• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minnoşum daha iyi, ishali de azaldı baya. o kadar çıkmaz ateş dişten diyodum ama çıktı, inanılmaz bişey. 39.3 koltukaltından ölçtüm.
şimdi de kucağa iice alıştı ya, sürekli mızıklıyo :27:

Ceydamm gecmis olsun minnosuma simdi gordum disten mi ? Hem bosver iyi olsunlar da biz onlari kucaksizliga alistiririz :))
Aslancan napiyo alisti mi okula ?
Sen evle ugrasmayi biraktin mi :))
minnoşum daha iyi, ishali de azaldı baya. o kadar çıkmaz ateş dişten diyodum ama çıktı, inanılmaz bişey. 39.3 koltukaltından ölçtüm.

Selam topikolarımmmm :3::3::3:
Bugün günlerden cuma ama haftasonu nöbetçiyim :50::50::50:

Bizimkininde îshali durdu muz öakarna topladı. Ama poposu hala gecmedi minik soyulmalar oldu . Ama çok fena rahat vermiyo uykusu var pışpışlıyorum inatla uymuyo. Dın cinnet geciricektım. Benimle yatmaya alıştı dun akşam Bıraktım beşiğine bende yanında ki yatakta yattım. Al beni diye ağladı inat ettim almadım. Sonunda pes ettı ağlaya ağlaya uyudu. Üzüldüm ma olacak gibi değil darlandım. Adamda seyahatte. Artık beşiğe tekrar alışması lzm. Çünkü çok dönüyo yataktada uyuyakalırımda ayak dibinden düşer diye korkuyorum. Ben ağlıcama o ağlasın mantığıyla alışsın artık oda rahat etsin bende. Biraz zaman alıcak ama napıyım

Bizimkininde îshali durdu muz öakarna topladı. Ama poposu hala gecmedi minik soyulmalar oldu . Ama çok fena rahat vermiyo uykusu var pışpışlıyorum inatla uymuyo. Dın cinnet geciricektım. Benimle yatmaya alıştı dun akşam Bıraktım beşiğine bende yanında ki yatakta yattım. Al beni diye ağladı inat ettim almadım. Sonunda pes ettı ağlaya ağlaya uyudu. Üzüldüm ma olacak gibi değil darlandım. Adamda seyahatte. Artık beşiğe tekrar alışması lzm. Çünkü çok dönüyo yataktada uyuyakalırımda ayak dibinden düşer diye korkuyorum. Ben ağlıcama o ağlasın mantığıyla alışsın artık oda rahat etsin bende. Biraz zaman alıcak ama napıyım

pişik için gittin mi doktora , geçmedi hala ya

yaaaaa inanamıyorum:53:
benim kız uyuyordu beşikte bide baktım yürüyerek geliyor nasıl indi ordan düşmüş olamaz ses gelmedi anacım ben bu kızı nerde yatırıcam oğlan 2 yaşında ancak iniyordu beşikten hala şaşkınım

abooo ,nasıl olmuş lan o :53:
bunları yer yatağı paklar sanırım ama kışın nasıl olucak ben de bilmiyorum :50:

Bugun dr gittik tabiki yine muayene olamadik. Napcaz bunla bilmem. Laftan anlamiyor ki. Kimse caninida acitmadi ama 3. Dur dr elletmiyor kendini ortaligi yikiyor. Dr cok guclu bu cocuk 3 cocuk gucu var diyor. Pes etti adam da. Ne sirtini dinleye bilidi ne bogazina bakabildi. Size guveniyorum duruma gore en gec pazartesi gelin dedi. Zaturre vakalari varmis. Bogmaca gibi vakalar var. Salgin var dikkatli olun dedi. 15 gunu gecti bu cicugun oksurugu kesilmedi. Hayirlisi bakalim.

Hala mı geçmedi kuzum yaa , muayene de ettrimemiş :50:
inşallah ciddi bişey değildir ,salgın lamgın allah korusun yaa:5:

Geçmiş olsun pepşkya, ne kadar uzun sürdü.. Ela da çok zır muayene oluyor. Kendî doktorundan korkuyor anlıyorum da geçen hasta olduğunda acile gittik başka hastane başka doktor, önlğk de yoktu yîne de kapıdan girince ağladı..
Çok yoğun bir gün geçirdim yine daha yoldayım, uykum var.. Ela'yı azıcık görebildim bu hafta hep geç çıktım:(
Haftasonu geldi bol bol hasret giderirsiniz artık :16:

Sagolun kizlar. Emir buzamana kadr sadece agzina bakarken sorun cikariyordu ama son 3 yok 2 diyim hic mi hic muayene olamadi. Kilo kAybetmis bu 15 gun. 2-3 gun ac yatti. Zaten az yiyor. Ne yemek ne uyku hic bi duzen yok bizde. Reklamla yemek yiyor. Dr ah bu turk annelerinin hepsi boyle dedi cok bozuldum.:56:
Ne demek istemiş diye bi sorsaydın...siz türk doktorları bi bok bilmediğinizden /hepiniz farklı bişey söylediğinizden biz türk anneleri herşeyi kendimiz hallediyoz deseydin ya:47::47::47:

en azından diş ahrici bişeyi olmamasına sevinelim naapalım... bu diş de nası bişeymiş arkadaş ehrkesi tepetaklak etti :36:

Selam toppik
bana dis demeyin dengem bozuluyo. Azilarin birer kenari patladi diger taraf icerde. Eline ne gecirse agzina sokuyo bisey bulamazsa eli bilegine kadat agzinda. Tukurugu cok artti ve surekli isirmaya calisiyo delirecem. Onun disinda bakicimizi soranlar olmustu Allah bozmasin simdilik iyi gidiyo. Ben de is aramaya devam ama kafama gore bisey bulamadim simdiye kadar. Bu arada kurbanda bi uzun yol gozuktu ucakla onu dusunuyorum kara kara. Bayram donusu de ev tasiycaz ondan tirsiyom

Ayrica butun bebekler iyilessin artik yav bu ne daha sonbahar bugun geldi onumuz kis nasil gececek koca kis. allah o salginlardan hastaliklardan korusun hepsini

kötü bir gece geçirdik:50:
saat 9 dan gece 2 ye kadar hiç susmadan ağladı:5:çaresiz kaldım sonra uyudu sabah kadar sabah bir baktım sağ kulagından kan gelmiş
hemen eşimi aradım doktara gittik şimdi geldik kızı sallıyorum

doktor kulgına baktı zarda bir poblem yok parmagıyla zarar vermiş dedi ve orta kulak iltihabı olmuşuz yavrum ondan çok ağlıyormuş
antibiyotik verdi grip tik malüm bronşlar kötü dedi bide ona ilaç verdi
tatilde mi enfeksiyon kaptık acaba
işte böyle kızlar

saat 9 dan gece 2 ye kadar hiç susmadan ağladı:5:çaresiz kaldım sonra uyudu sabah kadar sabah bir baktım sağ kulagından kan gelmiş

doktor kulgına baktı zarda bir poblem yok parmagıyla zarar vermiş dedi ve orta kulak iltihabı olmuşuz yavrum ondan çok ağlıyormuş
işte böyle kızlar

çok çok geçmiş olsun canım çocuklar büyüdükçe hastalıklar daha da mı artıyor ne

Selam toppik
bana dis demeyin dengem bozuluyo. Azilarin birer kenari patladi diger taraf icerde. Eline ne gecirse agzina sokuyo bisey bulamazsa eli bilegine kadat agzinda. Tukurugu cok artti ve surekli isirmaya calisiyo delirecem. Onun disinda bakicimizi soranlar olmustu Allah bozmasin simdilik iyi gidiyo. Ben de is aramaya devam ama kafama gore bisey bulamadim simdiye kadar. Bu arada kurbanda bi uzun yol gozuktu ucakla onu dusunuyorum kara kara. Bayram donusu de ev tasiycaz ondan tirsiyom

Ayrica butun bebekler iyilessin artik yav bu ne daha sonbahar bugun geldi onumuz kis nasil gececek koca kis. allah o salginlardan hastaliklardan korusun hepsini

Bakıcıyla iyi gitmesine sevindim ,inşallah kafana göre bi de iş bulurusun da herşey yoluna girer :46:
Soru 1 - Bayramda nereye gidiyosunuz ?
Soru 2 - Nereye taşınıyosunuz ?

işte böyle kızlar
yavrum yaaa ,derdi çokmuş desene ..çok geçmiş olsun canım ...
bizimki de parmağını sürekli kulağına sokuyo ,uyurken falan ...zara kadar değiyo mudur acaba ,meraklandım şimdi :44:

Goktug dami hasta!! Gecmis olsun. Noldu bu bebelere birer birer dokuluyorlar. Bu ara hastalanmayan yok sabirim.

işte böyle kızlar
Gecmis olsun cnm sizede. Tum bebele hasta. Dis dis derken baska seyler yuzundende kuzular sıkıntı cekiyor. Kiyamam ben.

Bu dişler bizi de mahvetti...kızımda bir huzursuzluk var anlatamam. .agri kesici veriyor musunuz sizler??? Kardesim dis hekimi.. dolven calpol kullanabilirsin ama önemli olan agri kesiciden ziyade kasintiyi azaltacak olan biseyler öneriyor. ..

Bu dişler bizi de mahvetti...kızımda bir huzursuzluk var anlatamam. .agri kesici veriyor musunuz sizler??? Kardesim dis hekimi.. dolven calpol kullanabilirsin ama önemli olan agri kesiciden ziyade kasintiyi azaltacak olan biseyler öneriyor. ..

canım ben calpol dolven veriyorum diş jeli sürüyorum ve diş kaşıyıcısını buzluga atıyorum eline veriyorum sonra

irisss bacım valla doktor parmagıyla zarar vermiştir dedi ama zara kadar gitmez parmakları meraklanma

Bakıcıyla iyi gitmesine sevindim ,inşallah kafana göre bi de iş bulurusun da herşey yoluna girer :46:
Soru 1 - Bayramda nereye gidiyosunuz ?
Soru 2 - Nereye taşınıyosunuz ?

yavrum yaaa ,derdi çokmuş desene ..çok geçmiş olsun canım ...
bizimki de parmağını sürekli kulağına sokuyo ,uyurken falan ...zara kadar değiyo mudur acaba ,meraklandım şimdi :44:

1- vize alabilirsek amerikaya:53: gorumcemin yanina
2- gene atasehirde olcaz

ayrica gecende miranin da kulaginda kan vardi tirnagiyla yolmus sanirim disin kasintisi da kulaga vuruyorals
encim cok gecmis olsun ben cocukken cok gecirirdim orta kulak iltihabi. Agrisi kotudur berenim ondan aglamistir gece boyu yavrum benim.
Dolveni vermedim hic dis icin arada calpol veriyorum dun de annem calpolu cok kullanmanin ilerde zararli etkileri oluyomus falan dedi bi arastiricam. Ben de jel ve soguk dislik veriyoum ama disligi azilara kadar sokabiliyo mudur bilmiyorum

1- vize alabilirsek amerikaya:53: gorumcemin yanina
2- gene atasehirde olcaz

ayrica gecende miranin da kulaginda kan vardi tirnagiyla yolmus sanirim disin kasintisi da kulaga vuruyorals
encim cok gecmis olsun ben cocukken cok gecirirdim orta kulak iltihabi. Agrisi kotudur berenim ondan aglamistir gece boyu yavrum benim.
Dolveni vermedim hic dis icin arada calpol veriyorum dun de annem calpolu cok kullanmanin ilerde zararli etkileri oluyomus falan dedi bi arastiricam. Ben de jel ve soguk dislik veriyoum ama disligi azilara kadar sokabiliyo mudur bilmiyorum

ben de gidiyom ama sizin yol uzunmuş :18: ceyda ya da uğrarsın :8:
ne gibi zararları varmış acaba ? :44:

evi buldunuz mu ? taşınma da çok zor iş bacım allah kolaylık versin ,her türlü yardım için bana ulaşabilirsin canım :34:

ben de gidiyom ama sizin yol uzunmuş :18: ceyda ya da uğrarsın :8:
ne gibi zararları varmış acaba ? :44:

evi buldunuz mu ? taşınma da çok zor iş bacım allah kolaylık versin ,her türlü yardım için bana ulaşabilirsin canım :34:

Bizim yol ceydalardan da uzak bacim batiya gidecez kismetse:10::10:

Ev hazir da tasinmak zor dedigin gibi. Bi de bes senedir bu evdeyiz o kadar cok dokuntu birikti ki... Simdiden cekmeceleri falan toparliyorum gereksizleri atiyorum. Benlik is cok yoksa adamlar bi gunde tasiyo da... Artik ablamlar falan da yardim eder diyorum. Ekstra yardim gerekirse ararim sagol:29:

Back