- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- 163
senin herif neyin kafasını yaşıyo hiç ağlamadığından ciğerleri de beyniyle birlikte oksijensiz kalmış olmasın lan , uykusu olan gider yatar nedirsenin herif iyiymis yine benimki uykusu olan gider yatar sen niye uyutuyorsun niye bagiriyor bunlar diyor
benimki anasindan karnindan cikarken de anne lutfen birazcik ikinir misin bir cikiyim demis sanki sonra da hic aglamamis ya
ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm
canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm
moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn
yok beklemiyom zaten bacım ,moralimi bozamazsın
neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere
anladım canım...sizin kalpteki ritimden dolayı mı bunu verdiler ?Singulair pediyatrik. Tek kullanimlik tozlar. Uzun sure kullanilan bisi. Rapor cikarip verdiler.