evet canım fitil daha etkili ama canım adını hatırayamadım ya çok çok üzgünüm.. 38 ve üzeri ateşi düşürmede daha etkili fitil.. e ile başlıo eminimm de neydi ya
Ya kizlar bu ates icin hangi fitili kullaniyorsunuz yaa??? Atesimuz cok ibatci inmiyo? Doktorumuzda calpol dolven diyo baska busi demiyo?? Fitil daha mi etkili ates düşürmede???
sülümanın annesi ses ver bizim kızıda haremine katmak istiyomussun gibi söylentiler geldi kulağıma
Kalici mi dusuruyo fitil..daha once hic kullanmadim....
paranox ...2 çeşidi var , paranox s sadece ağrı kesi ateş düşürücü - paranox ilave olarak havale önleyici özelliği var ondan al canım..fitil daha etkili ama etkisi kısa sürüyor - birkaç saat-...
her gördüğünü katmak istiyo o , harem ne kadar genişse valide sultanın havası daha çok oluyomuş
evet canım ya paranox du bide e ile başlıo diommm ya... canım kullan
Bana gondermedim ceydaaaam(
Ya bi de kizlar bende chicco nun alindan ates olceri var cok guvenilir bulmuyorum...sizler ne kullaniyorsunuz
Nbr pepikkkkkk emir napiyo.
epey zaman geçmiş yazdığından beri, umarım düşmüştür artık ateşi kuzunun.. ama ben normal dereceyle popodan ölçüyorum, diğerleri bir şekilde yanıltıyor beni.. bizim doktor dolven ve calpolün etki ettiği enfeksiyonlar farklı, o yüzden biri daha etkili olur demişti. ama kesinlikle ağlasa da duşta uzun tutmak en etkili düşürme yolu bence ateşi.. bir de uçak yolculuğunda burun tıkalıysa basınç farkı daha çok etkiler, çok ağrısı olur, uçağa grip geçmeden binmesin demişti bizim doktor... çok çok geçmiş olsun...Ya bi de kizlar bende chicco nun alindan ates olceri var cok guvenilir bulmuyorum...sizler ne kullaniyorsunuz
Bilmiyorum chiccoyu canim, ama alindan ates olcerler fena dwgil diye biliyodum. Biz koltukaltindan olcenler varya eski tip gibi ama dijital, onu kullaniyoruz. Oglndan kulaktan olcenler cikmisti, olcmek resmen eziyetti herseferinde yanlis olcuyodu. Bu biraz zor oluyo ama dogru olcuyo.
Eger gripse bolbol su ver, emiyosa emzir. 3-4 gun surer zor zamani . Ben olsam yola cikmazdim.
Coy cok gecmis olsun inatci ates bana 6. Hastaligi hatirlatiyor
kizlae herseyi demis zaten calpol dolven ya da fitil arasi min. 4 saat
onun disinda 38 i gecti mi gece gunduz uyur uyanik farketmez ilik dusa sokve dusta min. 15 dk tut olmadi saat kur dusun serinligi genelde 30 dk falan suruyor en azindan bir sonraki ilac saatine kadar alternatif olur
bizimkiler 6. Yi gecirirken ben 4 saatte 8 kez dusa soktugumu bilirim.. insaalah bir an once duser
pepikim alsenim cok gecmis olsun
iriscan sen de baristin ya walla helal olsun
ceydam ben deniyim bi daa
epey zaman geçmiş yazdığından beri, umarım düşmüştür artık ateşi kuzunun.. ama ben normal dereceyle popodan ölçüyorum, diğerleri bir şekilde yanıltıyor beni.. bizim doktor dolven ve calpolün etki ettiği enfeksiyonlar farklı, o yüzden biri daha etkili olur demişti. ama kesinlikle ağlasa da duşta uzun tutmak en etkili düşürme yolu bence ateşi.. bir de uçak yolculuğunda burun tıkalıysa basınç farkı daha çok etkiler, çok ağrısı olur, uçağa grip geçmeden binmesin demişti bizim doktor... çok çok geçmiş olsun...
ferberin kitabında şöyle birşey söylüyor: önce çocuğun toplam uyku süresini hesaplayın. (sabaha kadar uyanık kaldığı süreleri toplam gece uykusundan düşün) böylece gece boyu 10 saat-11 saat kaç ssati uykuda geçirdiğini hesaplayıp uyanık kaldığı süre kadar geç yatırın. mercan 19:30-20:00 gibi yatıyordu. bir ara gece 12 de kalkıp 1 saat uyanık mızır vızır memnuniyetsiz uyanık kalmaya başladı. uyku saatini 1 saat ileri aldım, işe yaradı. ama zaten kendi uykuya geçiyor. sallıyor filan olsaydım aynı sonuç olur muydu bilemedim. (bu arada arabayla dolaşmak, sallamak gibi şeylerden vazgeçip ferber uyguladım ben.. malesef ne yapsam mutlu huzurlu uyutamaz hale gelmiştim, saatler sürüyordu uyuması.. ağlayıp duruyordu ne yapsam...)Şu uyku yüzünden sinirlerim haraboldu iyice. Gece uyaninca nasıl uyutuyorsunuz? Gece derken bizimkinin geceyi beklemek gibi huyu yok. Genelde yattıktan yarım saat sonra kalkar her uykusunda gece gündüz. Uyut uyutabilirsen sonra ne kalkar oynar ne yatar uyur beni perişan eder sadece. Bu gece 10 gibi yatırdım 6. Dk kalktı budağa uyut yarım saat sonra kalktı halaaaa uğraşıyorum uyutmaya. Yatiramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?