- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
herkeze merhaba ben 3 yıldır falan konuları takıp ediyorum ama sohpetinize daha yeni katılıyorum insallah bende agustos annesi olucam 2 yasındada bir kızım var dilerim hayırlısıyla gecer zamanda alırız bebişleri kucagımıza cok güzel bir duygu bu rabbim 2. kez yaasatiyo bana insallah isteyen herkezede yasatsın
herkeze merhaba ben 3 yıldır falan konuları takıp ediyorum ama sohpetinize daha yeni katılıyorum insallah bende agustos annesi olucam 2 yasındada bir kızım var dilerim hayırlısıyla gecer zamanda alırız bebişleri kucagımıza cok güzel bir duygu bu rabbim 2. kez yaasatiyo bana insallah isteyen herkezede yasatsın
hayırlısı olsun canım...merak etme ilkine haksızlık etmezsin hem ne güzel kardeşi olacak işte beraber oynarlar...ben hiç bahsetmedim kendimden biraz bahsediyim ...allah nasip ederse koskoca 9 ayı paylaşıcaz bu topikte inş.. 2010 eylül annesiyim kızım henüz 15 aylık...korunduğum halde hamile kaldım kısmeti varmış bebeğimin tutundu annesine...hiç üzülmedim aksine canımdan bi cana daha can verecek olmanın heyecanı bambaşka...dünden beri hayaller kuruyoum ve bebişime bişi olmasından korkuyoum...
tüm bunların yanında dün gece kızıma haksızlık olur mu die çok düşündüm...bebek doğduğunda 22 aylık olacak ve kardeş kavramını anlıyabilecekmi emin değilim...ama ben dünden beri karnımı oksatıp cici annem diyoum...oda cici yapıo :) tabi orada bi kardeşinin büyüdüğünü bilmeden :)
ay bide baska bi konuda var kilolarım(( daha kızımın gebeliğinde aldıklarımı veremeden hamile kaldım...doğuma fil yutmuş gibi giricem sanırım...suan 86yım kızıma doğuma giderken 96tıydım hedefim 96dan fazla cıkmamak olacak ama ben habire tıkınıyoum ://
işte böle kızlaar...facede biribirimizi eklersek kızımın fotoları var görürsünüz cadımı...Allah karnımızdakileride dünyaya getirmeyi nasip etsin...herseye rağmen bu heycanı yeniden yasamak müthişşş...bu hafta kan testi yapıp haftaya dr.a gitmeyi düşünüyoum ben bakalım.
gözünaydın canım..doktorunda içine sinmesine sevindim....Efendim sabahtan gittim gördüm bebişi, haftaya çarşamba ise kalp atımı ve yakın görüntüleme için kontrol randevum var...
Sabah sabah yeni doktor buldum ve bu sefer sevdim.. Yeditepe üniv. yard. doç. Rukset Attar.. her zamanki doktorum sema demirsoy (acıbadem)'di ama muayene 200 lira olunca çüş dedim sabah sabah :)) bebiş haberini de Göztepe şafak hastahanesinde almıştım; doktor da kötüydü, hastahane doktordan da kötü.. Rukset hanımla elektrik tuttu sanki :))
İlk vesikalığını çektirdi yavru kuş.. arada gidip bakıyorum, siyah bir damla su gibi!! Galiba anne oluyorum; hala alışamadım bu fikre :))
benimde bu bebeğim hayırlısıyla doğarsa kızım 40 aylık olacak..zaten uzmanlarda en ideal kardeş yaş aralığının 3 olması gerektiği konusunda hem fikir...canım bende kızıma baktıkça acaba ona haksızlıkmı olacak...daha çokmu küçük diye düşünmeden duramıyorum....inşallah bebiş doğduğunda kızım 37 aylık olacak.ama bilmiyorum işte....
hem biz artık bebek istiyoduk ama ilk aydan olacağı aklıma gelmemiştiii.
kilo fazla olmamakla beraber bende de var...burda 45-50 kiloları görünce yaniii.58 kiloyum.
kızıma 54 hamile kalıp 64 te doğuma girmiştim...
bunda 58 başladım inşallah 68 son olur...
şu an bi elimle msj yazıyorum öbür elimde tepeleme makarna tabağı var
Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh.
kilo olarak seni ben takip ediyorum ve dediğin gibi bende de mide bulantısı yok...ilkinde 25 kg aldım ve sadece 6 kg kalmıştı geriye...ama bu sefer akıllandım en fazla 12 almak istiyrum...benim de doktorum yusyuvarlak..bana bişey demeye hakkı yok yani :)maşşallah cnm senin fazlan yok sıkma canını....bu tpopiğin en tombiş annesi ünvanı bende şimdilik ...senin yavru da küçükmüş ya bakalım kardeş fikrine cabuk alışırlar inş. bi de bende bulantıda olmuo ki kilo veriyimmm..neseki dr.umda tontiş idare ediyouz birbirimizi
inşallah ii haberler alırsın benimde bir kürtajım ve düşüğüm var ve ben de çok gerginim..hakkımızda hayırlısı..yiyecek ekmekleri varsa bu dünmyada bebişlerimizin inşallah sağlıcakla gelirler...Slm kızlar bizde aranıza katıldık 7 haftalığız sata göre ama geç döllenme sanırım dr geçen hafta 5.5 haftalık dedi benim 2007 doğumlu bi kızım var geçen mayıs ayında boş gebelik nedeniyle bide kürtaj olayım var.Bu bebeğimi çok erken farkettim idrar testleri pozitif çıkınca doğru dr.a koştum ne alttan nede üstten keseyi göremedi bi hafta kan tahlilleri yapıldı dış gebelik olabilir dedi nihayet geçen hafta görüldü kese haftayada kontrolüm var inşallah bu sefer kesem doludurda kalp atışlarını duyabilirim. Bu sefer kötü bir haber almak istemiyorum. Dua edin bana ne olur
bu topik deneyimli anneler topiği olma yolunda ilerliyor..bende dahil çoğunluğun 2. bebeği olacak ne güzel....herkeze merhaba ben 3 yıldır falan konuları takıp ediyorum ama sohpetinize daha yeni katılıyorum insallah bende agustos annesi olucam 2 yasındada bir kızım var dilerim hayırlısıyla gecer zamanda alırız bebişleri kucagımıza cok güzel bir duygu bu rabbim 2. kez yaasatiyo bana insallah isteyen herkezede yasatsın
canım hoşgeldin aramıza.bilgilerini yaz senide ekleyelim listeye.buarada benimde rahim arkaya dönükmüş.ilk gebeliğimde keseyi karından görememiştik.ancak çok sıkışık olursan görülebilir demişti doktor.bende sırf bu yüzden doktora gitmedim gözükmez diye.ama sen 4.haftada görmüşsün.o zaman karındanmı bakılmıştı.allah sağlıklı sıhatli gebelikler nasip etsin inşallah
slm kızlar....ne var ne yok.ben kan verdim sabah öğleden sonra sonucu alıcam...hayırlısı bakalım.
bugün göğüslerim hiç ağrımıyor.midemi de anlamıyorum.aslında bulanmıyor her zamanki gibi kahvaltıdan sonra biraz tatsız bence.belirti olmayınca da kaygılanıyorum.halbuki alakası yokmuş.
cnm bende de mide bulantısı bas dönmesi yok henüz belki ilerleyen haftalarda olur daha cok erken. belirti olmayınca insan ister istemez biraz kaygılanıyor. yalnız bnm gögüslerim morarmıs
gibi agrıyor ve arada kasıklarımda batmalar oluyor o kadar
slm kızlar....ne var ne yok.ben kan verdim sabah öğleden sonra sonucu alıcam...hayırlısı bakalım.
çok sağol canım hazırlanıyım çıkçam birazdan....inşallah iyi haberlerle dönerim....cnm guzel sonuclar bekliyoruz ınsallah hayırlısı olur.
gel gel..sende hosgeldin aramiza..güzel bi hamilelik dilerim sana
çok sağol canım hazırlanıyım çıkçam birazdan....inşallah iyi haberlerle dönerim....
valla o hamileliği öğrenmeden bayılmalar, kusmalar filmlerde oluyomuş sadece
bende de hala bişey yok
aynen valla:) degisik kokulardan veya yiyeceklerden midem bulansın diye bekliorum ama yok. sadece sabahları cok
ac uyanıyorum hemen bisiler yiyorum ama tatlıyı sevmeme ragmen canım bu ara hic tatlı istemio
bende acayip baş dönmesi var tansiyonum sanırım 0ları yalıyor biryerelere bayılıp düşmekten korkuyorum