- 25 Ocak 2008
- 4.515
- 0
- 38
Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)
siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..
balböcügü ve uygarevin hosgeldiniz sizde aramiza.. hepberaber güzel paylasimlar güzel hamilelik hepsinden güzel bi dogum gecirelim insallah
günaydın arkadaşalr.
ya benim göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor sizleirnde ağrıyormu.
benimde gögüslerim hala sizliyo.. hele sol gögsüm cok fena.. ruhum daraliyor bazen sizlamasindan.. gecsede rahatlasak:2:
günaydınlar herkese çok güzel bir hafta diliyorum umarım herkes duyar bu hafta kalp atışlarını bebişlerinin
benim ikiz olacak şükürler olsun birisinin kalp atışını duyduk cumartesi günü, ama diğeri biraz küçükmüş onu duyamadık kesesini gördük içinde bebişi de iki hafta sonraya randevu verdi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum artık
aramıza yeni arkadaşlar katılmış haftasonu hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin herkese çok güzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
ikiz diye okuyunca bi hos oluyorum.. heyecani bile cifter cifter ya ikisinide saglikla kucagina al insallah canim
kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun Allah tamına erdirsin sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim.. sizde o kuzucukların temiz kalbini içinizde attırırken bizlerede dua edin sizin aranıza katılalım ..
rabbim aratmasin insallah isteyen herkesin kucagini doldursun en kisa zamanda.. dualar karsilikli.. ne güzel seyler yazmissin sende