2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh keske bir uyusalar adam gibi dogduklarindan beri gunduz tek seferde 2 saat uyku hic gormedim
toplami 2 saati bulursa gobek atiyorum

Aman o elaleme bakma sen herseye br bahane bulurlar. Robot mu bu beber programlayalim ayni anda yapsinlar herseyi hayat uzun herzaman heryerde olacak o bosbogazlar sen dikkate almamayi ogren enkisa zamanlda :)
Yurutec tam tersi etkiyide yapabilir ona guvenip yurumeye heves etmeyebilir aslında şu saatten sonra. Benimki 9aylikken hizla duvara carpiyordu oynuyordu aklinca kaldirdim hemen mecburen :)
Bende hergün dışarı çıktığımda gelisimi geri mi mama ver doktora gittin m9 diyorlar zayifmis onlara göre

ahh keske bir uyusalar adam gibi dogduklarindan beri gunduz tek seferde 2 saat uyku hic gormedim
toplami 2 saati bulursa gobek atiyorum

günde iki kez uyuyunca öyle oluyor 9,30 10 arası uyutma oyala bir iki gün sık dişini yerine oturuyor kızımda 8 de kalktığından 10 11 gibi esnemeler falan başlıo bazn elimden tutp yastığına götürüo ee ee dio ama oyalıyorum 12 buluo yatırıorum eğer bi rahatsızlığı yoksa ve sessiz bir ortamsa 2 saati buluyr 3 zorladığıda oluyor maaşallahhhhhhh :)

bazn diyorum bunların çocukları toromanmıydı diye :) :) içine bindirmiyorum yürütecin dışından ayağa kalkıp sürüküyor zaten içinde çok çok komik görünüyor :)

Son düzenleme:
Şenay sen 9bucukta oyalasan biraz zorlasan uykularini kaydirsan birlesse yarım saatler sanada birsey oneremiyrm ki 2tane bebe biz tekiyle bas edemiyoruz.
ben son zamanlarda uyku meleği nin sitesine ve face sayfasına bakıyorum muffin önerdi
az uyuyan bebeler yorgunluktan uyuyamiyor diyor. Az uyuyunca Israrla vazgecmeden geri uyutmaya calisin 30dk ugrasacakmisiz kalkinca diyor uyusun yada uyumasin birkac haftada uzar diyor

deniyim canim aslinda dedikleri dogru cok yorgun olunca uyuyamiyor sipalar arada ben yapiyorum min 45 uyuyun diye diretiyorum o da ayri komik geliyor gunduz uykusunda bile arada uyutuyorum sanki gece uykusu gibi

Senaysen bende kalin tulum giydiriyorum ustune orttugumu hem atiyor hem cabuk uyaniyor icine su aralar sadece citcitli kisa kollu badi ev sicak havalar soguyunca icine uzun giydircem ayaklarinin ustune ince battaniyesini atiyom gece yinede..kulotlu corap var icindede kisa corap var her daim.. corap cikariyordu..uykumuz soyle sabah 07:00-07:30 civari kalkar yer icer micar :)))) tekkrar uyuturum yarim saat 40 dk uyur park yatagin fermuari acik cikar oynar cozutunca beni kaldirir :)) oglen 14:00 gibi uyuturum maks.2 saat uyur belli olmaz..aksamda 21:00 gibi (sasabilir bu saat )uyur..sizlere iki tane olanlara daha cok sabir versin rabbim zor zorr..

nasılsınızzzzzzzzzzz topikcanlarım

konuya dan diye gireyim :))
panikanne yürümek için bizde cesareti hatta hevesi olmayanlardandık diye düşünüyordum , ki poyraz yaşına genlene kadar 2-3 ay öncesinden elimizden tutarak yürümeye başlamıştı aslında ama ,eviniz nasıl bilmiyorum fakat bayramda benim anladığım geniş alan olmalı, bizim evimiz biraz küçük ve ıvır zıvır fazla var ,bayramda aile yanına gidince kocaman evi bulduk , birde ortada hiç bir şey bırakmadık , zorla el bıraktırarak söylene söylene arkamızdan geldi, hemen evin dibinde de park vardı ,günün çoğunu parkta sokakta geçirdik , birde kendini mutlaka emniyete alıyordu , mesela halı üstünde rahat yürürken parke ,kalebodur zemine geldiğinde emekleyerek geçiyordu :)

uyku konusunda sanırım çoçuklar belirliyorlar düzeni, bizde gün içinde tek ve ortalama 2 saat uyuyanlardanız ama daha öncesinde de 2 kez ve 45 dakikayı geçmeyen uykularımız vardı,birde eğer beraber uyuyor isek, ( bazen onu uyuturken bende sızıyorum )3 saat olabiliyor bu uyku , fakat tabi beraber uyuyunca ben hiç bir iş yapamıyorum ,:)))

Son düzenleme:
Seval cok ozendim walla kalkip kendi oynama isine
bizde de park yatak ama fermuar uyurken kapali olur yoksa benimkiler uyurken duser :) ya da uyanan digerinin yatagina girip uzerinde ziplar:)
coy bunla gecmis gitmis olsun
aysem ben is yapmayi gectim zaten bunlar uyurken tam bisiye basliyorum uyaniyirlar 3 saat gunduz uykusunu anca hayal ederim ben aman nazar degmesin biz gece bile bu ara 45 dk da bir miziriyoruz galiba birinin kopekleri digerinin azilari geliyor

Dedim ya bizim zorsa sizin dahada zor ayy cok guldum ziplama isine zipir bunlar yaa
Benim yatak odasi karisiyor tabi bi guzel gardrop sifonyer cekmece kalmiyor yataga cikip camdan bakiyor tuldeki tokalari aliyor en son sıkilinca bana sariyor bide kapiyi acamayinca :))
Coy hadi gecmis olsun bi daha kimseye ugramasin hastanelerdede genelde alindan olceri kullaniyorlar ama dr koltukalti oneriyor bi de elinde iki taneyse atesolcer ikisini kiyasla aynimi olcuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…