• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alsenim aslinda beraber ise gidip gelirken daha rahat ama bu ara is de vok yogun bebeleri goturmemin imkani yok aslinda yuva bakiniyorum en azindan oyun grubu gibi sen oglanin yuva isini naptin canim ? Bi de berenim nasil oldu cok gecmis olsun
iriscan feliz bosayamadi ki bizi :p bacim herife ne var isten geldiginde bebeler uyumus oluyor catlayan benim
icecimfeliz ne guzel oyunlar icat ediyorsunuz imrendim walla
bu arada umay ayse pepiko ordek ve unuttugum butun hasta bebikler ve analari iyilesin insallah bi an once
muffin bakici konusu bana cok uzak ama prenses mutluysa cok da takma derim
haa simdi de bebe uyutuyom lan bunlar son 45 dk icinde yaklasik 90 kere donuyorlar bi o taraf bi bu taraf saydim duzeltmekten yoruldum tabii o kadar donunce de uykuya dalamiyolar

İriss canım bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum malüm benim iş bayramda çalışmak zorunda kalırsam zıpırlar rezil olur

Senaysen canım beren geceyi iyi geçirdi şükür kreş işinde benim adam çok rahat deli ediyor beni kreş neresi olduğu önemli değilmiş önemli olan okulmuş ben iki yer daha var aklımda onalarda bakıp kayıt yaptırıcaz artık
Ben zıpırlarımla oyun oynayamıyorum oğlanla hamur yapıştırma vb şeyler yapmayaçalışıyorum beren gelip hamuru yemeye çalışıyor falan bende bırakıyorum odalarına birlikte oynuyorlar

Kizlar okudum okudum hic bisi kalmadi aklimda. Emiri uyuturken okuyorum genelde telden alinti olmuyor bi turlu. Hasta bebekler iyilessin artik. Hamilelere hayirli olsun. Oyun isi biZde de sirun oyun bulamiyorum bulsam bizimki anlamiyor.
BurgaZdayiz burdaki drmuza getirdik belki aglamaz muayene olur diye. Bronsiyolit dedi. Yine mi dedim icimden tabiki.alerjik bunyeli astima cevirmesin ilac kullanlim bugar muhar verdi. Tabiki yapmiyorum. Obur dr da danisicam. Bide antibiyotik ise yariyormu diye biraz bekliyoruz. İnsallah duzelir. Offf bazen cok caresiz oluyor insan. Bugun ki kadar hic canim sıkılmamisti bu cocugun hastaligina. Cok ilac vermek istemiyorum ama en son olmasi gereken seyde bronsit. İlaclari yasak emire. Offf offf

Kizlar okudum okudum hic bisi kalmadi aklimda. Emiri uyuturken okuyorum genelde telden alinti olmuyor bi turlu. Hasta bebekler iyilessin artik. Hamilelere hayirli olsun. Oyun isi biZde de sirun oyun bulamiyorum bulsam bizimki anlamiyor.
BurgaZdayiz burdaki drmuza getirdik belki aglamaz muayene olur diye. Bronsiyolit dedi. Yine mi dedim icimden tabiki.alerjik bunyeli astima cevirmesin ilac kullanlim bugar muhar verdi. Tabiki yapmiyorum. Obur dr da danisicam. Bide antibiyotik ise yariyormu diye biraz bekliyoruz. İnsallah duzelir. Offf bazen cok caresiz oluyor insan. Bugun ki kadar hic canim sıkılmamisti bu cocugun hastaligina. Cok ilac vermek istemiyorum ama en son olmasi gereken seyde bronsit. İlaclari yasak emire. Offf offf

canım antibiyotik ile düzelir diye umuyorum allah şifasını versin
benim kızda küçükken 10 tane iğne almıştı şimdi yine bronşları kötü dedi ventoln kullanıyoruz ama tabi emir kullanamaz
içini ferah tut inşallah ilerlemez

Meraba hasta bebeklere gecmis olsun.bizdede dis sikintili acayip 38 i gecmeyen ates oluyo arada bir hatta bugun cok agladi doktora goturduk gene bisey yokmus
Oyun bizde oynayacagiz bu disler izin verse.
Bizimki hayvanlari cok seviyor at inek kedi favori surekli onlari gwtirmece.birsuru hayvan resimleri icinden hayvanlari bulmaca.200 tane topu once salona serip serme isi superde toplayip sepete katiyoruz hos iki ucu disindakileri ben topluyorum .sonra koltuga oturup anneye top firlatmaca.biraz islaniyoruz ama banyodan once oneririm yere bir pike seriyorum pet siseden pet bardaklara su doldurtuyorum bunu pek beceremiyor ama azcik koyabilince bayiliyor hatta iciyor banada iciriyor.sonra camasirlarini ortaya koyup getirmesini istiyorum bunuda seviyor basarmis gibi oluyor.baskaaaaa bide tekerlekli hayvanlarimiz var basina ip bagluyom onu gezdirmesini ogretiyom.

Bide eviniz musaitse oneririm.duvara dayali koltuk kanepeleri azcik ortaya dogru cekip labirent olusturdum.surekli geziyor burda.kovalamac oynuyoruz .hem egleniyor hem yoruluyor cabuk uyuyor.
Bu kutu ya delik acma ve suzgecten kurdan gecirme isini hemen deneyecem bakalim

yaaaa gece oğlum ateşlendi 38.5 du ateş düşürücü verdim şimdi tekrar ateşli yarın doktora götüreceğim:50:kız oğlan ben hep hastayız :5:

canım antibiyotik ile düzelir diye umuyorum allah şifasını versin
benim kızda küçükken 10 tane iğne almıştı şimdi yine bronşları kötü dedi ventoln kullanıyoruz ama tabi emir kullanamaz
içini ferah tut inşallah ilerlemez

yaaaa gece oğlum ateşlendi 38.5 du ateş düşürücü verdim şimdi tekrar ateşli yarın doktora götüreceğim:50:kız oğlan ben hep hastayız :5:

Gecmis olsun. Bu seneki hastaliklar duzelmek bilmiyor. Sonbahar da gecer gider bu hastaliklar kisin ugramaz bize insallah. Alsencim sen tecrubelisin. Emirin oksuruk burun akintisi oldugu halde hergun parka gidiyoruz en az yarim saat genelde 1 saat. Bizim buralar serin ve ruzgarli. Bu iyilesmesine engel olur mu ki? Cikarmasam butun kis ewde okucak zaten disariyi istiyor diyorum cikarsam acaba benim yuzumden mi iyilesmiyor diye pisma oluyorum. Dun yine cikardim sanki daha kotu oldu

Gecmis olsun. Bu seneki hastaliklar duzelmek bilmiyor. Sonbahar da gecer gider bu hastaliklar kisin ugramaz bize insallah. Alsencim sen tecrubelisin. Emirin oksuruk burun akintisi oldugu halde hergun parka gidiyoruz en az yarim saat genelde 1 saat. Bizim buralar serin ve ruzgarli. Bu iyilesmesine engel olur mu ki? Cikarmasam butun kis ewde okucak zaten disariyi istiyor diyorum cikarsam acaba benim yuzumden mi iyilesmiyor diye pisma oluyorum. Dun yine cikardim sanki daha kotu oldu

canım hasta iken bence çıkarma havalar soğudu ve rüzgarda var iyileşmesini geçiktirir iyileştikten sonra çıkarabilirsin üzerini havaya uygun giydirerek çok sıkılıyorsada kapalı alan parklaına götür
ben çıkarmadım bugün uyansınlar biraz avm de dolaştırıp getiricem

canım bizimkinde de 8. diş çıkarken oldu dr ventolin verdi balgam sökücü de tabi.ekstra olarak ıhlamur kestane ve çiçek balı karışımı içirdim(içmedi mecbur şırıngayla sıktım) o gece rahat uyudu geçmiş olsun

Alsenim aslinda beraber ise gidip gelirken daha rahat ama bu ara is de vok yogun bebeleri goturmemin imkani yok aslinda yuva bakiniyorum en azindan oyun grubu gibi sen oglanin yuva isini naptin canim ? Bi de berenim nasil oldu cok gecmis olsun
iriscan feliz bosayamadi ki bizi :p bacim herife ne var isten geldiginde bebeler uyumus oluyor catlayan benim
icecimfeliz ne guzel oyunlar icat ediyorsunuz imrendim walla
bu arada umay ayse pepiko ordek ve unuttugum butun hasta bebikler ve analari iyilesin insallah bi an once
muffin bakici konusu bana cok uzak ama prenses mutluysa cok da takma derim
haa simdi de bebe uyutuyom lan bunlar son 45 dk icinde yaklasik 90 kere donuyorlar bi o taraf bi bu taraf saydim duzeltmekten yoruldum tabii o kadar donunce de uykuya dalamiyolar

evet mutlu canım beklemeye alayım bu konuyu.bakıcı çok gözü açık diil bebek bakımında.çay elinde dolaşabiliyor kız ayağa kalkmaya çalışıyor hemen gitmiyo yanına,balkon ve camdan sarkıyorlar kaç kez uyardı kv dem.napcam bilmiyorum biraz daha devam ederse yine güzellikle söyliycem.bizimki kucaktan düşüyordu geçen bir sıçradı balık gibi şükür ki sıkı tutuyorum hep

canım hasta iken bence çıkarma havalar soğudu ve rüzgarda var iyileşmesini geçiktirir iyileştikten sonra çıkarabilirsin üzerini havaya uygun giydirerek çok sıkılıyorsada kapalı alan parklaına götür
ben çıkarmadım bugün uyansınlar biraz avm de dolaştırıp getiricem

Parkta cok mutlu diye goturuyorum benden bikiyor butun gin insan yuzu gorsun diye ama artik goturmem. Avm de durmuyor benim zipir.:-) kis geliyor aliscak mecbur

Avmler bizede eziyet haline geliyor hic durmuyor yuruyen merdivene binmek istiyor surekli onuda kendi dikilecekmis bacaksiz oyle. Biz nadir gidiyoruz zaten arabasiz kalali. Cogu doktorda onermiyor ya avmleri kışın evde patlicaz gibi geliyor. Yatagin ustune ciksin hoplasin ziplasin cok seviyor artik evde hoplucaz ziplicaz

Senaysenim bende bloglardan fikir ediniyorum yine burda paylasiriz hepimiz fikir ediniriz canim
alsen gecmis olsun kucuk zipira mi yazilmisti ilac sadece
aysre klavyen bozuk diye mi yazmiyorsun hastalığın ne durumda
zorimismeger benimkide bir koltuga takik. Zorla geçiyor arkasına o arayi açıyorum rahat gecsin diye ozaman geçmiyor illa zor olacak :)
sudan da nasil ayiracam bilmiyorum kış geldi gununun yarisi banyoda geciyordu

bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar

iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var

offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli

bana değil ama sizlere günaydınnn olsus topikcanlar

iki gecedirde oğlumun başında nöbetteydim sürekli ateşimiz çıkıyor calpol dolven vererek sürekli kontrol altına tuttum saatt 11 de doktor randevumuz var

offf offf ne zormuş anne olmak kuzularım hasta ben bitik durumdayım evi derseniz hiç sormayın çok fena durumda bu hafta içndede evin tüm pencereleri değişecek allahım sabır ver diyorum sürekli

günaydın canım çokj geçmiş olsdun çok üzüldüm umarım bişe yoktur yaaaaa bi bak duruma göre pencereleri haftaya ertele canım

Günayın topikcanlar..
Alsen geçmiş olsun bu ara hepsi hasta kuzuların:( çok üzme kendini geçen hafta ben de o kadar üzüldüm ama geldi geçti.. Alışmamız lazım hastalıklara da..

herkese günaydınlar topikcanlar

kaç gündür giremiyordum foruma hastalıklar bırakmıyo topiği herkese çok çok geçmiş olsun

bizim kızın son günlerdeki huzursuzluğu anlaşıldı azı dişi çıkyo patlatmış dişi bizim minişim yani 3. dişimiz yolda :) ishalimiz biraz var çok şükür ateşimiz çıkmadı inşallahda çıkmaz

Günaydin kizlarr..bizimde cok zor bi gecemiz daha sabah oldu cok sukur...bu azı disler ne kadar zorluyor bebikolari yaas..iki azi disimiz kabarmis cok fena ama daha tik yok...Allah hepimize kolaylik versin....

Back