didemmm hem güzel hem akıllı hem marifetlii, kim istemezkiiii, hem zaten artık eskisi gibim kızlı erkekli de olmıcak yaşamlarr kızlarrrrrrrrrrr ve erkek olcak hazırlık yapalım dimi :))
çöyyyyyyyyy geçmiş olsun , hasta bebişlerin hepsi geçsin gitsin hastalıklar
hımmmmbaşka , geceleri burası çok tenha oluyor beeeeeeeee
Ooo supermis kutu fikri nasip degilmis demek canim okul oncesi lina cok sansli annesiyle bolbol oyunlar oynayabilecek yorulmadan cocuklari cok sevmende etkili tabi.ben yoruluyuorum ya mevcut oyuncaklarla oynuyoruz kliplerin hastasiyiz onlarla oynuyoruz tencere tava mutfakta bide en alt cekmeceye oyuncaklarin bir kismini koydum orayi aciyorum oyalaniyor yemek yapiyorum o arada aksam oldugunda pertim cikiyorgöndereyim canım hemen bizde cuma evde tekiz ya bütün gün daha çok çenem düşüo sıkılıom gün içinde konuşmazsam daha çok konuşuoz... mesela en sevdiğimiz oyun kutu buldum bitane içine lina görmeden bir sürü şey atıorum sonra kutumda ne var die şarkı söylüyorummm elimi sokuyorum mesela aaa kaşık kaşıkla yemek yenir hadi deneyelim diyorumm ağzımıza götürüoz mesela oyuncak köek köpek ne der hav hav köpek ne yer köpekler nerde yaşar derken bi bakıom akşam olmuş... yani itiraf etmek gerekirse ben büyüyemedim daha sanırım çok eğleniyorum oyun oynarken falan bu linaya da yansıyor tabi... eskiden beri çocukları çok severim en büyük hayalim okul öncesi öğretmeni olmaktı da olmadı işde..
Ooo supermis kutu fikri nasip degilmis demek canim okul oncesi lina cok sansli annesiyle bolbol oyunlar oynayabilecek yorulmadan cocuklari cok sevmende etkili tabi.ben yoruluyuorum ya mevcut oyuncaklarla oynuyoruz kliplerin hastasiyiz onlarla oynuyoruz tencere tava mutfakta bide en alt cekmeceye oyuncaklarin bir kismini koydum orayi aciyorum oyalaniyor yemek yapiyorum o arada aksam oldugunda pertim cikiyor( calistigindan az vakit gecirdiginide dusunuyosundur o da etkili..
Canim iriste soylemis paranox fitil kullaniyoruz bizde kuzunun atesi dustumu? Dis diyecem ama atesi duserdi inatci olmazdi bu kadar.imkan varsa goturebilrseniz dr.a goturun..ben atesten tirsiyorum dusmezse goturuyoruz..Kızlar teşekkür ederim desteğiniz icin....simdilik atesi 38 lerde kontrol altina aldık...dolven calpol devam...bu geceyi de atlatirsak umarım düzelir. ...HTML:
Kış geldi topikolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
walla ankaraya neyin geldigi belli degil bir sonbahar bir kis bir yaz maymun etti bizi
aynen canım valla ne giyeceğimizi sapıtıyoruz sabah soğuk oluyo öğleye doğru sanki yaz mevsimi. akşamda donuyoruz
bizim buraya da soınbahar geldiii
ben hiç ısrar etmiyoma rtık , salıyom uykudan düşene kadar .sonra uyutuyom ,yoksam intiharın eşiğine gidiyom geliyomnasilsiniz topikolarim ? dun gece 2,5 saat uyutma rekorum var cildiriyordum walla
amann saglikli olsunlar da ne diim elbet uyuycak bu sipalar di mi
ben hiç ısrar etmiyoma rtık , salıyom uykudan düşene kadar .sonra uyutuyom ,yoksam intiharın eşiğine gidiyom geliyom
Günaydın yazacaktim ben yazana kadar öğlen oldu
pamukanne; tek elini tutunca yuruyorsa yurume sayilmiyor mu cidden soruyorum bunu yanlis anlama sakın. Bizimki tutmadan yürüdü halada sokakta bile tutturmak istemez ama oyle yuruseydi de ben yürüyor varsayardim. Yani bir sorun olsa hic kalkmaz dikilmez adim atmaz sadece yalnız yuruyebildiginin farkında değil dir cesareti yokturdan ziyade farkinda değildir. Hazir olunca kendi basinada yürür takma kafana ben 16aylik yürüdü diye çok çocuk duydum hatta onların hepsi kiz ve kiz gec ayaklanir erkek gec dillenir soylemlerini oradan biliyorum
iriscan oturmuyor da sipa ne uyuyum ne uyanik duruyim senin canina okuyum durumu yani
ha bi de bizde uykudan dusma olmuyor ya denedim anacim uykudan gozunu acamiyor ama yataga yatinca rahat 1 saatimiz var oraya buraya donmece
bir de uyku tulumu aldim dun onu giydirmeye basladim ustlerinde yorgan tutmadiklari icin
siz kullaniyor musunuz uyku tulumunun ustune bisi ortuyor musunuz icine ne giydiriyorsunuz ay bilemedim iste nasil kullanilir bu meret
kızlar sabah erken kaldırın benimkinde işe yarıyor şimdi rutine döktük işi sabah 8 de kalkıyor öğlen 12 13 arası uyuyor akşam 9 da gece uykusuna yatıyor :)emerken küt :) gidiyor. uyku tulumu kullanıyorum içine havaya göre giydiriyorum soğuk olacağını düşündüğüm an uzun kollu zıbınını ve alt uzun ince bir içlik giydiriyorm
guzelim biz sabah 6 da ayaktayiz sipalar imamla beraber kalkicaklar yakinda
9.30 - 10 gibi bir yarim saat uyuyorlar
bir de 13.30 - 14.00 gibi bir yarim saat butun gunduz uykumuz da bu
aksam 7 gibi mizlamaya basliyorlar uykumuz var diye 7.30 da yatiyorum 8.30 da uyuyorlar genelde
yani bir saat de yatakta donme seansimiz var kacta yatarsak yatalim
uyku tulumunun ustune bisi ortuyor musun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?