işte yarım yarım uyuduklarından mız mız oluyor daha gündüz 2 3 saat uykuya ihtiyaçları var canavarların :) yine havaya göre ayarlıyorum ne örteceğimi ince yorgan yada kalın yorgan örtüyorum tulumunun kalınlığınada bağlı bnmki ince tulum örtmeni tavsiye ederim terlerse zaten gece müdahale ediyoruz
pamukannede güzelmiş :)
ben kendime saçma takıntılar yapıyorum galiba birde çevremdekiler daha yürümedi falan deyince hepten takıntım büyüyo senin açındn öyle bakmadım yani saol yürütecini tekrar çıkardım dıştan onu iteklemek hoşuna gidio tek cesretlensin diye :) işe yarar umarım :)
ahh keske bir uyusalar adam gibi dogduklarindan beri gunduz tek seferde 2 saat uyku hic gormedim
toplami 2 saati bulursa gobek atiyorum
Aman o elaleme bakma sen herseye br bahane bulurlar. Robot mu bu beber programlayalim ayni anda yapsinlar herseyi hayat uzun herzaman heryerde olacak o bosbogazlar sen dikkate almamayi ogren enkisa zamanlda :)
Yurutec tam tersi etkiyide yapabilir ona guvenip yurumeye heves etmeyebilir aslında şu saatten sonra. Benimki 9aylikken hizla duvara carpiyordu oynuyordu aklinca kaldirdim hemen mecburen :)
Bende hergün dışarı çıktığımda gelisimi geri mi mama ver doktora gittin m9 diyorlar zayifmis onlara göre
bazn diyorum bunların çocukları toromanmıydı diye :) :) içine bindirmiyorum yürütecin dışından ayağa kalkıp sürüküyor zaten içinde çok çok komik görünüyor :)
Valla dana kadar oldularbebek görünce anliyorum büyüdüğünü
Şenay sen 9bucukta oyalasan biraz zorlasan uykularini kaydirsan birlesse yarım saatler sanada birsey oneremiyrm ki 2tane bebe biz tekiyle bas edemiyoruz.
ben son zamanlarda uyku meleği nin sitesine ve face sayfasına bakıyorum muffin önerdi
az uyuyan bebeler yorgunluktan uyuyamiyor diyor. Az uyuyunca Israrla vazgecmeden geri uyutmaya calisin 30dk ugrasacakmisiz kalkinca diyor uyusun yada uyumasin birkac haftada uzar diyor
Nihayet bidigimin atesi düştü gözü açıldı yavrumun....umarım artık terkeder bu pis hastalik bizi....
hadi geçmiş oolsun , geçip gitsin bir daha da gelmesinnn diyelimmm ,inşallah
Coy bizde arzumun ates olceri var sikintisi yok
biz de gelelim o zaman
ben hiç ısrar etmiyoma rtık , salıyom uykudan düşene kadar .sonra uyutuyom ,yoksam intiharın eşiğine gidiyom geliyom
Dedim ya bizim zorsa sizin dahada zor ayy cok guldum ziplama isine zipir bunlar yaaSeval cok ozendim walla kalkip kendi oynama isine
bizde de park yatak ama fermuar uyurken kapali olur yoksa benimkiler uyurken duser :) ya da uyanan digerinin yatagina girip uzerinde ziplar:)
coy bunla gecmis gitmis olsun
aysem ben is yapmayi gectim zaten bunlar uyurken tam bisiye basliyorum uyaniyirlar 3 saat gunduz uykusunu anca hayal ederim ben aman nazar degmesin biz gece bile bu ara 45 dk da bir miziriyoruz galiba birinin kopekleri digerinin azilari geliyor
Arzumun alindan olcerimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?