2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım,
tebrik ederim hayırlı olsun bebişin

gel gel..sende hosgeldin aramiza..güzel bi hamilelik dilerim sana

hayırlısı olsun canım...merak etme ilkine haksızlık etmezsin hem ne güzel kardeşi olacak işte beraber oynarlar...

gözünaydın canım..doktorunda içine sinmesine sevindim....

benimde bu bebeğim hayırlısıyla doğarsa kızım 40 aylık olacak..zaten uzmanlarda en ideal kardeş yaş aralığının 3 olması gerektiği konusunda hem fikir...

kilo olarak seni ben takip ediyorum ve dediğin gibi bende de mide bulantısı yok...ilkinde 25 kg aldım ve sadece 6 kg kalmıştı geriye...ama bu sefer akıllandım en fazla 12 almak istiyrum...benim de doktorum yusyuvarlak..bana bişey demeye hakkı yok yani :)

inşallah ii haberler alırsın benimde bir kürtajım ve düşüğüm var ve ben de çok gerginim..hakkımızda hayırlısı..yiyecek ekmekleri varsa bu dünmyada bebişlerimizin inşallah sağlıcakla gelirler...
bu topik deneyimli anneler topiği olma yolunda ilerliyor..bende dahil çoğunluğun 2. bebeği olacak ne güzel....

herkese günaydın bu arada geçte olsa....bebeklerimizle birlikte bir haftayı daha geride bırakmak üzereyiz bakalım 40. haftalarıda görmekte nasip olur inşallah...

hayırlı olsun sorunsuz bir gebelik dilerim canım

hosbulduk canım yas 26. kilo 55 sat 30 ekim ve kese görüldü. cnm benim 4. haftanın sonunda görüldü ama karından degil transvajinal baktı yoksa ztn bisiy gözükmezdi ayrıca sıkısıkta
degildim o an belki olsam daha da net görülürdü. canım allah hepimize insallah saglıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin kendim icin ne istiyorsam burdaki bütün arkadaslar icinde en güzelini
diliyorum.

bugün göğüslerim hiç ağrımıyor.midemi de anlamıyorum.aslında bulanmıyor her zamanki gibi kahvaltıdan sonra biraz tatsız bence.belirti olmayınca da kaygılanıyorum.halbuki alakası yokmuş.

cnm bende de mide bulantısı bas dönmesi yok henüz belki ilerleyen haftalarda olur daha cok erken. belirti olmayınca insan ister istemez biraz kaygılanıyor. yalnız bnm gögüslerim morarmıs
gibi agrıyor ve arada kasıklarımda batmalar oluyor o kadar

valla o hamileliği öğrenmeden bayılmalar, kusmalar filmlerde oluyomuş sadece
bende de hala bişey yok

gel gel..sende hosgeldin aramiza..güzel bi hamilelik dilerim sana

tesekkür ederim ilk hamileligim biraz sorunluydu gec dölenme düsük riski kanamafalan cok zordu bunda da gec döllenme dısında bi sorun yok ama korkuyorum yinede salı günü kontrolüm var zaman gecmiyo bir türlü pazartesi gittigimde kese 5 mm di sat tarihine göre kücüktü biraz haftaya salı tekrar bakıcaz dedi doktor insallah büyüyodur

valla o hamileliği öğrenmeden bayılmalar, kusmalar filmlerde oluyomuş sadece
bende de hala bişey yok

aynen valla:) degisik kokulardan veya yiyeceklerden midem bulansın diye bekliorum ama yok. sadece sabahları cok
ac uyanıyorum hemen bisiler yiyorum ama tatlıyı sevmeme ragmen canım bu ara hic tatlı istemio

aynen valla:) degisik kokulardan veya yiyeceklerden midem bulansın diye bekliorum ama yok. sadece sabahları cok
ac uyanıyorum hemen bisiler yiyorum ama tatlıyı sevmeme ragmen canım bu ara hic tatlı istemio

aa evet bak işte o bikaç kişide var, bende de var, sabah nasıl aç uyanıyorum o yüzden biraz içim bulanır gibi oluyor ama hemen bişeyler yiyince geçiyor

bende acayip baş dönmesi var tansiyonum sanırım 0ları yalıyor biryerelere bayılıp düşmekten korkuyorum

ayy kızlarr evi azıcık toparlıyım dedim ama sanki 3 ev temizlemiş gibi yoruldum yaaa
galiba biraz da tembelliğime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…