2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)

siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..

balböcügü ve uygarevin hosgeldiniz sizde aramiza.. hepberaber güzel paylasimlar güzel hamilelik hepsinden güzel bi dogum gecirelim insallah

günaydın arkadaşalr.
ya benim göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor sizleirnde ağrıyormu.

benimde gögüslerim hala sizliyo.. hele sol gögsüm cok fena.. ruhum daraliyor bazen sizlamasindan.. gecsede rahatlasak
:2:

ikiz diye okuyunca bi hos oluyorum.. heyecani bile cifter cifter ya ikisinide saglikla kucagina al insallah canim

rabbim aratmasin insallah isteyen herkesin kucagini doldursun en kisa zamanda.. dualar karsilikli.. ne güzel seyler yazmissin sende

oh ne güzel gitgide cogaliyoruz.. tebrik ederim.. saglikla alirsin insallah kucagina.. hosgeldin aramiza

hoşgeldin. saatler geçmez bugün kan sonucunu alana kadar:)

Hoşbuldum :))
Şimdi deliler gibi doktor arayışına girdim nereye gidicem hangi doktora gitmeli ne yapmalı, ne etmeli??... bir panik ki sormayın gitsin... Ama sakin olmak gerek sanırım biraz çok heyecanlıyım :))))

ben bu sabah nur topu gibi bi bulantiyla uyandim.. hala direniyorum istifra etmemek icin..

ilk hamileligimde 10. haftada baslayip 16. haftada biten istifralarim olmustu.. hemde belli saatlerde.. sabah 11 de ve aksama dogru 4 de.. berbat bi dönemdi.. 5 kilo vermistim ( tek iyi tarafi )
ara ara basdönemelerimde oluyo.. biraz oturunca gaciyor simdilik.. ama disarid aalisverisdeyken falan oldumu daha zor oluyo..

birde 34 aylik bi kizim var .. evin icinde bicir bicir.. o ilgi istiyor haliyle..
kisacasi heryere yetismeye calisirken ben yoruluyorum

hoşgeldinnn
hayırlı olsun canım inşallah akşamda güzel haberle geleceksin

geçmiş olsun cerezzz seni de kaybettik desenee, inşallah hemencecik gecer bu sefer bulantıların

Allah yardımcın olsun. zor tabii kızın da tam ilgi gerektiren bir dönemde. inşallah en kısa zamanda geçer.

aslında ikisinin birden büyümesi daha iyi ama bu arada olan anneye oluyor... Gerçi Allah gücünü de veriyordur... Ben en çok sigarayı nasıl bırakırım diye korkuyordum, sabah o çizgiyi gördüm ya hiç içmek gelmedi içimden :)) çok ilginç...

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ve kalbini gören yada kalp atısını duyanlar adına cok sevındım bakalım yarın bana ne dıycekler merakla beklıyorum ınslalah bu kez bu kez ve bu kez kalbı atıyordur ve saglıklıdır ınsallah. kızlar göğüs ve kasık agrılarım gectı sayılır he göğüslerim dolgun ve dokunursam acıyor sadece ama miğde bulantılarım basladı kalkasım gelmıyor yatakdan ve bu sabah köpek saldırdı ben ona yarın yapcagımı bilirim

köpek saldırdı derken ???
bişey yapmadı inşallah sanaa:26:

sagolun kizlar.. simdilik kuru bulanti .. ama kahvalti yapmay akorkuyorum ya arkasi gelirse diye

yok aç durma ama daha kötü olursun, hafif şeyler ye, özlelikle peynir ekmek falan iyi gelir

köpek saldırdı derken ???
bişey yapmadı inşallah sanaa:26:

yok aç durma ama daha kötü olursun, hafif şeyler ye, özlelikle peynir ekmek falan iyi gelir

birşey yapmadı saldırdı ama cok korktum kızlar endıselenmelıyım kı acaba kasık agrılarım gectı dıye ? rahim genıslemıyor mu kı sizde durumlar nasıl

birşey yapmadı saldırdı ama cok korktum kızlar endıselenmelıyım kı acaba kasık agrılarım gectı dıye ? rahim genıslemıyor mu kı sizde durumlar nasıl

yok tatlım endişelenme, herşey yolunda Allahın izniyle..
benim de sürekli bir ağrım sancım yok, ara ara giriyor, bazen uzun süre gayet iyi oluyorum hiçbişey hissetmiyorum..

yok tatlım endişelenme, herşey yolunda Allahın izniyle..
benim de sürekli bir ağrım sancım yok, ara ara giriyor, bazen uzun süre gayet iyi oluyorum hiçbişey hissetmiyorum..

hayırlısı ınsallah yarın bi olsada su kalp atısını bı görsem sağlıkla oyyoyyy ne zormus beklemek.. tadını cıkaramıyor ınsan gun beklemekden

hayırlısı ınsallah yarın bi olsada su kalp atısını bı görsem sağlıkla oyyoyyy ne zormus beklemek.. tadını cıkaramıyor ınsan gun beklemekden

gerçekten zor.. valla rüyalarıma giriyor ultrason görüntüleri, kalp atışları, keseler falan :111:
sen yine iyisin inşallah yarın göreceksin için rahatlayacak, benim daha 5 günüm var

gerçekten zor.. valla rüyalarıma giriyor ultrason görüntüleri, kalp atışları, keseler falan :111:
sen yine iyisin inşallah yarın göreceksin için rahatlayacak, benim daha 5 günüm var

Benimde 10 günüm var daha şu kalp atışlarını bi duysaydım başka bişey istemiyorum şimdilik :))

benim de sancım yok diyince mercimeğim kızdı sanırım, ikidir çok fena sancı vuruyor soldan soldan

herkese hayırlı pazartesilerr:) ancak işleri tıkıştırıp gelebildim:) çalışmak istememe durumu tavan hamileliği öğrendiğimden beri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…