senin herif neyin kafasını yaşıyosenin herif iyiymis yine benimki uykusu olan gider yatar sen niye uyutuyorsun niye bagiriyor bunlar diyor
benimki anasindan karnindan cikarken de anne lutfen birazcik ikinir misin bir cikiyim demis sanki sonra da hic aglamamis ya
ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm
canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm
moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn
neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -kızlar biz yarın 13 aylık oluyoruz ama hala yürümüo ya neden acaba üzülüyorum bende tek başına güveni yok elimden tutup yürüt beni dio bırakınca ağlıo oturuo yere
anladım canım...sizin kalpteki ritimden dolayı mı bunu verdiler ?Singulair pediyatrik. Tek kullanimlik tozlar. Uzun sure kullanilan bisi. Rapor cikarip verdiler.
ayyy aynısını akşam bende dedim ne sürekli uyanırki yat sabaha kadar uyu altın kuru karnın tok dedm
canım ben geçen sene oğlana birkaç çeşit aldım ayakkabı gibi sert olan patikler hep çıkıyor ayaklarından ve rahat yürüyemiyorlar benim en memnun kaldığım mothercare de yine vardı gördüm yumuşak bizimki köpek figürlü onlar çk rahat oluyor altına bide çorap evlerde sıak zaten hem rahat hareket ediyorlar tavsiye ederm
moralni bozmak gibi olmasın ama çokkkk beklersinnnn
hiç üzülme bebeğine göre değişiyor canım benim oğlan 14 ayı bitirmişti bir baktım yürümüş geliyor
sen ona güven ver tut elinden yürüsün annesi
senin herif neyin kafasını yaşıyohiç ağlamadığından ciğerleri de beyniyle birlikte oksijensiz kalmış olmasın lan , uykusu olan gider yatar nedir
yok beklemiyom zaten bacım ,moralimi bozamazsın
neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -
anladım canım...sizin kalpteki ritimden dolayı mı bunu verdiler ?
neyin kafasini yasiyor daha anlamadim ki iriscan bulsam beraber rahat ederiz istee
didom hic takma kafana bazen benimki de yurudugu halde aynisini yapiyor hicbirimiz yurumeden kalmadik ki citirim hazir hissettiginde yurur annesi
alsenim simdiden hayirli olsun bebeler de seni uzmesin is de uzmesin
pepikom insallah ilac ise yarar iyilesirsiniz bir an once
haa bu arada moral olsun kizlar
kuzenimin 2,5 yasinda kizi var
2 yasindan beri ablasiyla beraber - aralarinda 3 yas var - yatma saatleri gelince kuzenim hadi diyor
beraber gidip tuvalete girip dislerini fircalayip yataga girip uyuyorlar
yani bu hesapla 1 - 1,5 senemiz kaldi
bu arada iş yerim ile konuştum 21 ekimde bende çalışanlar kervanına katılıyorum:44::18:
Alerji ve astima karsi koruyucu. Kalplen alakali degil cnm. Uzun surdu oksuruk devam da edecek gibi.senin herif neyin kafasını yaşıyohiç ağlamadığından ciğerleri de beyniyle birlikte oksijensiz kalmış olmasın lan , uykusu olan gider yatar nedir
yok beklemiyom zaten bacım ,moralimi bozamazsın
neye üzülüyon didom ,hiç üzülme ....haftasonu parkta bi çocuk vardı 18 aylık , 15 aylıkken yürümüş ....hem de seninki gibi çıtır falan da değil ,dombili bişeydi....- çocuğum zayıf ondan mı yürüyemiyo diye düşünürsen dedim -
anladım canım...sizin kalpteki ritimden dolayı mı bunu verdiler ?
Gunaydinnn güzel anneler ve tatli bebikolari :)))
Artik kendime uykusuz her gece şarkısını armagan ediyorummmmm :))))
Selamm topikolarımm
Sümük bitmeyince doktora gittik sabah. Boğazı kızarık biraz , biraz da geniz akıntısı varmış....Antibiyotike gerek yok dedi kongest şurup verdi...burun akıntısını da serum fiz. geçirmez dedi çok yoğun , otrivine verdi...inşallah geçer artık ,heryerimiz sümük oldu
azı dişleri de çıakrıyo ya , o da zorluyodur dedi , iyileşme sürecini geciktirir dedi...
Selamm topikolarımm
Sümük bitmeyince doktora gittik sabah. Boğazı kızarık biraz , biraz da geniz akıntısı varmış....Antibiyotike gerek yok dedi kongest şurup verdi...burun akıntısını da serum fiz. geçirmez dedi çok yoğun , otrivine verdi...inşallah geçer artık ,heryerimiz sümük oldu
azı dişleri de çıakrıyo ya , o da zorluyodur dedi , iyileşme sürecini geciktirir dedi...
geçmiş olsun kıpıra evet dişler kesinlikle hastalıkları tetikliyor
geçmiş olsun canım ya umarım umayıma ilaçlar iyi gelir biran önce atlatır canım sen nasıl oldun azaldımı birazz
Selamm topikolarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?