Selam canlarım napıyonuz bakem. Ben gunduz boş yogunum. Yırgunluk var ama gorunen birsey yok. Ev cok fena dagılmış durumda. Su kızı okula bırakıp baslıcam. Sadece süpür sil. Gerısını yapamıcam. İrisim cok özledım senı vallahı. Kk ya girim diyorum bişe cıkıyo. Şimdi mutfakda dursun butun vaktım senın
Selam canlarım napıyonuz bakem. Ben gunduz boş yogunum. Yırgunluk var ama gorunen birsey yok. Ev cok fena dagılmış durumda. Su kızı okula bırakıp baslıcam. Sadece süpür sil. Gerısını yapamıcam. İrisim cok özledım senı vallahı. Kk ya girim diyorum bişe cıkıyo. Şimdi mutfakda dursun butun vaktım senın
Ben daha da yoğunumgece 1.30a kadar çalıştım, sabah 2 duruşmaya girdim, ofiste de çok işim var.. Bugünü atlatırsam biraz rahatlayacağım ama.
Dün bilet baktım sizin uçak 275 tl olmuş, gidiş geliş 550 çok geldi. O paraya bir sürü oyuncak alırım elaya.. Bir dahaki sefere inşallah ben de daha erken alıp gelirim bir yerlere..
Bı arada döndüğünüzde ist. Buluşması yapalım.. Hani oyun grubu kuracaktık..
duydunmu iris bugünden mideyi dinlemnmeye almışçok güldürdü beni bana da bugn kadın gelecekti ekti beni.. bnde temizlik yapmak zorundayım kızlara rezil olurum yoksa...
Bende persembeye aldım gelcek. İnşallah iyi yapar. Sonra bunlar bşzi topiğe bayrak yapar asarlar
Doyururuz evellallahhh zaten ben yemem içmem hallerıni sevmem yicez içicez. Ayse sende bunu duy.
Panikim ev batıyo batıyo dagınıklıkdsn ziyade batıyoo
amma gözünüz korkmuş haa , bu aysre nin görümcesinden mi korktunuz nedir yoksa bizi o kadar sallamazsınız siz
Bugun 1. Gün uyku eğitimine başladım. Yatir kaldır gibi. 5 dk catlarcasina ağladı ve kucağımda olduğu halde susturmadım ve sonuc memeeee. Uyuttum yatırdım 10. Dk aglayarak uyanmalar başladı. Kucak yatir kucak yatir derken sacıma yapıştı ve yatıramaz oldum ve ağla zirla baba uyutuyor kucakta.:-(( bukadar ağlamasına nasıl dayanıyorsunuz.? Vazgeçmek istemiyorum bu kadar ağlatmakta istemiyorum.
ne güzel haber.. diğerleri de iyi çıkacak inşallah.. tekrar geçmîş olsunherkese selamlar
geçmişi okuyamadım ama inşallah bütün anneler ve kuzucukları iyidir.
cuma günü meleğin sonuçlarında idrar kültürü temiz çıkınca ileri tetkiklere geçilmesine karar verildi dün voiding denilen sondalı böbrek filmi çekildi çok şükür böbrekte idrar geri kaçmıyo bu iyi bir şeymiş haftayada mag3 diye bir film çekilecek inşallah ondada bir şey çıkmaz. sonrasını bilmiyorum ne olacağını şimdilik koruyucu dozda antibiyotik veriyoruz ama bu seferde öksürük çocuğu mahvetti. çocuk uykuya daldığında fazlalaşıyo yatamıyo yavrum benim cumartesi acile gittik çiğerlerde sorun yok Allaha şükür. oda antibiyotik bide aferin verdi. iştahsızlık içinde sananol diye multivitamin verdi. çocuğum ilaç manyağı oldu. zaten içiremeside ayrı dert. şimdilik bizden haberler bu kadar.
hepiniz öpüldünüz.
yok bacım yok uğraşma , alışkınım ben dağınık eve , aç bırakıp hayallaerimi yıkma yeter
Bende persembeye aldım gelcek. İnşallah iyi yapar. Sonra bunlar bşzi topiğe bayrak yapar asarlar
Tamam itiraf edıyorum sizi bahane ettım ekonomi bakanıma butce actırdımyoksa acmıyodu.
Dido benim yagmur senın yagmuryn adını duyunca hergun sorar oldu annesı gondercekmi dıye vok sevındı yavrumun hayallerını yıkma
herkese selamlar
geçmişi okuyamadım ama inşallah bütün anneler ve kuzucukları iyidir.
cuma günü meleğin sonuçlarında idrar kültürü temiz çıkınca ileri tetkiklere geçilmesine karar verildi dün voiding denilen sondalı böbrek filmi çekildi çok şükür böbrekte idrar geri kaçmıyo bu iyi bir şeymiş haftayada mag3 diye bir film çekilecek inşallah ondada bir şey çıkmaz. sonrasını bilmiyorum ne olacağını şimdilik koruyucu dozda antibiyotik veriyoruz ama bu seferde öksürük çocuğu mahvetti. çocuk uykuya daldığında fazlalaşıyo yatamıyo yavrum benim cumartesi acile gittik çiğerlerde sorun yok Allaha şükür. oda antibiyotik bide aferin verdi. iştahsızlık içinde sananol diye multivitamin verdi. çocuğum ilaç manyağı oldu. zaten içiremeside ayrı dert. şimdilik bizden haberler bu kadar.
hepiniz öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?