• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin herif iyiymis yine benimki uykusu olan gider yatar sen niye uyutuyorsun niye bagiriyor bunlar diyor :35:
benimki anasindan karnindan cikarken de anne lutfen birazcik ikinir misin bir cikiyim demis sanki sonra da hic aglamamis ya :27::27:
senin herif neyin kafasını yaşıyo :53: hiç ağlamadığından ciğerleri de beyniyle birlikte oksijensiz kalmış olmasın lan , uykusu olan gider yatar nedir :52::52::52:

ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm:1:

canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm

moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn:37:

yok beklemiyom zaten bacım ,moralimi bozamazsın :35::35::35:

kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere
neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -

Singulair pediyatrik. Tek kullanimlik tozlar. Uzun sure kullanilan bisi. Rapor cikarip verdiler.
anladım canım...sizin kalpteki ritimden dolayı mı bunu verdiler ?

aynen be alsenim bize mi garezleri var anlamadim ki :26:
tam benim istedigim patigi tarif etmissin bir bakiyim mothercare e :16:
ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm:1:

canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm

moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn:37:

hiç üzülme bebeğine göre değişiyor canım benim oğlan 14 ayı bitirmişti bir baktım yürümüş geliyor
sen ona güven ver tut elinden yürüsün annesi

tutuyorum elinden de bırakıp yürüsün istiyorum artık yeter ya 14 ayı bitirincemi normal yani daha yürümemesi bende acaba sorunmu var die dertleniodum..

senin herif neyin kafasını yaşıyo :53: hiç ağlamadığından ciğerleri de beyniyle birlikte oksijensiz kalmış olmasın lan , uykusu olan gider yatar nedir :52::52::52:

neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -

15 aylığa kalmasın ya yürüsün artıkk evet doktor zayıf die biraz geç yürüyebilir demişdi ama taktım işde acaba bişemi var diee...

neyin kafasini yasiyor daha anlamadim ki iriscan bulsam beraber rahat ederiz istee :52::52::52:
didom hic takma kafana bazen benimki de yurudugu halde aynisini yapiyor hicbirimiz yurumeden kalmadik ki citirim hazir hissettiginde yurur annesi :16:
alsenim simdiden hayirli olsun bebeler de seni uzmesin is de uzmesin :16:
pepikom insallah ilac ise yarar iyilesirsiniz bir an once :16:

haa bu arada moral olsun kizlar
kuzenimin 2,5 yasinda kizi var
2 yasindan beri ablasiyla beraber - aralarinda 3 yas var - yatma saatleri gelince kuzenim hadi diyor
beraber gidip tuvalete girip dislerini fircalayip yataga girip uyuyorlar :nazar:
yani bu hesapla 1 - 1,5 senemiz kaldi :46::46:

neyin kafasini yasiyor daha anlamadim ki iriscan bulsam beraber rahat ederiz istee :52::52::52:
didom hic takma kafana bazen benimki de yurudugu halde aynisini yapiyor hicbirimiz yurumeden kalmadik ki citirim hazir hissettiginde yurur annesi :16:
alsenim simdiden hayirli olsun bebeler de seni uzmesin is de uzmesin :16:
pepikom insallah ilac ise yarar iyilesirsiniz bir an once :16:

haa bu arada moral olsun kizlar
kuzenimin 2,5 yasinda kizi var
2 yasindan beri ablasiyla beraber - aralarinda 3 yas var - yatma saatleri gelince kuzenim hadi diyor
beraber gidip tuvalete girip dislerini fircalayip yataga girip uyuyorlar :nazar:
yani bu hesapla 1 - 1,5 senemiz kaldi :46::46:

inşallah yürür şekeriö ne zaman hazır olacaksa:1: 2 yaş mı 1 sene mi kaldı aman Allahım ogünleri görecekmiyiizzzzzzz:53::53:

:49:

Alerji ve astima karsi koruyucu. Kalplen alakali degil cnm. Uzun surdu oksuruk devam da edecek gibi.

günaydın topikcanlar uykusuz kervanına bende katıldım aksam ne yaptıysam uyutanmmadım saat 12.30 a geliodu en sonunda yerde parkenin üstünde uyudu ya sabah da 6 da kalktı ne oldu ya tam hersey yoluna girdi derkennn

Gunaydinnn güzel anneler ve tatli bebikolari :)))

Artik kendime uykusuz her gece şarkısını armagan ediyorummmmm :))))

Uykusuz her gece, yorgun ölesiye
Unutur muyum seni yorulsam her gece.. diosun yaniiii:52::52: bende kendimce motive olmak için bu gece son biraz sonra uyuycazzzzzzzzzz die şarkı söylüyorummmm

Selamm topikolarımm :3::3::3:
Sümük bitmeyince doktora gittik sabah. Boğazı kızarık biraz , biraz da geniz akıntısı varmış....Antibiyotike gerek yok dedi kongest şurup verdi...burun akıntısını da serum fiz. geçirmez dedi çok yoğun , otrivine verdi...inşallah geçer artık ,heryerimiz sümük oldu :53::53::53:

azı dişleri de çıakrıyo ya , o da zorluyodur dedi , iyileşme sürecini geciktirir dedi...

Sümük bitmeyince doktora gittik sabah. Boğazı kızarık biraz , biraz da geniz akıntısı varmış....Antibiyotike gerek yok dedi kongest şurup verdi...burun akıntısını da serum fiz. geçirmez dedi çok yoğun , otrivine verdi...inşallah geçer artık ,heryerimiz sümük oldu :53::53::53:

azı dişleri de çıakrıyo ya , o da zorluyodur dedi , iyileşme sürecini geciktirir dedi...

geçmiş olsun kıpıra evet dişler kesinlikle hastalıkları tetikliyor

geçmiş olsun canım ya umarım umayıma ilaçlar iyi gelir biran önce atlatır canım sen nasıl oldun azaldımı birazz

geçmiş olsun kıpıra evet dişler kesinlikle hastalıkları tetikliyor

geçmiş olsun canım ya umarım umayıma ilaçlar iyi gelir biran önce atlatır canım sen nasıl oldun azaldımı birazz

sağolun canlarım benim :16: inşallah daha kötüleşmeden geçer gider ,alttaki dişlere doktor bile şaşırdı ,ne çıkacak acaba burdan dedi ,o kadar kabarık ki :52::52::52:

ben biraz daha iyiyim didom ,kafamı kaldırabiliyom :32::32::32:

Gecmis olsun cnm. Cabucak iyilesir insallah

Back