Kizlar okudum okudum hic bisi kalmadi aklimda. Emiri uyuturken okuyorum genelde telden alinti olmuyor bi turlu. Hasta bebekler iyilessin artik. Hamilelere hayirli olsun. Oyun isi biZde de sirun oyun bulamiyorum bulsam bizimki anlamiyor.
BurgaZdayiz burdaki drmuza getirdik belki aglamaz muayene olur diye. Bronsiyolit dedi. Yine mi dedim icimden tabiki.alerjik bunyeli astima cevirmesin ilac kullanlim bugar muhar verdi. Tabiki yapmiyorum. Obur dr da danisicam. Bide antibiyotik ise yariyormu diye biraz bekliyoruz. İnsallah duzelir. Offf bazen cok caresiz oluyor insan. Bugun ki kadar hic canim sıkılmamisti bu cocugun hastaligina. Cok ilac vermek istemiyorum ama en son olmasi gereken seyde bronsit. İlaclari yasak emire. Offf offf
canım antibiyotik ile düzelir diye umuyorum allah şifasını versin
benim kızda küçükken 10 tane iğne almıştı şimdi yine bronşları kötü dedi ventoln kullanıyoruz ama tabi emir kullanamaz
içini ferah tut inşallah ilerlemez
yaaaa gece oğlum ateşlendi 38.5 du ateş düşürücü verdim şimdi tekrar ateşli yarın doktora götüreceğimkız oğlan ben hep hastayız
Gecmis olsun. Bu seneki hastaliklar duzelmek bilmiyor. Sonbahar da gecer gider bu hastaliklar kisin ugramaz bize insallah. Alsencim sen tecrubelisin. Emirin oksuruk burun akintisi oldugu halde hergun parka gidiyoruz en az yarim saat genelde 1 saat. Bizim buralar serin ve ruzgarli. Bu iyilesmesine engel olur mu ki? Cikarmasam butun kis ewde okucak zaten disariyi istiyor diyorum cikarsam acaba benim yuzumden mi iyilesmiyor diye pisma oluyorum. Dun yine cikardim sanki daha kotu oldu
Kizlar okudum okudum hic bisi kalmadi aklimda. Emiri uyuturken okuyorum genelde telden alinti olmuyor bi turlu. Hasta bebekler iyilessin artik. Hamilelere hayirli olsun. Oyun isi biZde de sirun oyun bulamiyorum bulsam bizimki anlamiyor.
BurgaZdayiz burdaki drmuza getirdik belki aglamaz muayene olur diye. Bronsiyolit dedi. Yine mi dedim icimden tabiki.alerjik bunyeli astima cevirmesin ilac kullanlim bugar muhar verdi. Tabiki yapmiyorum. Obur dr da danisicam. Bide antibiyotik ise yariyormu diye biraz bekliyoruz. İnsallah duzelir. Offf bazen cok caresiz oluyor insan. Bugun ki kadar hic canim sıkılmamisti bu cocugun hastaligina. Cok ilac vermek istemiyorum ama en son olmasi gereken seyde bronsit. İlaclari yasak emire. Offf offf
Alsenim aslinda beraber ise gidip gelirken daha rahat ama bu ara is de vok yogun bebeleri goturmemin imkani yok aslinda yuva bakiniyorum en azindan oyun grubu gibi sen oglanin yuva isini naptin canim ? Bi de berenim nasil oldu cok gecmis olsun
iriscan feliz bosayamadi ki bizibacim herife ne var isten geldiginde bebeler uyumus oluyor catlayan benim
icecimfeliz ne guzel oyunlar icat ediyorsunuz imrendim walla
bu arada umay ayse pepiko ordek ve unuttugum butun hasta bebikler ve analari iyilesin insallah bi an once
muffin bakici konusu bana cok uzak ama prenses mutluysa cok da takma derim
haa simdi de bebe uyutuyom lan bunlar son 45 dk icinde yaklasik 90 kere donuyorlar bi o taraf bi bu taraf saydim duzeltmekten yoruldum tabii o kadar donunce de uykuya dalamiyolar
canım hasta iken bence çıkarma havalar soğudu ve rüzgarda var iyileşmesini geçiktirir iyileştikten sonra çıkarabilirsin üzerini havaya uygun giydirerek çok sıkılıyorsada kapalı alan parklaına götür
ben çıkarmadım bugün uyansınlar biraz avm de dolaştırıp getiricem
bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar
iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var
offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?