2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dogum gününüz kutlu olsun kizlar..

yezalcim.. topik sahibimiz.. senden gelecek güzel haberi bekliyorum.. ne kadar kaldi BATa?

Canim benim sagolasin , 29 gun diye dusunursem 15 aralikta batim, sadece gecen ay 33 olmustu adet dongum o zaman 20 araliga kadar cikiyor, ama benim 6-7 aydir hep 28-29 gundu, ben sanirim 11 inde bir test yaparim dayanamicam o kadar beklemeye:))

Canim neden batil olsun guvenilir ihlasli birileri varsa cevrende dua yazdirabilirsin ozellikle nazar duasi, insallah bu sefer saglikla alirsin kucagina:)

Kizlar bir de grubu gizli yapsaniz daha iyi olur sanki , cokca grubu olan biri olarak soyluyorum:)

benim de bağışıklığım yok ve çiğ eti daha çok uyardı:26: benim de farem var evdee demmir_can

hayırlısı olsun bu arada kızlar facebookta grup kurdum ordan yazışmak isteyenler bana mesaj atsın grubunun linkini yollim
2012 ağustos anneleri adında grup
istek yolladım bende :) cok ii düşünmüşsün cnm
bnmde bel ağrım ve kasık ağrım oluyor :/ kızım küçük kaldırıp indiriyoum mecbur...korkuyoum bebeğe bişi olacak die ama allaha emanetiz
:18: canım benimde öle kocam hemen ailesine söledi acayip sinir oldum yani sonucta daha minnacık gene düşerse off rezil olucam öbür sefer ailesi laf sokmuştu bende de onun korkusu var
bizimkiler daha bilmiyo bu hafta sonuna kdr öğrenirler...sıkma canını arkadaşım kısmeti varsa bu dünyada doğacak kucağına...bnmde 2 düşüğüm var,Allah korusun bebeklerimizi
Insallah hamilesin cnm ,hayirli olsun

valla hamileyim die baya havalara girdim...eşime numara cekmeye basladım inş. öleyimdr ya...düşünüyorduk bebek ama kızım 2 yasına geldiği zaman...şimdi gelmek istedi minnoş

ben hiç bahsetmedim kendimden biraz bahsediyim ...allah nasip ederse koskoca 9 ayı paylaşıcaz bu topikte inş.. 2010 eylül annesiyim kızım henüz 15 aylık...korunduğum halde hamile kaldım kısmeti varmış bebeğimin tutundu annesine...hiç üzülmedim aksine canımdan bi cana daha can verecek olmanın heyecanı bambaşka...dünden beri hayaller kuruyoum ve bebişime bişi olmasından korkuyoum...

tüm bunların yanında dün gece kızıma haksızlık olur mu die çok düşündüm...bebek doğduğunda 22 aylık olacak ve kardeş kavramını anlıyabilecekmi emin değilim...ama ben dünden beri karnımı oksatıp cici annem diyoum...oda cici yapıo :) tabi orada bi kardeşinin büyüdüğünü bilmeden :)

ay bide baska bi konuda var kilolarım (( daha kızımın gebeliğinde aldıklarımı veremeden hamile kaldım...doğuma fil yutmuş gibi giricem sanırım...suan 86yım kızıma doğuma giderken 96tıydım hedefim 96dan fazla cıkmamak olacak ama ben habire tıkınıyoum ://

işte böle kızlaar...facede biribirimizi eklersek kızımın fotoları var görürsünüz cadımı...Allah karnımızdakileride dünyaya getirmeyi nasip etsin...herseye rağmen bu heycanı yeniden yasamak müthişşş...bu hafta kan testi yapıp haftaya dr.a gitmeyi düşünüyoum ben bakalım.

Efendim sabahtan gittim gördüm bebişi, haftaya çarşamba ise kalp atımı ve yakın görüntüleme için kontrol randevum var...
Sabah sabah yeni doktor buldum ve bu sefer sevdim.. Yeditepe üniv. yard. doç. Rukset Attar.. her zamanki doktorum sema demirsoy (acıbadem)'di ama muayene 200 lira olunca çüş dedim sabah sabah :)) bebiş haberini de Göztepe şafak hastahanesinde almıştım; doktor da kötüydü, hastahane doktordan da kötü.. Rukset hanımla elektrik tuttu sanki :))

İlk vesikalığını çektirdi yavru kuş.. arada gidip bakıyorum, siyah bir damla su gibi!! Galiba anne oluyorum; hala alışamadım bu fikre :))

canım bende kızıma baktıkça acaba ona haksızlıkmı olacak...daha çokmu küçük diye düşünmeden duramıyorum....inşallah bebiş doğduğunda kızım 37 aylık olacak.ama bilmiyorum işte....
hem biz artık bebek istiyoduk ama ilk aydan olacağı aklıma gelmemiştiii.
kilo fazla olmamakla beraber bende de var...burda 45-50 kiloları görünce yaniii.58 kiloyum.
kızıma 54 hamile kalıp 64 te doğuma girmiştim...
bunda 58 başladım inşallah 68 son olur...
şu an bi elimle msj yazıyorum öbür elimde tepeleme makarna tabağı var
Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh.

maşşallah cnm senin fazlan yok sıkma canını....bu tpopiğin en tombiş annesi ünvanı bende şimdilik ...senin yavru da küçükmüş ya bakalım kardeş fikrine cabuk alışırlar inş. bi de bende bulantıda olmuo ki kilo veriyimmm..neseki dr.umda tontiş idare ediyouz birbirimizi

aras daki fark ölcümden dolayi olan farklar canim.. bende de ayni seninki gibi cikdi.. 4 gün ilerde.. ama doktor biz yinede SATI baz alalim, ultrason ölcümlerine ufak kaymalar oluyor dedi

Canim benim sagolasin , 29 gun diye dusunursem 15 aralikta batim, sadece gecen ay 33 olmustu adet dongum o zaman 20 araliga kadar cikiyor, ama benim 6-7 aydir hep 28-29 gundu, ben sanirim 11 inde bir test yaparim dayanamicam o kadar beklemeye:))

son 4 gün yani.. hadi bekliyoruz insallah.. Allahim gönlüne göre versin insallah
:26:

sen anlatirken ben heyecan yaptim canim ya.. kendi bebegimi görmüs kadar oldum ..

Slm kızlar bizde aranıza katıldık 7 haftalığız sata göre ama geç döllenme sanırım dr geçen hafta 5.5 haftalık dedi benim 2007 doğumlu bi kızım var geçen mayıs ayında boş gebelik nedeniyle bide kürtaj olayım var.Bu bebeğimi çok erken farkettim idrar testleri pozitif çıkınca doğru dr.a koştum ne alttan nede üstten keseyi göremedi bi hafta kan tahlilleri yapıldı dış gebelik olabilir dedi nihayet geçen hafta görüldü kese haftayada kontrolüm var inşallah bu sefer kesem doludurda kalp atışlarını duyabilirim. Bu sefer kötü bir haber almak istemiyorum. Dua edin bana ne olur

tebrik ederim canim.. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. güzel seyler düsün ki hersey güzel olsun.. kendine stress yapma ki bebek rahatlikla gelissin insallah.. Allahim gönlüne göre versin.. hosgeldin aramiza

hoşbulduk çerez öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama yine içim içime sığmıyor. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza yeter

tebrik ederim cnmm...allahh pıt pıt pıt o minik kalbinin sesini duymayıda nasip etsin hepimize innnşşşaalllaahhh :116:

bugün göğüslerim hiç ağrımıyor.midemi de anlamıyorum.aslında bulanmıyor her zamanki gibi kahvaltıdan sonra biraz tatsız bence.belirti olmayınca da kaygılanıyorum.halbuki alakası yokmuş.

bugün göğüslerim hiç ağrımıyor.midemi de anlamıyorum.aslında bulanmıyor her zamanki gibi kahvaltıdan sonra biraz tatsız bence.belirti olmayınca da kaygılanıyorum.halbuki alakası yokmuş.

günaydın kızlar

ben de aynı durumdayım sadece göğüslerim acıyor başından beri biraz da başım ağıyor bi kaç gündür üstelik ikiz olacaklar allahın izniyle ama ne midem bulanıyor ne de başım dönüyor insan bi şey hissetmeyince de 2.5 yılın sonunda inanamıyor sanki duruma da pek adapte olamıyor

İnşaalah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur , fire vermeden tamamlarız forumda 9 ayımızı :)

evet canım firesiz olması dileğiyle

herkeze merhaba ben 3 yıldır falan konuları takıp ediyorum ama sohpetinize daha yeni katılıyorum insallah bende agustos annesi olucam 2 yasındada bir kızım var dilerim hayırlısıyla gecer zamanda alırız bebişleri kucagımıza cok güzel bir duygu bu rabbim 2. kez yaasatiyo bana insallah isteyen herkezede yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…