2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman konuşsun ben dertlenmem bende çenesiz olduğum için bol bol konuşuruz bizz

hiç susmayacaklar zaten ,çeneleri yağlamak lazım şimdiden

Günaydın hatunlar
kızım babasibdan grip kaptı 38.5 39 derece atesi var...cok telaslaniyorum...kucucuk bi yerdeyiz ufff uffff (

Nasil seyrediyor bu grip denen hastalik yaaa ((

çok geçmiş olsun öncelikle canım , herkeste var grip bu aralar.
umay da sümüklü ve öksürüklü bugünlerde...önce sümükle başlıyo ,sonra öksürük - uzuuuuuuuuunnn bi öksürük dönemi - sonra balgam ...
ateş varsa doktora gitmek lazım , viral mi değil mi ona göre antibiyotik gerekiyosa kullanmak lazım ama küçük yerdeyim diyosan ne yapmak lazım düşünelim :44:

ateş düşürücü verdin mi , calpol ,dolven vs...
bize peditus verdi ama ateş yoktu bizde ... ilaç önermek de ne kadar doğru bilmiyorum ama aferin de bayağı etkili...

Dolven veriyorum geceden bu yana ama simdi araya calpolle girdim...uffffff ufffff bu durumda ucak yolculugu yapabilir miyoz ki???

Dolven veriyorum geceden bu yana ama simdi araya calpolle girdim...uffffff ufffff bu durumda ucak yolculugu yapabilir miyoz ki???

ikisini dönüşümlü ver , çok inatçıysa fitil de kullan istersen...hiç mi doktor yok ya , ne kadar küçük biyermiş o öyle
yolculuk ne zamanki , uzun bi yolculuk mu ? gribal durum neyse de ateşi düşer inşallah o zamana kadar...
ılık banyoyu da dene , ateşlendiğimizde işe yarıyo bizim....

Günaydın
Gecmis olsun tüm hasta bebelere benimkinede
Uyutma sorunumuza ciddi ciddi çözüm arıyorum artık vicdanımda aklımda dokunmicak bi çözüm. Saatlerce memede kucakta uyutmaya çalışmaktan ne bel kaldı ne sabır. Allah'tan dış ve hastalık haricinde gece 10 keZ kalkmıyor.

Barıştık işte felizim , meraba-meraba Babasına gidecektik herifin , gitmişken ona da gittik mecburen ( anne baba ayrı bu arada benim herifte ) ... Başka misafirleri de vardı fazla muhabbetlik ortam olmadı allahtan ama hiç laf sokmadı ,ölecek heralde Bi ara umayın yanıklarıyla ilgili espri yapayım dedi ama herif lafı ağzına soktu ; ben hiç hasarsız büyüttüm 2 çocuğu ,siz bakamadınız" gibi bişeyler geveliyodu , bizimki yanık+kesik+kırık hasarlarını gösterince sustu

Ev konusunda ise ; kesinlikle taşın , hafifleyeceksin 1,5 yıl maltepeden sarıyere gidip geldikten ve sonra sarıyere taşındıktan sonra boşuna hamallık etmişim dedim , maltepede bizde de havuz vardı bu arada ama girebildik mi
Ataköy de gayet güzel bence ,otopark yeter

Bu el yazısı işi herkesi canından bezdirmiş ya , ne kadar 1. sınıflı arkadaşım varsa saç baş yoluyolar
Emziği de bırakır inşallah oburum ...

bizde de herkes ve herşey babbbbbaaaaaaa
bizde bi yapışıklık yok , kendi kendine takılma halinde çok şükür

önceki mesajı okuyamadım ama kalma şansın varsa ne düşünüyon , buraya gelip naapacan , herşey hergün daha da kötüye gidiyo ,yakında haftada kaç kez sevişeceğimizi de başbakandan öğrenicez yap kariyerini , bebeler de ingilizce öğrensin , dönüşte de atarsınız havanızı

Uyutma bizde de tek sorun ama hiç cesaret edemiyom herhangi bi yönteme çünkü bizdde bakıcı var...ben başka o başka derken hepten şaşar ayarı...sen denemelisin ama ...bisürü yöntem var araştır bence...yoksa bu kiloyla kucakta kolda uyutmak tam işkence

Selam topikcanlar

Nasılsınız çok geçmiş yapamıcam 2 gündür çalışıyorum akşam 9 u buluyor eve gitmem

Oğlan bugün daha iyi kahvaltıd ne varsa yemiş
Ama gece kızım 4 kez kustu ne yatak kaldı ne yorgan
Oğlan düzeldiys sıra kızda şimdi
İşte böyle canlar

Çöy canım dolvenle düşmüyorsa calğol işe yaramaz kesin enf vardır antibiyotik vermen gerekir doktora götür mutlaka

herkese selamlar

herkese çok teşekkürler destekleriniz için.

dün epey bir yorulduk dün akşam melek dahil erkenden uyumuşuz yorgunluktan Allah kimseyi hastane düşürmesinde. hastanesizde bırakmasın başım çok ağrıyo sanki hiç dinlemmeiş gibi. kafada birçok düşünce olunca fazla uyusanda dinlenemiyosun

dün iki hastaneye gittik ankara üniversitesi mart ayına gün verdiler ultrason için araya adam sokup haftaya gün alabildik. sonra içimiz rahat etmedi dışkapıya gittik orda ultrason felan çekildi aynı şeyleri orasıda söyledi nefroloji dr idrar tahlili istedi idrarı zar zor verdik cuma günü dr a gösterecez tahlillere göre ileri tetkiklere geçilecekmiş taşı pek önemsemediler böbrek genişlemesi üzerinde duruyolar nedeni araştıracklarmış doğuştan yapısalda olabiliyomuş ama meleğe hamileyken ayrıltılı ultrasonda birşey çıkmamıştı. antibiyotik yazdı 24 saatte bir verilecek koruyucu dozda yani. idrar temiz çıkana kadar bekleyecekmişiz

geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.

Ordekcan geçmiş olsun. Gününü doldurmadan gitmiyor o pis hastaliklar. 4 gün den sonra pek ateş olmuyor inşallah atesi kismi bitince daha rahat edersin. Balli ihlamur gibi seylerde ver yedigi ictigi kadar artık. ..

feliz taşın be yol zor. Evdeki 1 saat sana da Elayada coksey ifade eder. Bulursun umarım gonlune göre biryer. Esimde y.bosna tarafinda ise basladi. Ilk haftadan o tarafa tasinalim diye basladi birde seni kullaniyor. Hem Felizede yakin olursun, Felize yakin olmak istemiyormusun diye sanki sen hep evdesinde kapattik gibi o mevzuyu biz gitsin gelsin zaten yeni tasindik.

sevalcim ben demistim :) ama su anlamda demelerine gerek kalmadan herseyi yapiyoruz anlaminda. Su istemesine gerwk kalmadan su veriyoruz duzenli yemek ve diger konulari sunuyoruz. Kesiinlikle dedigin gibi istedigibi verme taraftariyim bende guvenlik harici konular da inada gerek yok. Baksin oynasin gerekirse kirsin oyle ogrenecekler diye düşünüyorum. Birde hep yanlarindayiz diplerindeyiz ya oda etkiliyor. Bizimki anne demeye biryerlere tirmanip inemediginde basladi. Yuruyup yalniz basina odalari gezmeye baslamasida etkili oldu. Bayramdan geleli yine yapışık moddayiz diKkat ettim yine demiyor. Neden desinki dibindeyim zaten :)

Yeşil mercimegi bende eristeli yada Bulgurlu yaparım. Kendimizde öyle yeriz.
Birde demirle ilgili birsey yazacaktim topiccanlarim, süt ve süt ürünleri demir emilimini azaltirken C vitamini arttirir. Pekmez serbetine mandalina portakal greyfurt sikabilirsinizm yada tam tersi meyve suyuna biraz pekmez katabilirsiniz. Bircok corbayada birkac damlada olsa portakal sıkan lar var ben hic denemedim ama mantıklı. Yine kofteleri yaninda ayrandan ziyade (hayvansal içerikli demir etkilenmiyor sut urunlerinden diye yeni calismalar va gercide )) meyve suyu verirseniz daha iyi olur. Hani diyoruz ya pekmez verdim kan orani düşük diye iste sadece verme degil emilimde önemli. Süt ürünleri ile arasına 1 saat koyup c vitamini ile tüketimi önemli. Siyah kuru uzumde guzel demir kaynagidir. Hatta pekmezin enerji oranı yuksek kan icin kuru üzüm denir. Ben sabah kalkinca (sabah kalkinca ac karna kuru üzüm yemek sünnet )veriyorum

Canımmm .düzelir inşallah en kısa zamanda ya , hem onlar yoruluyo hem biz

dualarımız seninle ve meleğinle canım ... erken teşhis edilmiş en azından bak

uykum var ya ave gitmek uyumak istiom biletimi aldım mayısda izmiire uçuyom kızımla gelin izmir buluşması yapalım

Oyy maasallah lina kuzuya bence gayet normal dido daha ne olsun yahu 14 aylik daha bunlar bizimki de ornegin su istiyor ya bende diyorumki kizim susamismi sumu icicekmis bu kadar siz amma cumle kuruyormussunuz takdir ettim valla ben yoruluyorum yaa tekim zaten

iyi yapıosun canım bence diologları ne kadar uzatırsan okadar iyi..bende ki çene yorulmuyor işde işe eve linaya ayıracak her daim çene mevcut geçen markete gittik linayla ne alıyorsak istinasız işde bu makarna dur bakalım içinde ne varmış die arkasını okuyorum sonra lina bunu yemeli yerse işde boyu uzayacak okula gidecek arkadaşlarıyla eğlenecek falan anlatıom kadının biri geldi kızım ben bakmıyom içinde ne olduğuna yorulmadınmı al gitsin çocuk ne anlar dedi bende o konuşamasa da beni anlıo dedim... sonra bizimki de kadına dıgıl dııı falan die söylendi kadın da güldü.. ben eğitiom onu o benim küçük finommm

Cöy sizede cok gecmis olsun ılık dus iyi gelir kizlar soylemis zaten hepsini sifaniz tez olsun..
cevreen sonuclariniz mis gibi cikar insaallah Allah yardimciniz olsun hastane isleri zor idrari nasil aldiniz simdi daha zor olur almak..
Alsen sizde atlatin insaallah bir an evvel cok yoruldun sende hem is hem hastalik.

ayy guldurdun beni ana kiz kadini soyledigine pisman etmissiniz lina demistirki bizi rahat birak annem bana hep anlatir :))) o cene enerjisinden banada gonder az miktarda bulunur bende tekiz idille aksama kadar ne konuscazki :)))gelen giden oldumu iş degisir..
Icedaisycm sendin demek o ayni seyleri dusunuyoruz verme konusnda..bak bu emilim olayini yeni duydum iyi fikirmis

Ya kizlar bu ates icin hangi fitili kullaniyorsunuz yaa??? Atesimuz cok ibatci inmiyo? Doktorumuzda calpol dolven diyo baska busi demiyo?? Fitil daha mi etkili ates düşürmede???

Saol canim iki kez ilik dusa soktum ama cocuk uykuya gectigi an 39 lari buluyo.....

göndereyim canım hemen bizde cuma evde tekiz ya bütün gün daha çok çenem düşüo sıkılıom gün içinde konuşmazsam daha çok konuşuoz... mesela en sevdiğimiz oyun kutu buldum bitane içine lina görmeden bir sürü şey atıorum sonra kutumda ne var die şarkı söylüyorummm elimi sokuyorum mesela aaa kaşık kaşıkla yemek yenir hadi deneyelim diyorumm ağzımıza götürüoz mesela oyuncak köek köpek ne der hav hav köpek ne yer köpekler nerde yaşar derken bi bakıom akşam olmuş... yani itiraf etmek gerekirse ben büyüyemedim daha sanırım çok eğleniyorum oyun oynarken falan bu linaya da yansıyor tabi... eskiden beri çocukları çok severim en büyük hayalim okul öncesi öğretmeni olmaktı da olmadı işde..

Ya kizlar bu ates icin hangi fitili kullaniyorsunuz yaa??? Atesimuz cok ibatci inmiyo? Doktorumuzda calpol dolven diyo baska busi demiyo?? Fitil daha mi etkili ates düşürmede???

evet canım fitil daha etkili ama canım adını hatırayamadım ya çok çok üzgünüm.. 38 ve üzeri ateşi düşürmede daha etkili fitil.. e ile başlıo eminimm de neydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…