2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin aramıza.bilgilerini yaz senide ekleyelim listeye.buarada benimde rahim arkaya dönükmüş.ilk gebeliğimde keseyi karından görememiştik.ancak çok sıkışık olursan görülebilir demişti doktor.bende sırf bu yüzden doktora gitmedim gözükmez diye.ama sen 4.haftada görmüşsün.o zaman karındanmı bakılmıştı.allah sağlıklı sıhatli gebelikler nasip etsin inşallah

benim de ilki düşük ve şu an o ilkinin verdiği sevinç yok mesela içimde.hep bir şüphe elimde olmadan.biliyorum evet zaten yaşayacağı varsa yaşar ömrü yoksa zaten yoktur inanıyorum ama kaygılanıyor insan çeken bilir dediğin gibi.
Allah korusun herkesin evladını.

:18: canım benimde öle kocam hemen ailesine söledi acayip sinir oldum yani sonucta daha minnacık gene düşerse off rezil olucam öbür sefer ailesi laf sokmuştu bende de onun korkusu var

Son düzenleme:
:18: canım benimde öle kocam hemen ailesine söledi acayip sinir oldum yani sonucta daha minnacık gene düşerse off rezil olucam öbür sefer ailesi laf sokmuştu bende de onun korkusu var

ne kadar saçma sakinleştireceklerine laf sokmaları.hem unutma neden düştüğü bellisiz.spermden de kaynaklanabiliyor.

evet hep bir endıse hala sevınemıyorum bende herkes gibi havalara ucmak mutlu olmak ıstıyorum sevınmek istiyorum bende ama olmuyor bır endıse almış basını gidiyor sevınmeme engel oluyor. bızımde ımtıhanımız bu RABBIM SAGLIKLA versın ınsallah.

aynen şöle demişti anneannesi bayram için gitmiştik daha içeri yeni girmiştim

ne yaptın bir bebeğe bakamadın tutamadın neden öldürdün bebeğimizi mahvolmuştum ya bide yeni düşük yabmış birine bu laflar hayırlısı olsun ama bu sefer umudum çok ilk 3 ayı bir görsek

ee taze annecikler facebook grubumuz oldu 2012 Ağustos anneleri grubun adı bekliyoruzzzzzzz

guruba katılmak için istek gönderdım kapalı dıymı dısardan baskaları göremıycek

Ne kadar cahilce. bi kere sağlıklı bebekler tutunamazmış. Ne kadar üzülmüşsündür kim bilir

Kızlar benimde ilk bebeğim ve olumsuz bişey yaşamadım yarın kontrole gidicem olumsuz fikirler beynimde dönüp dolaşıyor. bende kimseye söylemiyim dedim ama duymayan kalmadı sanırım. inş. hepimiz sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

kızlar benim de ilk gebeliğim ve bizim evliliğimizin 3. yılı olduğu için artık herkes istiyordu bekliyordu o yüzden bizde de duymayan kalmadı..
inşallah sorunsuz geçer de rabbim utandırmaz ama yine herşey allahtan, bişey olursa da bizim utanacağımız bir durum değil ki, dediğiniz gibi sağlıksız bebekler düşüyor, genelde de kromozom bozukluğundan kaynaklanıyor..

asıl bunu anlamayıp düşük yapan acılı kadına yüklenenlerin utanması lazım

grup kapalı kızlar rahat dedikodu yababilirsiniz

aynen öle canım kromozon bozukluğu demişti bizede artık eskiden bahsetmyicem :) korkmuyucam pozitif olucam

aynen öle canım kromozon bozukluğu demişti bizede artık eskiden bahsetmyicem :) korkmuyucam pozitif olucam

bence de pozitif ol yaa neden kendini de bebeğini de boşyere üzeceksin.
herşey güzel olacak allahın izniyle

sen hiç sıkma canını :) herşey çok güzel olacak sağlıkla alıcaz kucağımıza bebeklerimizi :) pozitif düşün... dualarımız yanında olacak :)

bende istek gönderdimmmmm

onun için sormuştum doktora da söyle bence bağışıklık için ilaç verebilir.

söyledim canım, testi de bugün yaptırdım, sonucu az önce telefonla öğrendim,
ama sorun olacağını sanmıyoruz çünkü dediğim gibi ev kedilerinde bulunması neredeyse imkansız bir mikrop,
aslında çiğ et ve iyi yıkanmamış sebze-meyvelere karşı çok dikkatli olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…