O dislerrr bizi de mahvetti ((
valla ne yapacağımı şaşırdım öyle kıvranıyorki allahım onun ağrısını ondan alsada bana verse keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O dislerrr bizi de mahvetti ((
minnoşum daha iyi, ishali de azaldı baya. o kadar çıkmaz ateş dişten diyodum ama çıktı, inanılmaz bişey. 39.3 koltukaltından ölçtüm.
şimdi de kucağa iice alıştı ya, sürekli mızıklıyo
Bizimkininde îshali durdu muz öakarna topladı. Ama poposu hala gecmedi minik soyulmalar oldu . Ama çok fena rahat vermiyo uykusu var pışpışlıyorum inatla uymuyo. Dın cinnet geciricektım. Benimle yatmaya alıştı dun akşam Bıraktım beşiğine bende yanında ki yatakta yattım. Al beni diye ağladı inat ettim almadım. Sonunda pes ettı ağlaya ağlaya uyudu. Üzüldüm ma olacak gibi değil darlandım. Adamda seyahatte. Artık beşiğe tekrar alışması lzm. Çünkü çok dönüyo yataktada uyuyakalırımda ayak dibinden düşer diye korkuyorum. Ben ağlıcama o ağlasın mantığıyla alışsın artık oda rahat etsin bende. Biraz zaman alıcak ama napıyım
yaaaaa inanamıyorum
benim kız uyuyordu beşikte bide baktım yürüyerek geliyor nasıl indi ordan düşmüş olamaz ses gelmedi anacım ben bu kızı nerde yatırıcam oğlan 2 yaşında ancak iniyordu beşikten hala şaşkınım
Bugun dr gittik tabiki yine muayene olamadik. Napcaz bunla bilmem. Laftan anlamiyor ki. Kimse caninida acitmadi ama 3. Dur dr elletmiyor kendini ortaligi yikiyor. Dr cok guclu bu cocuk 3 cocuk gucu var diyor. Pes etti adam da. Ne sirtini dinleye bilidi ne bogazina bakabildi. Size guveniyorum duruma gore en gec pazartesi gelin dedi. Zaturre vakalari varmis. Bogmaca gibi vakalar var. Salgin var dikkatli olun dedi. 15 gunu gecti bu cicugun oksurugu kesilmedi. Hayirlisi bakalim.
Haftasonu geldi bol bol hasret giderirsiniz artıkGeçmiş olsun pepşkya, ne kadar uzun sürdü.. Ela da çok zır muayene oluyor. Kendî doktorundan korkuyor anlıyorum da geçen hasta olduğunda acile gittik başka hastane başka doktor, önlğk de yoktu yîne de kapıdan girince ağladı..
Çok yoğun bir gün geçirdim yine daha yoldayım, uykum var.. Ela'yı azıcık görebildim bu hafta hep geç çıktım
Ne demek istemiş diye bi sorsaydın...siz türk doktorları bi bok bilmediğinizden /hepiniz farklı bişey söylediğinizden biz türk anneleri herşeyi kendimiz hallediyoz deseydin yaSagolun kizlar. Emir buzamana kadr sadece agzina bakarken sorun cikariyordu ama son 3 yok 2 diyim hic mi hic muayene olamadi. Kilo kAybetmis bu 15 gun. 2-3 gun ac yatti. Zaten az yiyor. Ne yemek ne uyku hic bi duzen yok bizde. Reklamla yemek yiyor. Dr ah bu turk annelerinin hepsi boyle dedi cok bozuldum.
en azından diş ahrici bişeyi olmamasına sevinelim naapalım... bu diş de nası bişeymiş arkadaş ehrkesi tepetaklak ettiminnoşum daha iyi, ishali de azaldı baya. o kadar çıkmaz ateş dişten diyodum ama çıktı, inanılmaz bişey. 39.3 koltukaltından ölçtüm.
minnoşum daha iyi, ishali de azaldı baya. o kadar çıkmaz ateş dişten diyodum ama çıktı, inanılmaz bişey. 39.3 koltukaltından ölçtüm.
kötü bir gece geçirdik
saat 9 dan gece 2 ye kadar hiç susmadan ağladıçaresiz kaldım sonra uyudu sabah kadar sabah bir baktım sağ kulagından kan gelmiş
hemen eşimi aradım doktara gittik şimdi geldik kızı sallıyorum
doktor kulgına baktı zarda bir poblem yok parmagıyla zarar vermiş dedi ve orta kulak iltihabı olmuşuz yavrum ondan çok ağlıyormuş
antibiyotik verdi grip tik malüm bronşlar kötü dedi bide ona ilaç verdi
tatilde mi enfeksiyon kaptık acaba
işte böyle kızlar
Selam toppik
bana dis demeyin dengem bozuluyo. Azilarin birer kenari patladi diger taraf icerde. Eline ne gecirse agzina sokuyo bisey bulamazsa eli bilegine kadat agzinda. Tukurugu cok artti ve surekli isirmaya calisiyo delirecem. Onun disinda bakicimizi soranlar olmustu Allah bozmasin simdilik iyi gidiyo. Ben de is aramaya devam ama kafama gore bisey bulamadim simdiye kadar. Bu arada kurbanda bi uzun yol gozuktu ucakla onu dusunuyorum kara kara. Bayram donusu de ev tasiycaz ondan tirsiyom
Ayrica butun bebekler iyilessin artik yav bu ne daha sonbahar bugun geldi onumuz kis nasil gececek koca kis. allah o salginlardan hastaliklardan korusun hepsini
yavrum yaaa ,derdi çokmuş desene ..çok geçmiş olsun canım ...kötü bir gece geçirdik
saat 9 dan gece 2 ye kadar hiç susmadan ağladıçaresiz kaldım sonra uyudu sabah kadar sabah bir baktım sağ kulagından kan gelmiş
doktor kulgına baktı zarda bir poblem yok parmagıyla zarar vermiş dedi ve orta kulak iltihabı olmuşuz yavrum ondan çok ağlıyormuş
işte böyle kızlar
Goktug dami hasta!! Gecmis olsun. Noldu bu bebelere birer birer dokuluyorlar. Bu ara hastalanmayan yok sabirim.Bizimkininde îshali durdu muz öakarna topladı. Ama poposu hala gecmedi minik soyulmalar oldu . Ama çok fena rahat vermiyo uykusu var pışpışlıyorum inatla uymuyo. Dın cinnet geciricektım. Benimle yatmaya alıştı dun akşam Bıraktım beşiğine bende yanında ki yatakta yattım. Al beni diye ağladı inat ettim almadım. Sonunda pes ettı ağlaya ağlaya uyudu. Üzüldüm ma olacak gibi değil darlandım. Adamda seyahatte. Artık beşiğe tekrar alışması lzm. Çünkü çok dönüyo yataktada uyuyakalırımda ayak dibinden düşer diye korkuyorum. Ben ağlıcama o ağlasın mantığıyla alışsın artık oda rahat etsin bende. Biraz zaman alıcak ama napıyım
Gecmis olsun cnm sizede. Tum bebele hasta. Dis dis derken baska seyler yuzundende kuzular sıkıntı cekiyor. Kiyamam ben.kötü bir gece geçirdik
işte böyle kızlar
Bu dişler bizi de mahvetti...kızımda bir huzursuzluk var anlatamam. .agri kesici veriyor musunuz sizler??? Kardesim dis hekimi.. dolven calpol kullanabilirsin ama önemli olan agri kesiciden ziyade kasintiyi azaltacak olan biseyler öneriyor. ..
Bakıcıyla iyi gitmesine sevindim ,inşallah kafana göre bi de iş bulurusun da herşey yoluna girer
Soru 1 - Bayramda nereye gidiyosunuz ?
Soru 2 - Nereye taşınıyosunuz ?
yavrum yaaa ,derdi çokmuş desene ..çok geçmiş olsun canım ...
bizimki de parmağını sürekli kulağına sokuyo ,uyurken falan ...zara kadar değiyo mudur acaba ,meraklandım şimdi :44:
1- vize alabilirsek amerikaya gorumcemin yanina
2- gene atasehirde olcaz
ayrica gecende miranin da kulaginda kan vardi tirnagiyla yolmus sanirim disin kasintisi da kulaga vuruyorals
encim cok gecmis olsun ben cocukken cok gecirirdim orta kulak iltihabi. Agrisi kotudur berenim ondan aglamistir gece boyu yavrum benim.
Dolveni vermedim hic dis icin arada calpol veriyorum dun de annem calpolu cok kullanmanin ilerde zararli etkileri oluyomus falan dedi bi arastiricam. Ben de jel ve soguk dislik veriyoum ama disligi azilara kadar sokabiliyo mudur bilmiyorum
ben de gidiyom ama sizin yol uzunmuş :18: ceyda ya da uğrarsın
ne gibi zararları varmış acaba ? :44:
evi buldunuz mu ? taşınma da çok zor iş bacım allah kolaylık versin ,her türlü yardım için bana ulaşabilirsin canım