2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sogani bende onceden duymustum bacim ama hic yapmadim. Bu Kış yapalim iyi hatirlattin

bloglarda 13 ay 14 ay uygulamasi paylasmislar bende baktim 3 arti yaziyor tam bilemiyorum. Aylik odemede cok gozukmuyot ama yillik düşününce vrdigin para cok geliyor. Calisan annelere ideal aslinda hazir olmasi. Ben evdeyim ya zaten bakiyorum hep bloglara falan almam. Felizcan brlki dusunur diye dedim.
kacta kaciyorsun eve cok durdun :)

Ceyda aslancan guzelce ogrensin minnosuma da ogretsin abisi :))

evet soğan her türlü faydalı bi meret

bence bazı şeyleri çocuklara çok erken veriyoruz , mesela ben kendi adıma bazı oyuncakları çok erken verdim ,şidi de sıkıldı ,şu halkalar falan....yaşına uygun şekilde oynamak lazım ,hepsi dahi değil ya bu çocukların

Bu konuda kendime yakin hissettigim birisi oolmasi cok guzel. Basta tuhaf gelebilir ama yaren zamanla insanin bunyesi alisiyor fazla takma

öğleden sonra kaçıcam ,müdür gelmedi henüz ,gelsin gitsin ,iriss de kaçar

Evet ya heyecanlaniyoruz. Bende erkenden kitaplar aldim simdi yine biraz alacam ama hepsini almak istiyorum sanki ilgilenecek tek derdi oyun zaten dikkatini vermiyor hic birşeye
edit : normal olarak tek derdi oyun :))

Son düzenleme:
Evet ya heyecanlaniyoruz. Bende erkenden kitaplar aldim simdi yine biraz alacam ama hepsini almak istiyorum sanki ilgilenecek tek derdi oyun zaten dikkatini vermiyor hic birşeye
edit : normal olarak tek derdi oyun :))

evet abartıyoruz ve yaşından önce sunuyoruz önlerine , uygun yaşa gelince de belki de amacımıza ulaşamadan çocuğu sıkmış oluyoruz, sakin olmak lazım

evet abartıyoruz ve yaşından önce sunuyoruz önlerine , uygun yaşa gelince de belki de amacımıza ulaşamadan çocuğu sıkmış oluyoruz, sakin olmak lazım

Oyle gercekten. Cocugun ilgisine gore istedikce vermek gerek.

Birdaha bulusmada zor ayarlanacak bacim bu gidisle hep hasta var hhep fire var. Ev bulusmasi icinn bizim ev biraz sikintikli olabilir. Ufak arti araclarinizi park edebileceginiz yer pek yok ama annemlerde yapabilriz birara onlarda alan genis :) su hastaliklari atlatalimda yine gorusuruz bu konuyu birlikte

yok kız tatmin olmamaktan diil paylaşayım dedim kızlarla.valla kaçırmamak için hemen kabul etti bizimki.mesele düşmesi filan değil bir durum olduğu halde paylaşmaması iris yoksa bizleyken de düşebiliyor ufak tefek olmaması imkansız zaten ama ciddi bir durum olur da söylemez diye tedirginim açıkçası

Hayirli olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah minik :)
Buyurler inşallah birlikte gonlunden gectigi gibi

nerde oturuyordun sen?

inşallah kızlar sağlıkla kucağıma alırım..ıce cim İstanbul kavacıkta oturuyorum..iriss cim artık umrumda değil temizlik napım çocuklarımın canı sağolsun

haftasonu bu ne kalabalık
bu gece kızım çok iyiydi hatta sabah 9.30 kalktı
parka gittik geldik şimdi zıpırların eline verdim biberonu uyutmaya çalışıyorum

irisss bacım yine mesaimi
ceydacım bende öyle yaptım beşiğin etrafına minder yastık ne bılduysam koydum
hamile olan arkadaş hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah irisss bacım senden güzel haberi ne zaman alıcaz
aysrea canım ne uğraşıyon klavyeyle ekan klavyesi çok daha kolay bi alış bak

ankarada saldırı olmuş saldırganlar görümcenin evinin yanında orman var oraya kaçmış yazık sabaha kadar çatışma olmuş korkudan uyamamışlar

muffin tatlım bakıcı işleri çok zor ben olsam ne yapardım:44:
çocuk bu bizde aç defa düşürüyoruz çok sorun etmezdim madem bakıcıya sevinçle gidiyormuş eğer ilğilenmese ona yaklaşmak bile istemez diye düşünüyorum

Yorgunum dostlar.. İki sipa pestilimi cikariyor onlar yatinca elimi kaldiricak halim kalmiyor.. Bir de kac gundur evde 3 muz yalniziz canlari sagolsun diyorum :))
Hep okuyorum ama yazamiyorum bu ara ozur dilerim kizlar

Yorgunum dostlar.. İki sipa pestilimi cikariyor onlar yatinca elimi kaldiricak halim kalmiyor.. Bir de kac gundur evde 3 muz yalniziz canlari sagolsun diyorum :))

canım ya kolaymı iki tane bebek allah yardımcın olsun
maddi durum elveriyorsa kreşe versen aslında biraz dinlenirsin büyüdüler artık

hmmm yan çizmeye başladın hemen , oysa ki ayrılırken ilk sana gelicem demiştim
anangil ne tarafta , benim için sıkıntı yok....

ciddi bişe olursa mutlaka söyler merak etme..pinpirik yapıp da kendini yorma ...akışına bırak

klavyem bozuk ekran klavyesi ile yazıyorum ve bu irenç bişi
ekran klavyesi ne la ,ekranda klavye mi var

inşallah kızlar sağlıkla kucağıma alırım..ıce cim İstanbul kavacıkta oturuyorum..iriss cim artık umrumda değil temizlik napım çocuklarımın canı sağolsun
hah şööle ,salla gitsin

zor alırsın o haberi , ama senden 3. haberi alırız , aaa bi baktım hamileyim

ne saldırısı olmuş yaa bişeyden haberim yok benim

sen ne zaman işe başlıyon bu arada ? ne yapıcan zıpırıkları başlayınca

herifi ne yaptın hunilim

Selam topikcanlar..
Yaren hayırlı olsun..
Muffin ben de diğer arkadaşlara katılıyoeum benim yanımdayken de düşüyor ela. Bubakıcının kötü olduğu anlamına gelmez bence..
Meraklı minik 3 yaş üzeri biliyorum..
Bu ara her boş vakitte ki bu sadece metrobüste oluyor genelde montessori bloglarını topiklerinî okuyorum .. Bir de harika çocuk nasıl yetiştirilir kitabını aldım ama ordaki mobtessori aktiviteleri genelde 2 yaş üstü.
Evde süzgeçten kürdan geçirmece ve pîpete makarna takma oynuyoruz, bayağı oyalanıyor..
Aslında herkes buraya yaprıklarını yazarsa hepimiz için faydalı olur..
Ben adım adım konusunda hala kararsızım aktivitele ve metaryaller kötü yorumları okudum. İris dido siz biraz bilgi verir misiniz? Nasıl aktivite ve materyaller

bizimki ilk gördüğü birine bile azcık yüz bulsun atlayarak gider alsencim.evet düşüyolar ama dikkatli de olmak lazım ben sürekli dötünde dolaşıyorum hala yürüme yok sıralıyor koltuğa tutarak ama devrilmeye müsait.totosundan ayrılmamak lazım ben öyle yapıyorum.dilerim ki bakıcı da bundan sonra titiz olur.ev kazalarından tırsıyorum elinde çayla dolaşıyo filan ben o kadar rahat diilim açıkçası.ama kimse anne gibi olamaz canım bu bir gerçek

canım haklısın ama en azından tel i açmadığında(kızla uyuduğunu söylüyo bilmem doğru mu) en azından arasın onu istiyorum eşim de hep başımıza çıkardı kadını ne derse tamam dedik.düşün eski çalıştığı yerde 6 gün akşam 7 ye kadar çalışıyo bizde 4-5 gibi gidiyo .sadece 2 gün yardım için haftasonu çağırdım kızla ilgilenmesi için onda bile çok geç çağırdım eşim yüzünden.kızı ben uyuttum vakit kaybı oldu koştur koştur 1 yaş partisi hazırlıklarını yetiştirmeye çalıştım heleki kayınvalidem vardı evde.o da çok çalıştı tabi yiyecek temizlik filan.yani sadece 2 gün ekstra çağırdım eşim onu bile gereksiz gördü.zaten özel hayatımda hergün bakıcı istemiyorum.kadın cidden çok rahat başta evi topluyordu kv dem varken şimdi bırakıp gidiyo.kız uyanıkken bişey yapma dedik ama ben gelince kızın yanına oturuyorum o arada bişeyler yapabilir.dökülüyorum zaten gelince.yok sallamaya başladı kv dem gittiğinden beri.

Allah yardımcın olsun canım. Büyürler inşallah birlikte huzurla :)
hmmm yan çizmeye başladın hemen , oysa ki ayrılırken ilk sana gelicem demiştim
anangil ne tarafta , benim için sıkıntı yok....
Aşk olsun İriscan bacım. Orası daha geniş diye dedim. Birde bizim sokak arası olduğundan o güzel arabalarınızı daha güvenli yere park etmenizi istedim :)) Sonra hasara ortak olmamı falan istersiniz bizi buralara getirdin diye
Annemler Beylikdüzünde oturuyor. Bize arabayla 5-10dk yani yakın. Nasıl karar verirsek farketmez yani orası burası. Olmazsa bizede döner kahveleride burda içerik

Ben çok yere bakıyorumda şu tarz şeyler gördüm sanırım
Beren'li Günler: MERAKLI MİNİK .....BALIKLAR
Doğru yani erken bizimkilere göre değil. Daha erken alıp kolayları uygulayanları görmüşüm galiba

Bizde bugün kahvaltıdan sonra kırtasiye gidip sayı çubugu almıstık suzgecten gecirme için
ilkokulda vardı ya hani renkli çubuklarımız. Akşam uzeri denedik ama Atakan cubukları yere sacmayı tercih etti :)
Birde gecenlerde ufak bir karton kutuyu bantladım. Uzerine kapakların sıgacagı - yan sekilde atacagı- delik actım. Onunlada cok ilgilenmedi kapakları dagıttı etrafa.( süt-kola kapakları) O kutuya daha sonra birkac delik daha acmayı dusunuyorum. Yuvarlak ucgen gibi nesneler ayarlayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…