Alsenim aslinda beraber ise gidip gelirken daha rahat ama bu ara is de vok yogun bebeleri goturmemin imkani yok aslinda yuva bakiniyorum en azindan oyun grubu gibi sen oglanin yuva isini naptin canim ? Bi de berenim nasil oldu cok gecmis olsun
iriscan feliz bosayamadi ki bizi bacim herife ne var isten geldiginde bebeler uyumus oluyor catlayan benim
icecimfeliz ne guzel oyunlar icat ediyorsunuz imrendim walla
bu arada umay ayse pepiko ordek ve unuttugum butun hasta bebikler ve analari iyilesin insallah bi an once
muffin bakici konusu bana cok uzak ama prenses mutluysa cok da takma derim
haa simdi de bebe uyutuyom lan bunlar son 45 dk icinde yaklasik 90 kere donuyorlar bi o taraf bi bu taraf saydim duzeltmekten yoruldum tabii o kadar donunce de uykuya dalamiyolar
iriscan feliz bosayamadi ki bizi bacim herife ne var isten geldiginde bebeler uyumus oluyor catlayan benim
icecimfeliz ne guzel oyunlar icat ediyorsunuz imrendim walla
bu arada umay ayse pepiko ordek ve unuttugum butun hasta bebikler ve analari iyilesin insallah bi an once
muffin bakici konusu bana cok uzak ama prenses mutluysa cok da takma derim
haa simdi de bebe uyutuyom lan bunlar son 45 dk icinde yaklasik 90 kere donuyorlar bi o taraf bi bu taraf saydim duzeltmekten yoruldum tabii o kadar donunce de uykuya dalamiyolar