evet canım diştenmiş, çünkü ertesi gün ateşi çıkmadı fazla, ve çok ishal oldu. döküntü de yok
evel ilgili çalışmalarım baya ilerledi ama kızdan halıları bi daa silemedim :26: neyse bakalım işallah haftaya
send e beşik diyodun ya, bence sen de korkulukları aşağı indirilebilenlerden al, seninkiler de çok azgın maşallah
yatağa dönüşebilen bi kaç model ikea da vardı galiba, ben burda bi iki bişe gördüm de şimdi emin olamadım. düşününce yani :26:
bütün bi gün 29.3 ten aşağı düşmedi pepikim ateşi. bi de ishal oldu, her tarafa taştı. acayip suluydu, daha tam geçemdi ishali ama, öncekine göre azaldı baya. bi de gece de üşüyo eşşoğleşşek, örttürmüyo üstünü, tepe tepe açıyo. ince bi tulum gibi bişe bulmam lazım.
emir nası oldu, toparlandımı azcık
çok geçmiş olsun cnm. tatilde olabilir tabi çünkü sürekli sudaydınız. böle geçsin de daha fena olmasın işallah. ama bi de düşündüm de tatilden döneli de çok oldu, belki ankarada üşümüsüşünüzdür.
bu arada saldırı mı olmuş lan ankarada, herkes iyi mi??
ay canııım, siz de mi. çok geçmiş olsun, öpüyorum göktuğumu. yağmurum naaaptı, alıştımı okulaaaa
bize de gel bize de gelllll
evet evet bence de
yaaaaa
hayatım ateşi yoksa sadece burnunu açık tut. bi de bol bol su ver. bi de öksürük olmaması lazım tabi, o kritik.
aynı benimkilerden. abisi de öleydi bu da öle. canım kanepeden yuvarlanır bence onu geç. ben oğlanda kokulukları en alt seviyeye indirmiştim, ve nasıl ineceğini öğretmiştim, ilk bi ay filan da minder felan koydum, iice uzmalaşana kadar
ondan sonra hep en altta durdu korkuluklar. eğer düşmesini istemiyosan, bence bunu dene
döküntü de olmadı henüz, ondan heralde diş diyorum.
pipitomuz iileşti sağol canım
okula da hergün gitmicem gitmicem diyo, ama gelince de ağzı kulaklarında, naz yapıyo sanırsam. anlamıyom ben bunlarııı diyo
neyse bugünden itibaren hergün 1 saat 4-5 çocuk ingilizce dersi alcaklarmış ,hızlanır heralde artık.