bunu duy.

Panikim ev batıyo batıyo dagınıklıkdsn ziyade batıyoo

Doyururuz evellallahhh zaten ben yemem içmem hallerıni sevmem yicez içicez. Ayse sende bunu duy.

Panikim ev batıyo batıyo dagınıklıkdsn ziyade batıyoo

benimki hem dağınık hem batık hem yatık hemşom darlanmaaaa :8::8::8:

amma gözünüz korkmuş haa , bu aysre nin görümcesinden mi korktunuz nedir yoksa bizi o kadar sallamazsınız siz :33::33::33:

Kusum en degerli misafirlerım geliyo yapmammı aşkolsun. Zaten bu eve bi kadın eli lazımda o kadın ben degıldım. Ne zamandır bekliyorum.

nabercan canlarr , :16::16::16::16:
çevre ennn çok geçmiş olsunnnn güzel haberler bunlar inşallah daha da güzel haberler duyacağız senden ,
alsen ile wayvi kayboldu iyice :((
kızlar en kötü ihtimal hep beraber bir çırpıda silip süprüürzz :))) ne var yaaaaa, ben sabahtan beri kaç posta topluyorum ohoooooo,

oyun grubu kuralım bişi yapalım , diş bitermi bizizm aralıkta bilemem ama diş bitmesede olur yani

Tamam itiraf edıyorum sizi bahane ettım ekonomi bakanıma butce actırdım :1: yoksa acmıyodu.

Dido benim yagmur senın yagmuryn adını duyunca hergun sorar oldu annesı gondercekmi dıye vok sevındı yavrumun hayallerını yıkma

Bugun 1. Gün uyku eğitimine başladım. Yatir kaldır gibi. 5 dk catlarcasina ağladı ve kucağımda olduğu halde susturmadım ve sonuc memeeee. Uyuttum yatırdım 10. Dk aglayarak uyanmalar başladı. Kucak yatir kucak yatir derken sacıma yapıştı ve yatıramaz oldum ve ağla zirla baba uyutuyor kucakta.:-(( bukadar ağlamasına nasıl dayanıyorsunuz.? Vazgeçmek istemiyorum bu kadar ağlatmakta istemiyorum.

canım ben yatır kaldır yapmadım, rutin gibî banyo yaptırıp masal okudum, ninniyle yatağa yatırdım.. 5-7-10-15 dklık aralarla arayı açarak yanına gittim.. malesef mercan kucağa almayınca tepinmeye devam etti.. ilk gün 50 dk sürdü uyuması.. ama sonraki gün ağlaması şansını deneme gibiydi, öyle yırtmadı kendini yani.. şimdi banyo nini filan yok sadece masal okuyorum.. bir de ilk günler uyku saatini biraz geçirip yatırmak çabuk dalması için işe yarıyor sanırım.. çok zor başı ama sonra bütün aile içîn huzur demek.. sabır diyeceğim:) ferberin kitabını okumak da insana iyi geliyor bence. adam demiş ki çocuğunuz çok istiyor, ağlıyor diye eline bıçak verir misiniz? bunu da öyle düşünün. istersen kargolarım kitabı.. hangi duruma ne tepki vereceğini bilmek açısından iyi olabilir..

herkese selamlar

geçmişi okuyamadım ama inşallah bütün anneler ve kuzucukları iyidir.

cuma günü meleğin sonuçlarında idrar kültürü temiz çıkınca ileri tetkiklere geçilmesine karar verildi dün voiding denilen sondalı böbrek filmi çekildi çok şükür böbrekte idrar geri kaçmıyo bu iyi bir şeymiş haftayada mag3 diye bir film çekilecek inşallah ondada bir şey çıkmaz. sonrasını bilmiyorum ne olacağını şimdilik koruyucu dozda antibiyotik veriyoruz ama bu seferde öksürük çocuğu mahvetti. çocuk uykuya daldığında fazlalaşıyo yatamıyo yavrum benim cumartesi acile gittik çiğerlerde sorun yok Allaha şükür. oda antibiyotik bide aferin verdi. iştahsızlık içinde sananol diye multivitamin verdi. çocuğum ilaç manyağı oldu. zaten içiremeside ayrı dert. şimdilik bizden haberler bu kadar.

hepiniz öpüldünüz.
ne güzel haber.. diğerleri de iyi çıkacak inşallah.. tekrar geçmîş olsun

Cok haklısın felixi bacım çocugun uyku saatini gecircen birazda o ssaaat gectı diye aglıcak iyice yorulacak şıp uykuya dalacak suan oldugu gibi ama bizşmki biraz fazla gectı. 11 12 gıbı uyuması lazımdı. Yataga koyar kpymaz dakka gecmedi uyudu

Aynı goktug gıbı oldu gece sabahlara kadar öksurdu o öksururken uyudu ama ben uyuyamadım. Antıbıyotık iiyi ettı. Bide diğet de ıburamin vermişti. Onu bu dr a soledım yazdırmadım aferın ver bize demiştim. Kadında sen hangisş iyi edıyo biliyosan onu ver Dedi ve aferın yazdı. Çunku denedık diğer ilac işe yaramadı. Dr her ilaç çoçukda aynı etkıyı yapmaz dedi. Bu benim bilmişlimden ziyade deneme yanılma yontemı. Hatta zaditen yazacaktı oda uyku yapar rahat uyır dedi. Diğer dr onuda vermişti ve yan etkisini gorduk yan etkiside uykuda sinir asabiyet uyuyamama onuda tabı yazma dedım. Yani demem o ki takip etmek lzm iyi geliyomu diye. Yanlış anlaşılmasın bilmişlik değil

yok bacım yok uğraşma , alışkınım ben dağınık eve , aç bırakıp hayallaerimi yıkma yeter :56::56::56:

merak etme canım uçaktan indiğin an kebapçıda alacaz soluğu aç bırakırmıyım hiç sizii..

Bende persembeye aldım gelcek. İnşallah iyi yapar. Sonra bunlar bşzi topiğe bayrak yapar asarlar :1:

doğru dion valla arkamızdan ay ne pasaklı gacılar demesinler:52:

Tamam itiraf edıyorum sizi bahane ettım ekonomi bakanıma butce actırdım :1: yoksa acmıyodu.

Dido benim yagmur senın yagmuryn adını duyunca hergun sorar oldu annesı gondercekmi dıye vok sevındı yavrumun hayallerını yıkma

ya benim 15 günde bir geliodu rahattım kadın kamuda işe başlamış hönk kaldım ortada yeni birini bulmam gerekecek.. valla canım öğle arası gittiğimde anasına dedim de yok dedi dersanesi var geri kalır dedi akşam bide babama pintişelim bakalımm

selam topikolarım:16:
hiç ugrayamıyorum ya özlüyorum sizi ama çalıştığım günler eve gelmem 9 u buluyor zıpırlar atlıyor üstüme onları uyutana kadar ben bitiyorum zaten izin günümdede ancak ev toparlıyorum eee kızım var bide onunla oynaşıyoz azcık işte öyle iki gün izinliyim

şükür hastalık kalmadı iki zıpırda iyiler ama oğlum çok değişti çok hırçın sabah kreşe gideceğini anlıyor kıyafetlerini giymek istemiyor yüz ifadesini görmelisiniz sanki ölüme gidiyor öyle bir korku varki yüzünde ama alşmak zorunda

istanbullular ne zaman gidiyonuz adana ya ben cuma izinliyim çumartesi çalışıyom ama uygun bir zamanınızda açın kamerayı göreyim sizi çatlarım lan yoksa:33:

herkese selamlar

geçmişi okuyamadım ama inşallah bütün anneler ve kuzucukları iyidir.

cuma günü meleğin sonuçlarında idrar kültürü temiz çıkınca ileri tetkiklere geçilmesine karar verildi dün voiding denilen sondalı böbrek filmi çekildi çok şükür böbrekte idrar geri kaçmıyo bu iyi bir şeymiş haftayada mag3 diye bir film çekilecek inşallah ondada bir şey çıkmaz. sonrasını bilmiyorum ne olacağını şimdilik koruyucu dozda antibiyotik veriyoruz ama bu seferde öksürük çocuğu mahvetti. çocuk uykuya daldığında fazlalaşıyo yatamıyo yavrum benim cumartesi acile gittik çiğerlerde sorun yok Allaha şükür. oda antibiyotik bide aferin verdi. iştahsızlık içinde sananol diye multivitamin verdi. çocuğum ilaç manyağı oldu. zaten içiremeside ayrı dert. şimdilik bizden haberler bu kadar.

hepiniz öpüldünüz.

çok sevindim canım haberine.... inşallah diğer sonuçlar da iyi çıkacak...:21::21::21:

Bu arada merhaba herkese... buluşmalar olacak iyi eğlenceler dileyeyim şimdiden hepinize:39::39::39:

Back