2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de geldik; bugün bebişle 2. işgünümüzdeyiz, stresliyiz bugün :))

üniversitede araştırma görevlisiyim (sözleşmeli) 15 aydır beklediğim ikadroya girdim; kazandığımda hamile değildim (ya da bilmiyorduk) ama şimdi ben biliyorum kimse daha bilmiyor... sanki gizlemişim gibi bir durum oluştu; ilk günden hamileyim desem sözleşmeyi iptal falan ederler diye korkuyorum...

saklasam raporda kaç haftalık olduğum eninde sonunda çıkacak; bi de bu şirin bebekler öyle çok saklanmaz ki.. Fikri olan????
Biz dertliyiz yani bugün, kafalar karışık... Sizler nasılsınız..

Mide bulantımın ilacı kızarmış ekmek oldu, el altında da çubuk kraker var, ya da 1 tane badem... Çaktırmadan kesiyorum sesimi anlayacağınız....

merhaba, bende beş yıllık uzunnn bir uğraştan ve iptal edilen iki aşılamadan sonra üçüncü aşılama tedavisine başlamak için dr a gittiğimde tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim. şu an tam 7+6 hamileyimm. bugün ilk ultrasonum yapıldı, ancak yalnızca keseyi görebildik. kalp atışlarını duyamadık malesef. dr um henüz erken olduğunu söyledi. ama kalp atışlarını duymadan sanırım içim rahatlamayacak.10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışları için kısmetse.

Bu kalp atışları ne zaman duyuluyor merak ediyorum; ben 6+2 yim doktor 7'de gel dinleriz dedi ama bilemedim şimdi, acaba yanlış mı anladım???

herkese hayırlı pazartesilerr:) ancak işleri tıkıştırıp gelebildim:) çalışmak istememe durumu tavan hamileliği öğrendiğimden beri:)

Allah yardımcımız olsun valla, ama özellikle çalışan anne adaylarının daha çok yardımcısı olsun

hoşgeldiniz
işin konusunda pek yorum yapamıycam canım, çalışmadığım için nasıl bir durumdur pek kestiremiyorum..
ama ben bebek isterken gecen yıllarda bir ara işe başlamıştım, aynen senin gibi hamile olma ihtimalim vardı ama henüz belli değildi, ben bunu söylemedim tabiki, hamile de kalamadım 1 sene çalıştım o ayrı ama hemen ilk aydan hamile olduğumu öğrenseydim sanırım birkaç ay saklar, 4.ayda falan açıklardım.. sonuçta sen sözleşmeden sonra öğrendin ne yapabilirsin ki.. saygı duymak zorundalar

hoşgeldin canım çook tebrik ederim
hayırlı olsun bebişin

acaba sadece keseyi mi gördünüz, bebeği de gördünüz mü?
bir de karından mı vajinal mi bakıldı?

herşeyi durduruyorum da alışveriş hissimi kesemedim bi türlü dün gittim 2 tane body aldım bebişe mothercare outletten...

bu kadarla durdurdum şükür kendimi, hızımı alamadım bi de polar battaniye diktim...

nevresimlik kumaşlarım da anneannemize gidiyor dikilmek üzere (kumaşlar bebiş fikrim olunca alınmıştı, bir gün gerekecek diye; kısmet bugüneymiş)

Sizde de oluyor mu tek alışveriş hastası ben miyim??? :))

dr um vajinal ultrason yaptı. keseyi görebildik sadece. karından yapılsaydı belki keseyi bile göremezdik. adet tarihime göre 7+6 hamileyim, ancak aşılama tedavisi için yumurta takibi yapıldığından biliyorum yumurtlamam geç olmuştu. hatta beta hcg değerine göre şu an sanıyorum 6 hafta civarında. o yüzden sizi yanıltmak istemem. çünkü bildiğim kadarıyla yedi hafta civarında kalp atışlarının bile duyuluyor olması gerekli. ancak söylediğim gibi benim yumurtlamam geç olmuştu. bu sebeple sanıyorum kalp atışlarını duyamadık.

kasık agrılarım yok diyenlere özeniorum vallahi( benim dün aksam bir basladı sol kasıgım bugün öglene kadar hatta hala var doktora gitmek zorunda kaldım yane o derece doktorum endişelencek bişiy yok dio rahim genişliomuş ama bi rahimim arkaya dogru diye böle agrıları çekmek zorunda kalmam canımı sıkıyo. Allahtan mide bulantım falan yok o bakımdan rahatım

herkese hayırlı pazartesilerr:) ancak işleri tıkıştırıp gelebildim:) çalışmak istememe durumu tavan hamileliği öğrendiğimden beri:)
aynen katılıyorum. bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri işyerinde işlere adapte olamıyorum bir türlü. bu konuda yalnız olmadığıma sevindim doğrusu.

anladım canım, bende de yumurtlama problemi var ve hep geç yumurtluyorum, hamile kaldığım ay da 20. gün çatladı ve ilk muayenemizde 4 gün geride çıkmıştı..
çok şükür daha sonra ara kapandı, senin de kapanacaktır

ayy meltemm ben sabah benim de sancım yok fazla dedim ama dediğime pişman oldum yaa, sabahtan beri banada sol taraftan bıçaklar saplanıyor resmen arada kasılıp kaldığım oluyor:26:

bende alışveriş hastasıyım bayılırım bişiler almaya tabe param varsa:) ama bebegim henüz 6 haftalık oldugu için hiç birşey almam. çevremdeki herkesede sakın bebege bişiy almayın diorum çünkü daha çok erken. eger saglıklı bi şekilde altıncı aya falan gelirsem anca almaya başlarım

bende çok severim alışveriş yapmayı tatlım:)) ama bebegime bişiy almam henüz o konuda biraz farklı düşünüorum. yane hamileligimin biraz daha ilerlemesini beklerim daha çok erken diye düşünüorum

Son düzenleme:
demmir can benimde bugüne kadar böle ara ara giren orta dereceli kasık agrılarım vardı ama beni hiç rahatsız etmiodu. dün öle sol kasıgıma bi girdi sabaha kadar ama doktorum çok şükür herşey yolunda diiyor eger kanaman falan olursa kötü bnm yok allahtan.

evet aynen benim dr da normal böyle sancılar olur dedi..
çok şükür bende de kanama falan yok, hatta normal akıntım bile yok benim baştan beri

evet aynen benim dr da normal böyle sancılar olur dedi..
çok şükür bende de kanama falan yok, hatta normal akıntım bile yok benim baştan beri

tatlım benimde akıntım yok tuhaf bir şekilde normalde baya olur hamile kaldıgımdan beri azaldı. biz benzer belirtiler yasıoruz senle hade bakalım hayırlısı :)))

bende bir an önce herşeyi almak istiyorum ama okadar yeni ki daha 6+1 haftalık.. geçen hafta ultrasonla keseyi gördük bu perşembede randevum var bakalım kendisini görebilecekmyim fasulyemin kızlar bu arada kalp atışları hangi haftada duyuluyor bilgisi olan var mı??? allahım bütün anne adaylarına sağlıkla çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

geçen haftaya kadar evet ama artık fikri bile midemi bulandırıyor; ne diyelim yoğurt- peynir ikilisine takılırız.. olmadı dayarım kalsiyum hapını...

canım bende süt çok sevmezdim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri eşim 2 akşamda bir cam şişede günlük süt alıyor aylık sütlerden çok daha güzel geldi bana tadı herakşam ve her sabah 1'er bardak içiyorum yarasın bebişime içine bal katarsan belki öyle içebilirsin denemende fayda var derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…