2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topik:)
Kimsecikler yok, topiğimiz bayram dolayısıyla kapalı..
Ceyda geçmiş oldun diyeyim, kuduruk bu çocuklar..
Biz de kvlere geldik, burda misafir geldn giden kudurdu ela.. Bakalım nasıl geçecek burda günler..

Ceydam ne diim kuduruk bu sipalar bi de is cikartmis sana bayram hediyesi insan gulsun mu aglasin mi kizsin mi bilemiyor
biz 2 gun iyiydik bayram ziyaretleri falan ama dun geceden beri kuduruyoruz sifir uyku mizmiz ve aglama had safhada insallah bu gece rahat gecer cildiricimmm
insallah hasta falan olmazlar tirsmaya basladim

selam topik bayram bitti ben ancak gelebildim
hepimize iyi bayramlar
bayram bana b.k temizleyerek geçti önce oğlan sonra kız ve baba ishal oldu çok fena

senaysenim zaten bayram yapamadık ki. kimse yok ne bayramı
koca işe oğlan okula gitti, bizde evdeydik paso. biraz alışveriş de yaptık ama

ymca a gittik, çok beğendim çok güzel. 1 hafta deneme şeysi verdiler. ailecek gidince 97 dolarmış aylık, sanki biraz çok ama. bu kiloları vermem lazımmmm, o nedenle artık azına çoğuna bakmıyım diyorum, ama seytan da dürtüyo, boşver boşver gitme diyo. nasıl yetişcen çocuklara diyo. kız orda durmaz ki kendi başına, boşver gitmesen de olur diyo vs vs. hergün yürüyüş yapsana onun yerine diyo mesela
ay napacam ya, bi gaz verin de gidiyim.

hepimize iyi bayramlar
bayram bana b.k temizleyerek geçti önce oğlan sonra kız ve baba ishal oldu çok fena
Geçmiş olsun Alsen, umarım iyileşmiştir üçü de..
İlk gaz benden, git mutlaka çok da pahalı değil bence. Sen spor yaparken eşin de çocuklara baksın..

Gecmis bayraminiz mubarek olsun hanimlar herkes iyidir umarim

Alsenim cok gecmis olsun
Ceydam git guzelim nolcak babalar da bi ise yarasin hem fiyati da vence gayet makul biraz da kafa dinlersin hem :)
Ayseee nice mutlu keyifli saglikli yillar olsun
Felizz tulll nice guzel bayramlar

Kocama birakma ihtimalim yok ya malesef, saat 8 de geliyo eve. Anca yemek yiyoruz zaten o saatten sonra. Mutfagi toplayana kadar saat 9 oluyo. Oraya gidene kadarr zaten kapanir. Bebeklere bakiyolarmis oglene kadar en fazla 2 saat orda, bi deneme yapicam p.tesi sali. Bakalim kiz durcakmi. Durmazsa gidemem zaten. Ole ilgilenen yok, oyun falan oynatmiyolar yani, karisik yasta cocuklar ole dolaniyolar odada.
Tesekkurler desteginiz icin.

Selam topikcanlarim bugun evliligimizin 4.yili ama biz hicbisey yapamadik ( bayram gezisinden bize kalan soguk alginligi oksuruk maalesef bende berayda hasta bu iki oldu daha kış gelmeden sonumuz hayirola ( memleketteyken donmemize iki gun kala beray birden ateslendi acile goturduk onun ardindanda soguk alginlgi iste burnu akiyor oksuruyor ( oksuruk surubu alsammi ??antibytk.agrikesici.soguk alg.ilaclari kullaniyorum.) Brnslife diye zencefilli balli karisimda veriyorum ac karinla...kopekdiside patliyor offf offf ((

günaydın herkese 9 günlük tatili yiyip yine geldik oturduk makam koltuklarımıza ay dünnden beri sendromu başladı hiç gelesim gelmedi... ne yaptık tatilde genelde evdeydik kışlıkları çıkardım iş falan yaptım derken bitti tatil havalarda soğukdu falan özledim siziiii amaaa yaaa

Günaydın topikcanlar:))
9 günlük tatil sonrası pazartesi sendromu yaşayanlar haftaya 28-29 ekim tatilleri var, kendimizi öyle avutalım..
Biz de dün döndük. Havalar orda da soğuktu bir iki bayram ziyareti dışında evdeydîk. Hafif burun akıntımız var ikimizin de ama umarım ilerlemez..
Ben güzel dinlendim.. Ela çok şimardı ama dede babaanne ilgisi, ordaki çocuklar filan resmen huyu değîşti. Uyumuyor da gece saatlerce uğraştırıyor. Umarım düzelir..
Herkese iyi haftalar..

birini görünce öyle oluyorlar canım ya 1 2 güne düzelir yani inşallah hemen önlemini al bence ilerlemesin

Selam kızlar bayram sonrası çalışmaya dönmek kabus gibi bu sendrom tüm gün sürer
Felizin dediği gibi 28-29 geliyor Allahtan
Umarım tüm bebişler iyidir

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumlar

hepimize iyi bayramlar

aysreee sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlaraaaa
Bugün aysrenin doğum günü..
Canım sülüman ve babasıyla nice mutlu, sağlıklı yıllara..

beraber geçirceğiniz nice mutlu yıllar olsun canım,geçmiş olsun berayıma çok ilerlemeden iyileşir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…