2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim.. walla kız büyüsün poyraz kardeş haremine alırsa linoşda cariye olmayı kabul ederse neden olmasın... hee yasak ailelere haber verilecekmiş biz eşimle karşı değiliz yaşasın aynı evde oğlan çocuklarıyla

Ooo supermis kutu fikri nasip degilmis demek canim okul oncesi lina cok sansli annesiyle bolbol oyunlar oynayabilecek yorulmadan cocuklari cok sevmende etkili tabi.ben yoruluyuorum ya mevcut oyuncaklarla oynuyoruz kliplerin hastasiyiz onlarla oynuyoruz tencere tava mutfakta bide en alt cekmeceye oyuncaklarin bir kismini koydum orayi aciyorum oyalaniyor yemek yapiyorum o arada aksam oldugunda pertim cikiyor( calistigindan az vakit gecirdiginide dusunuyosundur o da etkili..

selam canım tabi onun etkisi war az zaman geçirdiğim için iyi geçirmeye çalışıyorum... bende yemek yaparken salıyorum tencere tava çekmece indiyor herşeyiii

Kızlar teşekkür ederim desteğiniz icin....
HTML:
simdilik atesi 38 lerde kontrol altina aldık...dolven calpol devam...bu geceyi de atlatirsak umarım düzelir. ...
Canim iriste soylemis paranox fitil kullaniyoruz bizde kuzunun atesi dustumu? Dis diyecem ama atesi duserdi inatci olmazdi bu kadar.imkan varsa goturebilrseniz dr.a goturun..ben atesten tirsiyorum dusmezse goturuyoruz..
Atesolceri gecen idil hastalandiginda dr gittik sormustuk hangisini onerirsiniz diye koltukalti dedi veya makattan olcun en saglikli sonuc oymus..biz chicconun koltukaltindan olceri kullaniyoruz ama simdi daha zor olcuyoruz uykuya daldiginda olcuyorum anlamiyor :)) ilaveten basit bi kulakolcer aldik uyanik oldugunda olcmem gerektiginde onunla bakariz diye..ilk yaptigim sey de dudaklarimla alnina bakmak anliyorum artik :) iste boyle tekrar gecmis olsun....

Kış geldi topikolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasilsiniz topikolarim ? dun gece 2,5 saat uyutma rekorum var cildiriyordum walla
amann saglikli olsunlar da ne diim elbet uyuycak bu sipalar di mi

bizim buraya da soınbahar geldiii

biz de gelelim o zaman

nasilsiniz topikolarim ? dun gece 2,5 saat uyutma rekorum var cildiriyordum walla
amann saglikli olsunlar da ne diim elbet uyuycak bu sipalar di mi
ben hiç ısrar etmiyoma rtık , salıyom uykudan düşene kadar .sonra uyutuyom ,yoksam intiharın eşiğine gidiyom geliyom

kızlar bnm kız hala yürümüyor 15. ayının içinde tutunarak yürüo tek elle tutup yürüo ama kendine gelince korkuo emekleyerek devam edio bayağıdır foruma giremiyordum kızlar

Son düzenleme:
iriscan oturmuyor da sipa ne uyuyum ne uyanik duruyim senin canina okuyum durumu yani
ha bi de bizde uykudan dusma olmuyor ya denedim anacim uykudan gozunu acamiyor ama yataga yatinca rahat 1 saatimiz var oraya buraya donmece
bir de uyku tulumu aldim dun onu giydirmeye basladim ustlerinde yorgan tutmadiklari icin
siz kullaniyor musunuz uyku tulumunun ustune bisi ortuyor musunuz icine ne giydiriyorsunuz ay bilemedim iste nasil kullanilir bu meret
ben hiç ısrar etmiyoma rtık , salıyom uykudan düşene kadar .sonra uyutuyom ,yoksam intiharın eşiğine gidiyom geliyom

Günaydın yazacaktim ben yazana kadar öğlen oldu

pamukanne; tek elini tutunca yuruyorsa yurume sayilmiyor mu cidden soruyorum bunu yanlis anlama sakın. Bizimki tutmadan yürüdü halada sokakta bile tutturmak istemez ama oyle yuruseydi de ben yürüyor varsayardim. Yani bir sorun olsa hic kalkmaz dikilmez adim atmaz sadece yalnız yuruyebildiginin farkında değil dir cesareti yokturdan ziyade farkinda değildir. Hazir olunca kendi basinada yürür takma kafana ben 16aylik yürüdü diye çok çocuk duydum hatta onların hepsi kiz ve kiz gec ayaklanir erkek gec dillenir soylemlerini oradan biliyorum

pamukannede güzelmiş :)

ben kendime saçma takıntılar yapıyorum galiba birde çevremdekiler daha yürümedi falan deyince hepten takıntım büyüyo senin açındn öyle bakmadım yani saol yürütecini tekrar çıkardım dıştan onu iteklemek hoşuna gidio tek cesretlensin diye :) işe yarar umarım :)

kızlar sabah erken kaldırın benimkinde işe yarıyor şimdi rutine döktük işi sabah 8 de kalkıyor öğlen 12 13 arası uyuyor akşam 9 da gece uykusuna yatıyor :)emerken küt :) gidiyor. uyku tulumu kullanıyorum içine havaya göre giydiriyorum soğuk olacağını düşündüğüm an uzun kollu zıbınını ve alt uzun ince bir içlik giydiriyorm

Son düzenleme:
guzelim biz sabah 6 da ayaktayiz sipalar imamla beraber kalkicaklar yakinda
9.30 - 10 gibi bir yarim saat uyuyorlar
bir de 13.30 - 14.00 gibi bir yarim saat butun gunduz uykumuz da bu
aksam 7 gibi mizlamaya basliyorlar uykumuz var diye 7.30 da yatiyorum 8.30 da uyuyorlar genelde
yani bir saat de yatakta donme seansimiz var kacta yatarsak yatalim
uyku tulumunun ustune bisi ortuyor musun peki ?

işte yarım yarım uyuduklarından mız mız oluyor daha gündüz 2 3 saat uykuya ihtiyaçları var canavarların :) yine havaya göre ayarlıyorum ne örteceğimi ince yorgan yada kalın yorgan örtüyorum tulumunun kalınlığınada bağlı bnmki ince tulum örtmeni tavsiye ederim terlerse zaten gece müdahale ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…