- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- 163
Valla mesaji ben yazmisim gibi okudum. Atakanda ilk gunler kucakta gezerek uyuyordu. 2saat gez uyusun ayaklarim agriyordu besige koyarken uyaniyordu. Pes ettim yanimiza aldım uykusuzluktan bayilacakken. 3ay civariyken emerek uyumaya basladi nasil sevindim bende ohh dedim.basta hemen daliyordu ama gel gelelim kucaktan bırak anında kicinda sensor var gibi uyaniyord. Sonra gittikce uzadi uykuya dalmalari. Ilk günler cok.ugrastim sallamaya alissin diye donem dönem hep ugrastim uyumadi oyle. Ne besikte ne anakucaginda ne ayakta sallamayla. Bugune kadar 10 defa uyumustur oda annemde ben temizlik yaparken. Simdi sallama istiyor nerden estiyse kafayı sallayip duruyor. O kendini sıkma bende de var. Esim yat uyu dinlen diyor ama simdi.kac defa kalkacak diyorum mutfak daginik camasir var vs vs rahatca uyuyamiyorum. Tabi uykuya gecisi uzadikca stres oluyorum. Sabah kalkiyorum dislerim agriyor bazen gece disimi sıkmışim.
felixinin dedigi gibi zaten mutsuz sekildeler. Yani.mutlu mesut uyusa zaten sen sallarsin ben emziririm vs neden oyle yapmayalım. Bence yere bir yatak yap bak bakalım tepkilerine ne yapiyor. Illa aglayacak diyede birsey yok. Benimki mizirdaniyor oynuyor guluyir ustume atliyor geliyor yanima yatip emiyor vs sadece hic ses cikarmiyorum isigi acmiyorum. Uzu vadede 1 1bucuk saatten iyi sonuçlar olacak diye umut ediyorum ilk 2 gün tepkisiz kalmaya tahammül um zor oldu onda da diyorum ya oynadi gezindi aslında ama iste uzun sure olunca insan bunaliyor
bunlar yarin birgunde okul a giderken kalkmak bilmezler sipalar
elbet duzene girecek te benim tekrar baslamaya gücüm olacak mi onu bilemiyorum :)
felix iye katılıyorum ; zaten çok problemli uykuya dalış işleri sizde...aklınıza en uygun yöntemi deneyin bence ,daha kötüsü olmaz değil mi
akıl veriyomuş gibi de algılamayın haaa küserim bizim uyku saatleri üç aşağı beş yukarı aynı , bazen çok geç uykuya dalıyo ama sanırım hepten uykusu gelmediğinde oluyo , artık ısrar etmiyorum , biraz daha oynaşıyoruz iyice uykusu gelince daha kolay uykuya geçiyo...genelde ayakta sallayarak uyutuyorum , son günlerde omuzumda uyuyor , bazen kucağımda yatarak uyuyor öyle işte....uyku eğitimi işine giremiyorum çünkü gündüz de bakıcı ablamızda 2 kere uyuyo , farklı yöntem olur diye hiç yapmıyorum...
benim sorunum uykuya geçişten ziyade , kesintisiz uyku ..onu da dişe bağlıyorum ve alttaki 2 köpek dişinin çıkmasını dört değil kırkdört gözle bekliyorum , millet diş çıkınca parti yapar ben de çıkıp bittikten sonra mı yapsam diyorum ...laaannn ne güzel fikir ,evde toplanmak için bahane yaparız