ben hiç bahsetmedim kendimden biraz bahsediyim ...allah nasip ederse koskoca 9 ayı paylaşıcaz bu topikte inş.. 2010 eylül annesiyim kızım henüz 15 aylık...korunduğum halde hamile kaldım kısmeti varmış bebeğimin tutundu annesine...hiç üzülmedim aksine canımdan bi cana daha can verecek olmanın heyecanı bambaşka...dünden beri hayaller kuruyoum ve bebişime bişi olmasından korkuyoum...
tüm bunların yanında dün gece kızıma haksızlık olur mu die çok düşündüm...bebek doğduğunda 22 aylık olacak ve kardeş kavramını anlıyabilecekmi emin değilim...ama ben dünden beri karnımı oksatıp cici annem diyoum...oda cici yapıo :) tabi orada bi kardeşinin büyüdüğünü bilmeden :)
ay bide baska bi konuda var kilolarım
(( daha kızımın gebeliğinde aldıklarımı veremeden hamile kaldım...doğuma fil yutmuş gibi giricem sanırım...suan 86yım kızıma doğuma giderken 96tıydım hedefim 96dan fazla cıkmamak olacak ama ben habire tıkınıyoum ://
işte böle kızlaar...facede biribirimizi eklersek kızımın fotoları var görürsünüz cadımı...Allah karnımızdakileride dünyaya getirmeyi nasip etsin...herseye rağmen bu heycanı yeniden yasamak müthişşş...bu hafta kan testi yapıp haftaya dr.a gitmeyi düşünüyoum ben bakalım.