2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın topik:)
Herkese iyi haftalar..
Uyku bizde de problem.. Emerek uyuyor, gece de emiyor. Bu aralar üst azılar da çıkıyor, süt de az srtık 45 dk emiyor nerdeyse, ben de uyanık bekliyorum herseferinde

Ela marttan ağustosa kadar elimizden tutarak yürüdü.. Doğum gününden sonra yavaş yavaş bıraktı, eylülde de tam bağımsız yürümeye başladı.. Temmuzda kendisi önünde durunca 1-2 metre gidiyordu ama bir türlü bırakamadı elini 2 ay. Merak etme sen de cesareti gelince yürür.

Icedaisy cok calisiyormus hakikaten postayi geri gonderir tabi herif yorgun
Minaldynz (umarim dogru yazdim :)) bende ilk kez duydumtemizligi ben her altini actigimda ozellikle kaka yaptiginda yanlari ayirarak usten asagi silerek yapiyorum..2aylikken idrar yolu enfeksiyonu olmustu iyi temizlenmediginden muhtemel korkuyodum bilmiyodum zarar veririm dusuncesi vardi hep ama artik alistik basimiza bu da gelince rahat rahat temizliyorum boylecede acmis oluyorum diye dusunuyorum

günaydın herkeseeee öpüyorum sizi.. bu hafta büyük gün yatacaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz hoooopp irisle ayşem burdaaa...

günaydın herkeseeee öpüyorum sizi.. bu hafta büyük gün yatacaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz hoooopp irisle ayşem burdaaa...

Yaaa ben de çok hevesleniyorum bu buluşmaya, Hande de geliyor, benim kankam aysrenin görümcesi.. Ben de gelmeyi çok isterim aslında ama hiç cesaret edemiyorum ela ile yanlız bir yere gitmeye.. Zaten elayı ve çantasını hatta arabasını aynı anda taşıyamam

gel canım sen kocişin bıraksın ben de seni havaalanının önünden alırım hiç bişe taşımamış olursun dönerkende bırakırım araba da getirme onu da hallederim ben sana daha ne yapim yani... hande de mi gelio benim haberim yok

Sağol canım:)) aslında gelmek istiyorum ama işte tırsıyorum tek başına sorumluluğunu almaya..
Hande de geliyor, biletleri hazır onların..

Sağol canım:)) aslında gelmek istiyorum ama işte tırsıyorum tek başına sorumluluğunu almaya..

gel canım ben senin sorumluluğunu da paylaşırım söz bişe olmaz ya hepsi bir arada 2 gün idare ederizz

Selam topikolarımmmm ,iyi haftalar ,mutlu günler

Havalar da ne güzel lannnn
Cumaya da az kaldı ,bekle bizi Adana+Mersin

Gelsene yaaaaaa....Tek başına ne kız ; aysre + hande + dido + tatlişkom + bennnnn + sülüman + kıpır + çıtırık + oburix + lülecan ... :118::118::118::118:

Selam topikolarımmmm ,iyi haftalar ,mutlu günler

Havalar da ne güzel lannnn
Cumaya da az kaldı ,bekle bizi Adana+Mersin

günaydın canımmm nasıl geçdi karşı tarafta hafta sonu.... kız barim sen cevap ver uçağa kaçda biniyonuz böyle giderse sabahtan akşama kadar havaalanında gelen her uçağa kart tutacam çıtırcan ve anası dieee

hayırlı olsunnn ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim
annene de geçmiş olsun bu arada...

Artislik yapiyo bana, edepsiz, gozume baka baka bagiriyo. Yemezler dedim baktim yuzune, isime baktim, gitmis oyuncaklarina. Esek sipasi. Hep deneme hep deneme. Ciksa su disler artik ya, 4 azi birden mafettiler hem onu hem beni

bu veletler büyüdüklerini farkediyolar bence ....inatlaşmadan umursamayark çözmek lazım gibi
diş mevsimi bitsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aralıkta yapalım bi parti o zaman , hem diş partisi hem yılbaşı partisi hem benim doğum günüm de aralıkta

geçenlerde yine burda okumuştum , geçmiş olsun...inşallah düzelir hemencik.

çok güzelsin sennnnn...çok da saçlısın yaa maşallah

topikcanlarımmmmmmmmmmmm , nasılsınızz, leyn haftasonu gelmeyen dostlar uğramış galba , selam olsun :))))

didem in dediği gibi yatcaz kalkcazzz hoppppppp inşallah adana mersin ,lina ,çıtırcan,oburcan ,lülecan, tatlişkommmmmm ,umayy ,hh ohh, feliz sen de gelmeye heves etmişsin galba , yalnız kalmak mı, o kalabalıkta, bebeler bile birbirine bkabilir bence :)))

didem cim bu arada , uçak saati cuma akşamı ya 19:15 yada 19:55 idi tam bilemedim şimdi :)

şu veletler evet büyüyorlar ve bağırıp çağırıyorlar, hatta inat ediyorlar, hatta inat ötesi bir keçilik sürüyorlar, (en azından bizde böyle bu aralar )

sülümanın 2 yaş sendromu nasıl olcak acep ....imdaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt :18::18::18:

bu arada uçak 18:55 miş baktım şimdi mailimden
dönüş de pazar günü 19:15

:))) bazen o kadr inat ediyor ki acaba 2 yaş sendromuna erken mi girdi diye düşünürken buluyorum kendimi ,

birde bunun ergenliği varr,

dur şimdi ergenlik mergenlik , ben şu alttaki köpekler çıksa da bi uyusam modundayım hala ....sabahlar uzak bana

ooo uçak kalkkığ gidicekk bizzzz de daha var diycekemişissi,upsss

18:00 da havaalanında olalım dostum havaalanı da çok geniş lan ,kıpırı kovalamaktan bikaç klio verdiydim trabzonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…