- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar
iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var
offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli
bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar
iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var
offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli
Selam topikolarım....
Hfatasonu nöbetinden sonra bugün günlerden ne şaşırdım vallaSümüklü hallerimiz devam ,bitmedi bi türlü..doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim hala....ben de hastayım sanırım ,eklem yerlerime kadar ağrıyo heryerim
Allah yardımcın olsunnn geçmiş olsunnnGünaydin kizlarr..bizimde cok zor bi gecemiz daha sabah oldu cok sukur...bu azı disler ne kadar zorluyor bebikolari yaas..iki azi disimiz kabarmis cok fena ama daha tik yok...Allah hepimize kolaylik versin....
herkese günaydınlar topikcanlar
kaç gündür giremiyordum foruma hastalıklar bırakmıyo topiği herkese çok çok geçmiş olsun
bizim kızın son günlerdeki huzursuzluğu anlaşıldı azı dişi çıkyo patlatmış dişi bizim minişim yani 3. dişimiz yolda :) ishalimiz biraz var çok şükür ateşimiz çıkmadı inşallahda çıkmaz
ne nöbeti kız bu geçmiş olsun canım ya git dr a uzun sürdüüü
Allah yardımcın olsunnn geçmiş olsunnn
günaydın canım geçmiş olsun hayırlı olsun dişinizzzzzz
günaydın canım çokj geçmiş olsdun çok üzüldüm umarım bişe yoktur yaaaaa bi bak duruma göre pencereleri haftaya ertele canım
Günayın topikcanlar..
Alsen geçmiş olsun bu ara hepsi hasta kuzularınçok üzme kendini geçen hafta ben de o kadar üzüldüm ama geldi geçti.. Alışmamız lazım hastalıklara da..
alsenim cok gecmis olsun hepiniz iyilesin kiyamam ya..
çok saolun kızlar zıpırlar hasta masanın üstü ilaç doluAlaencim dr be dedi. ? Atesi nasil?
Selam topikolarım....
Hfatasonu nöbetinden sonra bugün günlerden ne şaşırdım vallaSümüklü hallerimiz devam ,bitmedi bi türlü..doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim hala....ben de hastayım sanırım ,eklem yerlerime kadar ağrıyo heryerim
çok saolun kızlar zıpırlar hasta masanın üstü ilaç dolu
doktordan geldik oğlumda orta kulak iltihabı olmuş oda antibiotik kullanacak
allah tüm kuzuları korusun
canım nefes alış verisleri nasıl hırıltılımı
bence götür doktora uzun süren nezle girip bronşlara inebiliyor canım çok geçmiş olsun
Yine dr dn geliyoruz kizlar. Bu hafta 4. Dr gidimiz. Sonunda aglistti ve agladi agla sustu ve dinleyebildi dr. Ctesi bronsiyitti bugun degil. İyi bi dr bulmak gercekten zor ama biz bulduk sonund.ctesi verilen ilaclari kullanmaya baslamamistik zira oglumdakinin alerjik bi durum oldugunu sanmiyordum. Kendi dr mizda baslamayin dedi. Bi tane ilaca baslicaz uzun surdugu icin oksuruk. İlac yanlisi olmayan dr lar cogalsin bu ulkede helekide cocuklar icin. Daya ilaci daya ilaci bagisikligi dusuk cocuklar olsun.alerjik bi cocuk olabilirmis ama bununu iki hasta olmada diyemezmisiz. Ohhh rahatladim.
ya uykusu olan bebeler niye uyumuycam diye inat eder bagiris cigiris uyur
ne zaman bebeleri hadi iyi geceler diip opup uyutubilicem
onlar bagirmadan ben bagirmadan
umay da bazen öyle yapıyo deliriyorum...gözleri uykudan şaşı bakıyo ama kendini atıyo yastıktan
o günleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama çok uzak sanırım
onlara kiziyorum sonra kendime kiziyorum uyuduktan sonra niye kizdim diye oturup zirliyorum bazen
allah sonumuzu hayir etsin ne diim iriscan
hayir gozleri kapali 40 kere donuyorlar ya da bagiriyorlar
yavrum evladim uykun var iste niye kendine de bana da eziyet ediyorsun ki
aynen aynen...herif de diyo bazen ; bi insan uykusu var diye niye sinirlenir ki ,bizim kız sinirleniyo diyo
sabredicez hunilim ne yapıcaz bilmiyom..senin bi de 2 tane ,allah sabır versin ne diyim
ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedmya uykusu olan bebeler niye uyumuycam diye inat eder bagiris cigiris uyur
ne zaman bebeleri hadi iyi geceler diip opup uyutubilicem
onlar bagirmadan ben bagirmadan
kizlar bi de bebelere patik/terlik kilikli cikartamayacaklari rahat yuruyebilecekleri bisi ariyorum oneriniz var mi
umay da bazen öyle yapıyo deliriyorum...gözleri uykudan şaşı bakıyo ama kendini atıyo yastıktan
o günleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama çok uzak sanırım
son cümleni anlamadım ama iyi olduğunuza sevindim.en azından öksürük harici kötü bişey olmamasına...öksürük için ne verdi doktor merak ettim :44:
kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?