Sogani bende onceden duymustum bacim ama hic yapmadim. Bu Kış yapalim iyi hatirlattinbizim de geçmedi hala...dün gece de 1-2 öksürdü ,tırstım ....:18:
gece beslenmesi bizde şu şekilde ; doymuş bi şekilde uyursa sabaha gidiyo ama aç yatınca gitmiyo ,mecbur besliyorum .aç mı yatsın çocuğum
heee sümüklüböcek hakkaten hepsi
adım adım bana da geliyo , abimin hediyesi :)) heray ne oynıycam ben bu çocukla sıkıntısı çekenler için güzel ama o parayı ben verir miydim , vermezdim heralde :44: ama yönlendirme yapması açısından güzel , umay kitap çok seviyo ,ilk başlarda sadece yırtıyodu ,şimdi dinliyo gibi ,dinleyerek uyguluyo gibi...meraklı minik tübitakın bildiğim kadarıyla ama 3 yaş sonrası için diye biliyorum ,yanılıyo muyum :44:
blogun birinde soğanla ilgili bişey okumuştum ; soğanı ikiye kesip odasına koyyoruz - nefes açıcı olarak - hatta ; soğan ve sarımsak odada sürekli bulundurmak faydalıymış , ortamdaki bakterileri öldürüyomuş
anlamıyom mu diyo , yerim onu bennnnn kuzum yaaa...
derse de başlıyo ,gelene kadar anadili gibi öğrenir kuzum ne güzel
bloglarda 13 ay 14 ay uygulamasi paylasmislar bende baktim 3 arti yaziyor tam bilemiyorum. Aylik odemede cok gozukmuyot ama yillik düşününce vrdigin para cok geliyor. Calisan annelere ideal aslinda hazir olmasi. Ben evdeyim ya zaten bakiyorum hep bloglara falan almam. Felizcan brlki dusunur diye dedim.
kacta kaciyorsun eve cok durdun :)
Ceyda aslancan guzelce ogrensin minnosuma da ogretsin abisi :))