Bizim yol ceydalardan da uzak bacim batiya gidecez kismetse
Ev hazir da tasinmak zor dedigin gibi. Bi de bes senedir bu evdeyiz o kadar cok dokuntu birikti ki... Simdiden cekmeceleri falan toparliyorum gereksizleri atiyorum. Benlik is cok yoksa adamlar bi gunde tasiyo da... Artik ablamlar falan da yardim eder diyorum. Ekstra yardim gerekirse ararim sagol
O döküntüleri hiç taşıma ...ben o salaklığı yaptım , gittiğimde zaten yerleşemdim ,üstüne üstlük o döküntüleri topalyıp atacam diye bi de ayrı uğraştım...hafifle bacım hafifle ,at gitsin...az eşya ,az iş
kolikimi biyerlere yolla bence ,o evdeyken zor ...bakıcı ablayla birlikte annene falan gitsinler olmaz mı , daha hızlı gidiyo işler :44:
ya da kıpırı kapıp geleyim bi odaya kapatalım bunalrı takılsınlar ,biz evde iş yapalım ,çok ciddiyim ha
herkese çoook geçmiş olsunnnn..
bizim de hala burnumuz tıkalı hırıl hırıl yavrum bitkisel zencefilli macunu ve coldmix e devam bu akşamda ıhlamur içircem uykusunda inşaallah içer uyanıkken içmiyor..2 gün daha beklerim geçmezse eğer dr.a götüreyim diyorum yoksa allah korusun başka şeylere yol açmayalım..biz akşam beşiğe gece yere alıyoruz mecburen ama artık dün gece bayağı hissettim soğuğu yavrum ondan hasta oldu herhalde hemen bi çözüm bulmalıyız bu yatış işine.. bi de bu gece beslenmeyide nasıl kescem bilmiyorum ama kesmeliyim artık illa içecek içmezse çok huysuzlanıyor siz naptınız???
Selam topikcanlar..
Hastalara geçmiş olsun..
Alsen senin beşik nasıl ki inebiliyor ya.. Bizde büyüyen beşik var, korkulukları bayağı yüksek ordan inemez diye düşünüyorum ama şimdi okuyunca tırstım.. Çok zor valla bizimki de sürekli koltuktan filan atlayıp duruyor..
Pekik nasıl oldunuz, biraz daha iyi misiniz?
evet canım diştenmiş, çünkü ertesi gün ateşi çıkmadı fazla, ve çok ishal oldu. döküntü de yokCeydamm gecmis olsun minnosuma simdi gordum disten mi ? Hem bosver iyi olsunlar da biz onlari kucaksizliga alistiririz :))
Aslancan napiyo alisti mi okula ?
Sen evle ugrasmayi biraktin mi :))
bütün bi gün 29.3 ten aşağı düşmedi pepikim ateşi. bi de ishal oldu, her tarafa taştı. acayip suluydu, daha tam geçemdi ishali ama, öncekine göre azaldı baya. bi de gece de üşüyo eşşoğleşşek, örttürmüyo üstünü, tepe tepe açıyo. ince bi tulum gibi bişe bulmam lazım.Gecmis olsun cnm noldu minnosa?
çok geçmiş olsun cnm. tatilde olabilir tabi çünkü sürekli sudaydınız. böle geçsin de daha fena olmasın işallah. ama bi de düşündüm de tatilden döneli de çok oldu, belki ankarada üşümüsüşünüzdür.kötü bir gece geçirdik
saat 9 dan gece 2 ye kadar hiç susmadan ağladıçaresiz kaldım sonra uyudu sabah kadar sabah bir baktım sağ kulagından kan gelmiş
hemen eşimi aradım doktara gittik şimdi geldik kızı sallıyorum
doktor kulgına baktı zarda bir poblem yok parmagıyla zarar vermiş dedi ve orta kulak iltihabı olmuşuz yavrum ondan çok ağlıyormuş
antibiyotik verdi grip tik malüm bronşlar kötü dedi bide ona ilaç verdi
tatilde mi enfeksiyon kaptık acaba
işte böyle kızlar
ay canııım, siz de mi. çok geçmiş olsun, öpüyorum göktuğumu. yağmurum naaaptı, alıştımı okulaaaaBizimkininde îshali durdu muz öakarna topladı. Ama poposu hala gecmedi minik soyulmalar oldu . Ama çok fena rahat vermiyo uykusu var pışpışlıyorum inatla uymuyo. Dın cinnet geciricektım. Benimle yatmaya alıştı dun akşam Bıraktım beşiğine bende yanında ki yatakta yattım. Al beni diye ağladı inat ettim almadım. Sonunda pes ettı ağlaya ağlaya uyudu. Üzüldüm ma olacak gibi değil darlandım. Adamda seyahatte. Artık beşiğe tekrar alışması lzm. Çünkü çok dönüyo yataktada uyuyakalırımda ayak dibinden düşer diye korkuyorum. Ben ağlıcama o ağlasın mantığıyla alışsın artık oda rahat etsin bende. Biraz zaman alıcak ama napıyım
bize de gel bize de gelllll1- vize alabilirsek amerikayagorumcemin yanina
2- gene atasehirde olcaz
ayrica gecende miranin da kulaginda kan vardi tirnagiyla yolmus sanirim disin kasintisi da kulaga vuruyorals
encim cok gecmis olsun ben cocukken cok gecirirdim orta kulak iltihabi. Agrisi kotudur berenim ondan aglamistir gece boyu yavrum benim.
Dolveni vermedim hic dis icin arada calpol veriyorum dun de annem calpolu cok kullanmanin ilerde zararli etkileri oluyomus falan dedi bi arastiricam. Ben de jel ve soguk dislik veriyoum ama disligi azilara kadar sokabiliyo mudur bilmiyorum
evet evet bence deben de gidiyom ama sizin yol uzunmuş :18: ceyda ya da uğrarsın
ne gibi zararları varmış acaba ? :44:
evi buldunuz mu ? taşınma da çok zor iş bacım allah kolaylık versin ,her türlü yardım için bana ulaşabilirsin canım
yaaaaaBizim yol ceydalardan da uzak bacim batiya gidecez kismetse
Ev hazir da tasinmak zor dedigin gibi. Bi de bes senedir bu evdeyiz o kadar cok dokuntu birikti ki... Simdiden cekmeceleri falan toparliyorum gereksizleri atiyorum. Benlik is cok yoksa adamlar bi gunde tasiyo da... Artik ablamlar falan da yardim eder diyorum. Ekstra yardim gerekirse ararim sagol
hayatım ateşi yoksa sadece burnunu açık tut. bi de bol bol su ver. bi de öksürük olmaması lazım tabi, o kritik.herkese çoook geçmiş olsunnnn..
bizim de hala burnumuz tıkalı hırıl hırıl yavrum bitkisel zencefilli macunu ve coldmix e devam bu akşamda ıhlamur içircem uykusunda inşaallah içer uyanıkken içmiyor..2 gün daha beklerim geçmezse eğer dr.a götüreyim diyorum yoksa allah korusun başka şeylere yol açmayalım..biz akşam beşiğe gece yere alıyoruz mecburen ama artık dün gece bayağı hissettim soğuğu yavrum ondan hasta oldu herhalde hemen bi çözüm bulmalıyız bu yatış işine.. bi de bu gece beslenmeyide nasıl kescem bilmiyorum ama kesmeliyim artık illa içecek içmezse çok huysuzlanıyor siz naptınız???
kızım şimdi uyudu bakalım gecemiz nasıl gececek:18:
bugün yine tam beşiğinden inerken yakaladım atmış ayagının birini dışarıya elleriylede yapışmış beşiğn parmaklıklarına
korkuyorum kötü düşecek diye
acaba diyorum odasında kanepe var orayamı yatırsam benim kız kanepeden çok rahat iniyor kalkınca iner ama gece uyku hali ile nemez düşermi bi cdeneyeceğim
kızım çokkk yaramaz olmaya başladı bulduğu her yere tırmanıyor hep arkasında gezemiyorumki çünkü saniye oturmuyor eeee benmde evde işler var bugün saklama kabını çıkarmış dolaptan üstüne başmış sendalyeye ordan yemek masasının üstüne daha neler neler
kazasız belasız şu dönemi bir atlatsak
oğlumada artık ceza vermeye başladım konuşamıyor hala ama beni çok iyi anlıyor sanırım oğlum büyüdü
döküntü de olmadı henüz, ondan heralde diş diyorum.Eskiden Ağustos böceğiydi şimdi hepsi sümüklü böcek oldu ya bunların.Bizimkininde hafif sümük mevcut. Benimde boğazım yanıyordu bugün itibari ile bende sümüklüler kervanına giriş yaptım. Havalar çok tehlikeli. Kış bundan iyidir iyi geçer inşallah.
Alsen ne kötü acıdır. Geçmiş olsun.
İris sizin sümükte uzun sürdü geçmiş olsun.
Seval geçmiş olsun işe yarar inşallah. Benimkide sevmiyor ıhlamur hiç. Bugün benim bardağıdakine sardı içti biraz. Kendi bardağı çekici gelmiyor
Pepik ee artık geçsin gitsin sizden de
Tatlışkom geçmiş olsun. Okulla aranız ne durumda
Ceydaaam 6.hastalık galiba diyordum bende diş diyorsun yani. Azılar ateşi yükseltiyormuş olabilirŞimdi daha iyidir inşallah. Aslancan ne yapıyor? Alıştı mı ortama? Pİpisi tamamen iyileşti mi
Ya hasta yada diş zorluyor bebeleri Allah yardımcıları olsun tabi bizimde. Dişleri pıtır pıtır kolaylıkla çıksın inşallah.
Msoe Şimdiden kolay gelsin soğuklara kalmazsınız inşallah.
Ördekcan senin çıtırıkta kolayca çıkarsın inşallah onunda çok zorladı ha
Didem senin o b** böcüğünü yerimNe akıllı birşey o öyle
Aysre nerdesin? Nasıl oldun?
Unuttuğum varsa affola. Hep okudum geçmiş olsun dileklerimi ve dualarımı okudukca gönderdim ama şimdi toparlamam zor oldu.
Feliz tarifi buldum canım çok sağol. Bloglarda adım adım tarzı bir dergiden bahsediliyor. Meraklı Minik araştırmaya çok fırsatım olmadı ama ilgilenirsen bir araştır. Bahsedenler memnun gibi. Fiyatı ortalama aynı sanırım adımadımla ama bunda abonelik iptal sorunu okumadım enazından :)
selam kızlar çoook uzun zaman oldu yazmayalı yazdı tatildi dişti derken anca yazma fırsatı buldum..oğlum 13 ayını bitiriyor artık yürüyerek birçok işimi zorlaştırıyor sağolsun..vee 6+2 hamileyim düşük tehlikem var ve nasıl dinlenirim bilmiyorum
hoşgeldin ve de hayırlı olsun....
yok mu yakınında kimse sana yardımcı olacak ... isteyerek mi oldu
herkese çoook geçmiş olsunnnn..
kızım şimdi uyudu bakalım gecemiz nasıl gececek:18:
bugün yine tam beşiğinden inerken yakaladım atmış ayagının birini dışarıya elleriylede yapışmış beşiğn parmaklıklarına
korkuyorum kötü düşecek diye
acaba diyorum odasında kanepe var orayamı yatırsam benim kız kanepeden çok rahat iniyor kalkınca iner ama gece uyku hali ile nemez düşermi bi cdeneyeceğim
kızım çokkk yaramaz olmaya başladı bulduğu her yere tırmanıyor hep arkasında gezemiyorumki çünkü saniye oturmuyor eeee benmde evde işler var bugün saklama kabını çıkarmış dolaptan üstüne başmış sendalyeye ordan yemek masasının üstüne daha neler neler
kazasız belasız şu dönemi bir atlatsak
oğlumada artık ceza vermeye başladım konuşamıyor hala ama beni çok iyi anlıyor sanırım oğlum büyüdü
Eskiden Ağustos böceğiydi şimdi hepsi sümüklü böcek oldu ya bunların.Bizimkininde hafif sümük mevcut. Benimde boğazım yanıyordu bugün itibari ile bende sümüklüler kervanına giriş yaptım. Havalar çok tehlikeli. Kış bundan iyidir iyi geçer inşallah.
Alsen ne kötü acıdır. Geçmiş olsun.
İris sizin sümükte uzun sürdü geçmiş olsun.
Seval geçmiş olsun işe yarar inşallah. Benimkide sevmiyor ıhlamur hiç. Bugün benim bardağıdakine sardı içti biraz. Kendi bardağı çekici gelmiyor
Pepik ee artık geçsin gitsin sizden de
Tatlışkom geçmiş olsun. Okulla aranız ne durumda
Ceydaaam 6.hastalık galiba diyordum bende diş diyorsun yani. Azılar ateşi yükseltiyormuş olabilirŞimdi daha iyidir inşallah. Aslancan ne yapıyor? Alıştı mı ortama? Pİpisi tamamen iyileşti mi
Ya hasta yada diş zorluyor bebeleri Allah yardımcıları olsun tabi bizimde. Dişleri pıtır pıtır kolaylıkla çıksın inşallah.
Msoe Şimdiden kolay gelsin soğuklara kalmazsınız inşallah.
Ördekcan senin çıtırıkta kolayca çıkarsın inşallah onunda çok zorladı ha
Didem senin o b** böcüğünü yerimNe akıllı birşey o öyle
Aysre nerdesin? Nasıl oldun?
Unuttuğum varsa affola. Hep okudum geçmiş olsun dileklerimi ve dualarımı okudukca gönderdim ama şimdi toparlamam zor oldu.
Feliz tarifi buldum canım çok sağol. Bloglarda adım adım tarzı bir dergiden bahsediliyor. Meraklı Minik araştırmaya çok fırsatım olmadı ama ilgilenirsen bir araştır. Bahsedenler memnun gibi. Fiyatı ortalama aynı sanırım adımadımla ama bunda abonelik iptal sorunu okumadım enazından :)
Asıl yazacagim seyi unutmusum. Burnusu akan bebeleri yuksek yastikta yatirmayi unutmayalim annisler
ceydayla denk gelecem nerdeyse
evet canım diştenmiş, çünkü ertesi gün ateşi çıkmadı fazla, ve çok ishal oldu. döküntü de yok
evel ilgili çalışmalarım baya ilerledi ama kızdan halıları bi daa silemedim :26: neyse bakalım işallah haftaya
send e beşik diyodun ya, bence sen de korkulukları aşağı indirilebilenlerden al, seninkiler de çok azgın maşallah
yatağa dönüşebilen bi kaç model ikea da vardı galiba, ben burda bi iki bişe gördüm de şimdi emin olamadım. düşününce yani :26:
bütün bi gün 29.3 ten aşağı düşmedi pepikim ateşi. bi de ishal oldu, her tarafa taştı. acayip suluydu, daha tam geçemdi ishali ama, öncekine göre azaldı baya. bi de gece de üşüyo eşşoğleşşek, örttürmüyo üstünü, tepe tepe açıyo. ince bi tulum gibi bişe bulmam lazım.
emir nası oldu, toparlandımı azcık
çok geçmiş olsun cnm. tatilde olabilir tabi çünkü sürekli sudaydınız. böle geçsin de daha fena olmasın işallah. ama bi de düşündüm de tatilden döneli de çok oldu, belki ankarada üşümüsüşünüzdür.
bu arada saldırı mı olmuş lan ankarada, herkes iyi mi??
ay canııım, siz de mi. çok geçmiş olsun, öpüyorum göktuğumu. yağmurum naaaptı, alıştımı okulaaaa
bize de gel bize de gelllll
evet evet bence de
yaaaaa
hayatım ateşi yoksa sadece burnunu açık tut. bi de bol bol su ver. bi de öksürük olmaması lazım tabi, o kritik.
aynı benimkilerden. abisi de öleydi bu da öle. canım kanepeden yuvarlanır bence onu geç. ben oğlanda kokulukları en alt seviyeye indirmiştim, ve nasıl ineceğini öğretmiştim, ilk bi ay filan da minder felan koydum, iice uzmalaşana kadarondan sonra hep en altta durdu korkuluklar. eğer düşmesini istemiyosan, bence bunu dene
döküntü de olmadı henüz, ondan heralde diş diyorum.
pipitomuz iileşti sağol canımokula da hergün gitmicem gitmicem diyo, ama gelince de ağzı kulaklarında, naz yapıyo sanırsam. anlamıyom ben bunlarııı diyo neyse bugünden itibaren hergün 1 saat 4-5 çocuk ingilizce dersi alcaklarmış ,hızlanır heralde artık.
kimse yok ki yakınımdaevet canım isteyerek oldu beraber büyürler inşallah..
kimse yok ki yakınımdaevet canım isteyerek oldu beraber büyürler inşallah..
kızlar merhaba uzun zaman oldu.bazı arkadaşlarımız hamileymiş gözü aydın afacanlara minik pampişler geliyo demek allah tamamına erdirsin diyeyimbizden son durumlar şöyle bakıcımız iyi hoş ama soğuk nevale.geçen aradım açmadı yarım saat sonra aradı kız mızırdanıyordu arkadan sesi geliyordu aynı gün iş dönüşü altını değiştireyim dedim kendi değştirmek istedi yok değiştireyim dedim.bir baktım dudağını dişi kesmiş derisi soyulmuş yeni oldu belli bizim kız ortalığı yıkar bizle olsaydı farketmemek imkansız.abla bu nasıl oldu dedim ne olmuş haberim yok filan kıvırdı.baya üsteledim sen wc deyken filan mı oldu yok beşiğine koydum giderken diyo.ee bizimki ortalığı yıkar farketmemen imkansız dedim yok ağlamadı diyo.düşmüştür kesin bu da oturuyordur kaç kez tembihledim dibinden aayrılma dengesini tam sağlamıyo daha diye.bir de uyarı yapınca sıkılıyo gibi üşengeç bir ses tonuyla konuşuyo.tamam temiz ve tertipli geçen misafirler gelince baya yemek yaptı yardım etti ama ben işten gelince saate bakıyo hep.eski çalıştığı yerde haftasonu da çalışıyormuş haftaiçi akşam 7 ye kadar aile mühendismiş 2 büyük çocuğa yemek ders ev işi filan baya yoğunmuş hem başka ilçeye gidiyormuş servis parası derdi yok şimdi 5 olmadan eve gidiyo fazla ev işi yaptırmıyorum sadece salonda döktüklerini toplaması bir de 3 güne bir yemek.kendi de yiyo yemesi içmesini saymam evin gibi davran diye eşim anahtarı da verdi aileden biri gibi hissedip kızımıza öyle davransın diye.hatun kızı şikayet ediyo zor uyudu diye.bizim kız neşeli ve sosyaldir sadece yemek sıkıntımız var süper iştahlı değil.bir de uyuturken kucakta sallamaya dönderdi işi eskiden yastıkta sallıyorduk.kilosu da 8.9 hala yani ben sallayınca 10 dk da uyuyo.zor bir çocuk diil.kadın hemen uyutup dinlenme derdinde.neyse eşim geçen aramış açmamış sormuş uyuduk demiş ee be kadın uyanınca niye dönmüyosun değil mi?bakıcı da bulamadık bulduklarımız ya çocuklu ya şiveli konuşuyo ya da evde bakmak istiyo filan bunu zor bulduk.bir de bizim ilçede en yüksek fiyatı biz veriyoruz alt komsunun bakıcısı isyan etmiş zam yapsınlar diye bizim bakıcıyı örnek göstermiş komşu da bizim şartlarımız böyle sen bilirsin demişler ve başka aday bulmuşlar.kadın da mecbur kabul etmiş millet eşime kızdı niye fiyatı yüksek veriyosun diye.istanbula göre ucuz bir rakam ama bizim ilçeye göre yüksek .bizden haberler bu kızlar valla napıcağımı şaşırdım ama kızım bakıcıya atlayarak gidiyo kadın cidden soğuk ama bizimki sevgi gösterisi yapan bir bebek.herkese sevgi duyar. yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?