• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar

iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var

offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli

Canim cok gecmis olsun...sıkma canını. ..

bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar

iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var

offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli

Alaencim dr be dedi. ? Atesi nasil?

Selam topikolarım....

Hfatasonu nöbetinden sonra bugün günlerden ne şaşırdım valla :53: Sümüklü hallerimiz devam ,bitmedi bi türlü..doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim hala....ben de hastayım sanırım ,eklem yerlerime kadar ağrıyo heryerim :5:

Selam topikolarım....

Hfatasonu nöbetinden sonra bugün günlerden ne şaşırdım valla :53: Sümüklü hallerimiz devam ,bitmedi bi türlü..doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim hala....ben de hastayım sanırım ,eklem yerlerime kadar ağrıyo heryerim :5:

ne nöbeti kız bu geçmiş olsun canım ya git dr a uzun sürdüüü

Günaydin kizlarr..bizimde cok zor bi gecemiz daha sabah oldu cok sukur...bu azı disler ne kadar zorluyor bebikolari yaas..iki azi disimiz kabarmis cok fena ama daha tik yok...Allah hepimize kolaylik versin....
Allah yardımcın olsunnn geçmiş olsunnn

herkese günaydınlar topikcanlar

kaç gündür giremiyordum foruma hastalıklar bırakmıyo topiği herkese çok çok geçmiş olsun

bizim kızın son günlerdeki huzursuzluğu anlaşıldı azı dişi çıkyo patlatmış dişi bizim minişim yani 3. dişimiz yolda :) ishalimiz biraz var çok şükür ateşimiz çıkmadı inşallahda çıkmaz

günaydın canım geçmiş olsun hayırlı olsun dişinizzzzzz:46:

ne nöbeti kız bu geçmiş olsun canım ya git dr a uzun sürdüüü

Allah yardımcın olsunnn geçmiş olsunnn

günaydın canım geçmiş olsun hayırlı olsun dişinizzzzzz:46:

2-3 ayda bir haftasonu nöbet tutuyoruz ya...bişey yaptığımız yok aslında ,acil bi durum olursa teknik bi elemean bulunusn matığı işte :27:

günaydın canım çokj geçmiş olsdun çok üzüldüm umarım bişe yoktur yaaaaa bi bak duruma göre pencereleri haftaya ertele canım

Günayın topikcanlar..
Alsen geçmiş olsun bu ara hepsi hasta kuzuların:( çok üzme kendini geçen hafta ben de o kadar üzüldüm ama geldi geçti.. Alışmamız lazım hastalıklara da..

alsenim cok gecmis olsun hepiniz iyilesin kiyamam ya..

Alaencim dr be dedi. ? Atesi nasil?
çok saolun kızlar zıpırlar hasta masanın üstü ilaç dolu:50:
doktordan geldik oğlumda orta kulak iltihabı olmuş oda antibiotik kullanacak:50:
allah tüm kuzuları korusun

Selam topikolarım....

canım nefes alış verisleri nasıl hırıltılımı
bence götür doktora uzun süren nezle girip bronşlara inebiliyor canım çok geçmiş olsun

çok saolun kızlar zıpırlar hasta masanın üstü ilaç dolu:50:
doktordan geldik oğlumda orta kulak iltihabı olmuş oda antibiotik kullanacak:50:
allah tüm kuzuları korusun

canım nefes alış verisleri nasıl hırıltılımı
bence götür doktora uzun süren nezle girip bronşlara inebiliyor canım çok geçmiş olsun

off ya çok geçmiş olsun size de..bu sonbahar neymiş anasını satayım yaaa , herkesi yatağa düşürdü :47:
nefersinde hırıltı yok aslında ,sadece sümüklü...uyurken biraz burnu tıkanıyo ama bitmedi gitti ya ..yarın götüreyim bari :50:

Yine dr dn geliyoruz kizlar. Bu hafta 4. Dr gidimiz. Sonunda aglistti ve agladi agla sustu ve dinleyebildi dr. Ctesi bronsiyitti bugun degil. İyi bi dr bulmak gercekten zor ama biz bulduk sonund.:-) ctesi verilen ilaclari kullanmaya baslamamistik zira oglumdakinin alerjik bi durum oldugunu sanmiyordum. Kendi dr mizda baslamayin dedi. Bi tane ilaca baslicaz uzun surdugu icin oksuruk. İlac yanlisi olmayan dr lar cogalsin bu ulkede helekide cocuklar icin. Daya ilaci daya ilaci bagisikligi dusuk cocuklar olsun.alerjik bi cocuk olabilirmis ama bununu iki hasta olmada diyemezmisiz. Ohhh rahatladim.

Yine dr dn geliyoruz kizlar. Bu hafta 4. Dr gidimiz. Sonunda aglistti ve agladi agla sustu ve dinleyebildi dr. Ctesi bronsiyitti bugun degil. İyi bi dr bulmak gercekten zor ama biz bulduk sonund.:-) ctesi verilen ilaclari kullanmaya baslamamistik zira oglumdakinin alerjik bi durum oldugunu sanmiyordum. Kendi dr mizda baslamayin dedi. Bi tane ilaca baslicaz uzun surdugu icin oksuruk. İlac yanlisi olmayan dr lar cogalsin bu ulkede helekide cocuklar icin. Daya ilaci daya ilaci bagisikligi dusuk cocuklar olsun.alerjik bi cocuk olabilirmis ama bununu iki hasta olmada diyemezmisiz. Ohhh rahatladim.

son cümleni anlamadım ama iyi olduğunuza sevindim.en azından öksürük harici kötü bişey olmamasına...öksürük için ne verdi doktor merak ettim :44:

ya uykusu olan bebeler niye uyumuycam diye inat eder bagiris cigiris uyur
ne zaman bebeleri hadi iyi geceler diip opup uyutubilicem
onlar bagirmadan ben bagirmadan

umay da bazen öyle yapıyo deliriyorum...gözleri uykudan şaşı bakıyo ama kendini atıyo yastıktan :36:
o günleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama çok uzak sanırım :50:

onlara kiziyorum sonra kendime kiziyorum uyuduktan sonra niye kizdim diye oturup zirliyorum bazen
allah sonumuzu hayir etsin ne diim iriscan :25:
hayir gozleri kapali 40 kere donuyorlar ya da bagiriyorlar
yavrum evladim uykun var iste niye kendine de bana da eziyet ediyorsun ki :50:
umay da bazen öyle yapıyo deliriyorum...gözleri uykudan şaşı bakıyo ama kendini atıyo yastıktan :36:

onlara kiziyorum sonra kendime kiziyorum uyuduktan sonra niye kizdim diye oturup zirliyorum bazen
allah sonumuzu hayir etsin ne diim iriscan :25:
hayir gozleri kapali 40 kere donuyorlar ya da bagiriyorlar
yavrum evladim uykun var iste niye kendine de bana da eziyet ediyorsun ki :50:

aynen aynen...herif de diyo bazen ; bi insan uykusu var diye niye sinirlenir ki ,bizim kız sinirleniyo diyo :52:
sabredicez hunilim ne yapıcaz bilmiyom..senin bi de 2 tane ,allah sabır versin ne diyim :5:

senin herif iyiymis yine benimki uykusu olan gider yatar sen niye uyutuyorsun niye bagiriyor bunlar diyor :35:
benimki anasindan karnindan cikarken de anne lutfen birazcik ikinir misin bir cikiyim demis sanki sonra da hic aglamamis ya :27::27:
aynen aynen...herif de diyo bazen ; bi insan uykusu var diye niye sinirlenir ki ,bizim kız sinirleniyo diyo :52:
sabredicez hunilim ne yapıcaz bilmiyom..senin bi de 2 tane ,allah sabır versin ne diyim :5:

ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm:1:

kizlar bi de bebelere patik/terlik kilikli cikartamayacaklari rahat yuruyebilecekleri bisi ariyorum oneriniz var mi

canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm

moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn:37:

kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere

kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere

hiç üzülme bebeğine göre değişiyor canım benim oğlan 14 ayı bitirmişti bir baktım yürümüş geliyor
sen ona güven ver tut elinden yürüsün annesi

bu arada iş yerim ile konuştum 21 ekimde bende çalışanlar kervanına katılıyorum:44::18::21:

Back