• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın topik:)
Herkese iyi haftalar..
Uyku bizde de problem.. Emerek uyuyor, gece de emiyor. Bu aralar üst azılar da çıkıyor, süt de az srtık 45 dk emiyor nerdeyse, ben de uyanık bekliyorum herseferinde:(

saolaın teşekkür ettim işte adım üstümde panik anneee :) :) birazda yanımda yürümesini istediğimden sanırım şimdi biraz daha cesaretlendi iki elimi tutmadan yürümüyordu şimdi ikinci elini kendi bıraktırıyor :) inaşşallah devamı geleceeeek :) :emir_bebek:

Ela marttan ağustosa kadar elimizden tutarak yürüdü.. Doğum gününden sonra yavaş yavaş bıraktı, eylülde de tam bağımsız yürümeye başladı.. Temmuzda kendisi önünde durunca 1-2 metre gidiyordu ama bir türlü bırakamadı elini 2 ay. Merak etme sen de cesareti gelince yürür.

Icedaisy cok calisiyormus hakikaten postayi geri gonderir tabi herif yorgun:52:
Minaldynz (umarim dogru yazdim :)) bende ilk kez duydum:53:temizligi ben her altini actigimda ozellikle kaka yaptiginda yanlari ayirarak usten asagi silerek yapiyorum..2aylikken idrar yolu enfeksiyonu olmustu iyi temizlenmediginden muhtemel korkuyodum bilmiyodum zarar veririm dusuncesi vardi hep ama artik alistik basimiza bu da gelince rahat rahat temizliyorum boylecede acmis oluyorum diye dusunuyorum :34:

günaydın herkeseeee öpüyorum sizi.. bu hafta büyük gün yatacaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz hoooopp irisle ayşem burdaaa...

günaydın herkeseeee öpüyorum sizi.. bu hafta büyük gün yatacaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz hoooopp irisle ayşem burdaaa...

Yaaa ben de çok hevesleniyorum bu buluşmaya, Hande de geliyor, benim kankam aysrenin görümcesi.. Ben de gelmeyi çok isterim aslında ama hiç cesaret edemiyorum ela ile yanlız bir yere gitmeye.. Zaten elayı ve çantasını hatta arabasını aynı anda taşıyamam:(

Yaaa ben de çok hevesleniyorum bu buluşmaya, Hande de geliyor, benim kankam aysrenin görümcesi.. Ben de gelmeyi çok isterim aslında ama hiç cesaret edemiyorum ela ile yanlız bir yere gitmeye.. Zaten elayı ve çantasını hatta arabasını aynı anda taşıyamam:(

gel canım sen kocişin bıraksın ben de seni havaalanının önünden alırım hiç bişe taşımamış olursun dönerkende bırakırım araba da getirme onu da hallederim ben sana daha ne yapim yani... hande de mi gelio benim haberim yok:1:

gel canım sen kocişin bıraksın ben de seni havaalanının önünden alırım hiç bişe taşımamış olursun dönerkende bırakırım araba da getirme onu da hallederim ben sana daha ne yapim yani... hande de mi gelio benim haberim yok:1:

Sağol canım:)) aslında gelmek istiyorum ama işte tırsıyorum tek başına sorumluluğunu almaya..
Hande de geliyor, biletleri hazır onların..

Selam topikolarımmmm ,iyi haftalar ,mutlu günler :3::3::3:

Havalar da ne güzel lannnn :46::46::46:
Cumaya da az kaldı ,bekle bizi Adana+Mersin :10::10::10::10::10::10:

Sağol canım:)) aslında gelmek istiyorum ama işte tırsıyorum tek başına sorumluluğunu almaya..
Hande de geliyor, biletleri hazır onların..

Gelsene yaaaaaa....Tek başına ne kız ; aysre + hande + dido + tatlişkom + bennnnn + sülüman + kıpır + çıtırık + oburix + lülecan ... :118::118::118::118:

Selam topikolarımmmm ,iyi haftalar ,mutlu günler :3::3::3:

Havalar da ne güzel lannnn :46::46::46:
Cumaya da az kaldı ,bekle bizi Adana+Mersin :10::10::10::10::10::10:

günaydın canımmm nasıl geçdi karşı tarafta hafta sonu.... kız barim sen cevap ver uçağa kaçda biniyonuz böyle giderse sabahtan akşama kadar havaalanında gelen her uçağa kart tutacam çıtırcan ve anası dieee:52::52:

iyi akşamlar eski dostlar :3:
ne zamandır gelip hal hatır soramıyorum, inşallah herkes iyidir herşey yolundadır..
ben bir süredir pipicanımla annemin yanındayım, ameliyat oldu yanında kalıyoruz..

bu arada güzel bir haber almıştım sizlerle paylaşmak istedim ama nasip olmadı..

pipicanıma bir kız kardeş geliyor nasipse:32::32:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlı olsunnn ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim :16::16::16:
annene de geçmiş olsun bu arada...

Artislik yapiyo bana, edepsiz, gozume baka baka bagiriyo. Yemezler dedim baktim yuzune, isime baktim, gitmis oyuncaklarina. Esek sipasi. Hep deneme hep deneme. Ciksa su disler artik ya, 4 azi birden mafettiler hem onu hem beni

bu veletler büyüdüklerini farkediyolar bence ....inatlaşmadan umursamayark çözmek lazım gibi :51::51::51:
diş mevsimi bitsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :47::47::47:

Bende zaten yeterince uzun sürüyor daha ne olacak dedim :)
parti fikrine bayıldım. Çok güzel bir fikir. Ilk disten daha çok kutlamayi hakeden bir olay :))) dislerin tamamlanmasj ve 2yas sendromu arasında birseyler yapalim kesinliklee :))))

Genel olarak bende yumuşak davraniyorum ama içimden sinirlendigim cok oluyor. Karnimizda bile herseyi hisseden veletler tabi şimdi de hissediyordur diyorum:)) zaten yapmaması gerekli şeyleri cok iyi biliyorlar ben birşey demeden dönüyor suratima bakiyor tabi devam da ediyor yapmaya :))

Annecigine gecmis olsun canım
Kizinida saglikla hayirlisiyla al kucağına inşallah :))
pipicanda abi oluyor vay be :)

Esim işte yarindq calisacak. Cok çalışkan kendisi :) evde olunca da zaten postayi hic acmadan geri gonderdigi için farketmiyor :)

aralıkta yapalım bi parti o zaman , hem diş partisi hem yılbaşı partisi hem benim doğum günüm de aralıkta :8::8::8:

Selam kizlar epeydir girmedim bilmiyorum basina gelen varmi benim kizlarimin birinin vajinasinin kapanmaya başladığını farkettim dün akşam ve busabah doktora götürdüm kız çocuklarında çık sık rastlıyoruz dedi tam kapanmamis dedi ve krem Verdi sürüp günde iki kere acar gibi yap dedi bilgilerinize... Arada karıştırmak lazım demekki sürekli bitişik durmaktan oluyomus

geçenlerde yine burda okumuştum , geçmiş olsun...inşallah düzelir hemencik. :16:

çok güzelsin sennnnn...çok da saçlısın yaa maşallah :nazar::nazar::nazar:

sık görmeye başladım seni :46::46::46:

haftasonu karşıya geliyom ,sen evde misin naapıyon , çekimler nooldu ?[/QUOTE

iriscim ancak gördüm yahu... yarın bu taraflarda mısın? göztepe parkına götürelim bizimkileri.. tüh ya nasıl da kaçırıcam yine:(

bütün gün kozyatağı+kadıköydeydik ya tühhhhhhhh.....mesaj kutuma da hiç bakammışım hemen boşaltayım ama yazsaydın da görmezdim hiç girmedim topiğe...:50: Bi dahaki anadolu yakası gezmesine o zaman , her hafta geliyoz hemen hemen :34::34::34:

dün kadıköy carrefoura gittik beni yere indir emekleyim diyor :) :) :27:

bıraksaydın da az paspas yapsaydı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın topik:)
Herkese iyi haftalar..
Uyku bizde de problem.. Emerek uyuyor, gece de emiyor. Bu aralar üst azılar da çıkıyor, süt de az srtık 45 dk emiyor nerdeyse, ben de uyanık bekliyorum herseferinde:(

artık yavaştan bıraksan memeyi felizim :44: gerçi diş çıkarma zamanında bırakmak çok da kolay olmaz sanki ,zaten mızmızlar :36:

:46::46::46::46:

topikcanlarımmmmmmmmmmmm , nasılsınızz, leyn haftasonu gelmeyen dostlar uğramış galba , selam olsun :))))

didem in dediği gibi yatcaz kalkcazzz hoppppppp inşallah adana mersin ,lina ,çıtırcan,oburcan ,lülecan, tatlişkommmmmm ,umayy ,hh ohh, feliz sen de gelmeye heves etmişsin galba , yalnız kalmak mı, o kalabalıkta, bebeler bile birbirine bkabilir bence :)))

didem cim bu arada , uçak saati cuma akşamı ya 19:15 yada 19:55 idi tam bilemedim şimdi :)

şu veletler evet büyüyorlar ve bağırıp çağırıyorlar, hatta inat ediyorlar, hatta inat ötesi bir keçilik sürüyorlar, (en azından bizde böyle bu aralar )

topikcanlarımmmmmmmmmmmm , nasılsınızz, leyn haftasonu gelmeyen dostlar uğramış galba , selam olsun :))))

didem in dediği gibi yatcaz kalkcazzz hoppppppp inşallah adana mersin ,lina ,çıtırcan,oburcan ,lülecan, tatlişkommmmmm ,umayy ,hh ohh, feliz sen de gelmeye heves etmişsin galba , yalnız kalmak mı, o kalabalıkta, bebeler bile birbirine bkabilir bence :)))

didem cim bu arada , uçak saati cuma akşamı ya 19:15 yada 19:55 idi tam bilemedim şimdi :)

şu veletler evet büyüyorlar ve bağırıp çağırıyorlar, hatta inat ediyorlar, hatta inat ötesi bir keçilik sürüyorlar, (en azından bizde böyle bu aralar )

sülümanın 2 yaş sendromu nasıl olcak acep ....imdaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt :18::18::18:

bu arada uçak 18:55 miş baktım şimdi mailimden
dönüş de pazar günü 19:15 :10:

:))) bazen o kadr inat ediyor ki acaba 2 yaş sendromuna erken mi girdi diye düşünürken buluyorum kendimi ,:52::52::52:

birde bunun ergenliği varr, :27::27::27::27:

dur şimdi ergenlik mergenlik , ben şu alttaki köpekler çıksa da bi uyusam modundayım hala ....sabahlar uzak bana :24::24::24:

ooo uçak kalkkığ gidicekk bizzzz de daha var diycekemişissi,upsss:1::1::1:

18:00 da havaalanında olalım dostum :34: havaalanı da çok geniş lan ,kıpırı kovalamaktan bikaç klio verdiydim trabzonda :4::4::4:

Back