- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi...şimsi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....
ben hiç bahsetmedim kendimden biraz bahsediyim ...allah nasip ederse koskoca 9 ayı paylaşıcaz bu topikte inş.. 2010 eylül annesiyim kızım henüz 15 aylık...korunduğum halde hamile kaldım kısmeti varmış bebeğimin tutundu annesine...hiç üzülmedim aksine canımdan bi cana daha can verecek olmanın heyecanı bambaşka...dünden beri hayaller kuruyoum ve bebişime bişi olmasından korkuyoum...
tüm bunların yanında dün gece kızıma haksızlık olur mu die çok düşündüm...bebek doğduğunda 22 aylık olacak ve kardeş kavramını anlıyabilecekmi emin değilim...ama ben dünden beri karnımı oksatıp cici annem diyoum...oda cici yapıo :) tabi orada bi kardeşinin büyüdüğünü bilmeden :)
ay bide baska bi konuda var kilolarım(( daha kızımın gebeliğinde aldıklarımı veremeden hamile kaldım...doğuma fil yutmuş gibi giricem sanırım...suan 86yım kızıma doğuma giderken 96tıydım hedefim 96dan fazla cıkmamak olacak ama ben habire tıkınıyoum ://
işte böle kızlaar...facede biribirimizi eklersek kızımın fotoları var görürsünüz cadımı...Allah karnımızdakileride dünyaya getirmeyi nasip etsin...herseye rağmen bu heycanı yeniden yasamak müthişşş...bu hafta kan testi yapıp haftaya dr.a gitmeyi düşünüyoum ben bakalım.
Efendim sabahtan gittim gördüm bebişi, haftaya çarşamba ise kalp atımı ve yakın görüntüleme için kontrol randevum var...
Sabah sabah yeni doktor buldum ve bu sefer sevdim.. Yeditepe üniv. yard. doç. Rukset Attar.. her zamanki doktorum sema demirsoy (acıbadem)'di ama muayene 200 lira olunca çüş dedim sabah sabah :)) bebiş haberini de Göztepe şafak hastahanesinde almıştım; doktor da kötüydü, hastahane doktordan da kötü.. Rukset hanımla elektrik tuttu sanki :))
İlk vesikalığını çektirdi yavru kuş.. arada gidip bakıyorum, siyah bir damla su gibi!! Galiba anne oluyorum; hala alışamadım bu fikre :))
canım bende kızıma baktıkça acaba ona haksızlıkmı olacak...daha çokmu küçük diye düşünmeden duramıyorum....inşallah bebiş doğduğunda kızım 37 aylık olacak.ama bilmiyorum işte....
hem biz artık bebek istiyoduk ama ilk aydan olacağı aklıma gelmemiştiii.
kilo fazla olmamakla beraber bende de var...burda 45-50 kiloları görünce yaniii.58 kiloyum.
kızıma 54 hamile kalıp 64 te doğuma girmiştim...
bunda 58 başladım inşallah 68 son olur...
şu an bi elimle msj yazıyorum öbür elimde tepeleme makarna tabağı var
Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh.
kilo konusunu hiç açmıyorum utancımdan bilgi olarak bile veremedim ama yarışırım yani. sürekli tuzlu bişeyler yiyorum içim dönüveriyo çünkü.
hap olarak kullanıyorum ben.kararsız kaldı verirken.regl zamanımda pembe kanamam oldu çok az dedim.güvence açısından vermiş olabilir.düşükten çekinmiş olabilir yani.
hayırlısı olsun umarım gerek kalmaz hiçbirşeye sen de yakın zamanda kesersin umarım
Slm kızlar bizde aranıza katıldık 7 haftalığız sata göre ama geç döllenme sanırım dr geçen hafta 5.5 haftalık dedi benim 2007 doğumlu bi kızım var geçen mayıs ayında boş gebelik nedeniyle bide kürtaj olayım var.Bu bebeğimi çok erken farkettim idrar testleri pozitif çıkınca doğru dr.a koştum ne alttan nede üstten keseyi göremedi bi hafta kan tahlilleri yapıldı dış gebelik olabilir dedi nihayet geçen hafta görüldü kese haftayada kontrolüm var inşallah bu sefer kesem doludurda kalp atışlarını duyabilirim. Bu sefer kötü bir haber almak istemiyorum. Dua edin bana ne olur
allah gönlüne göre versin canım inşallah korktuğun başına gelmez hiçbirimizin sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
bugün göğüslerim hiç ağrımıyor.midemi de anlamıyorum.aslında bulanmıyor her zamanki gibi kahvaltıdan sonra biraz tatsız bence.belirti olmayınca da kaygılanıyorum.halbuki alakası yokmuş.
benim oğlumda hiçbir belirtim yoktu resmen sadece soğan kavrulma kokusu beni allak bullak ediyordu onun dışında hiçbir belirti yoktu şimdi var mesela. yani o gösterge değil içini ferah tut
herkeze merhaba ben 3 yıldır falan konuları takıp ediyorum ama sohpetinize daha yeni katılıyorum insallah bende agustos annesi olucam 2 yasındada bir kızım var dilerim hayırlısıyla gecer zamanda alırız bebişleri kucagımıza cok güzel bir duygu bu rabbim 2. kez yaasatiyo bana insallah isteyen herkezede yasatsın
hoşgeldin canım sen de rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah ben de 2. kez yaşayacağım Rabbim kimsenin kollarını boş koymasın
herkese günaydın bu arada geçte olsa....bebeklerimizle birlikte bir haftayı daha geride bırakmak üzereyiz bakalım 40. haftalarıda görmekte nasip olur inşallah...
evet gerçekten öyle burda paylaşırken 40 hafta aynen böyle çabucak geçecek eminim
hosbulduk canım yas 26. kilo 55 sat 30 ekim ve kese görüldü. cnm benim 4. haftanın sonunda görüldü ama karından degil transvajinal baktı yoksa ztn bisiy gözükmezdi ayrıca sıkısıkta
degildim o an belki olsam daha da net görülürdü. canım allah hepimize insallah saglıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin kendim icin ne istiyorsam burdaki bütün arkadaslar icinde en güzelini
diliyorum.
amin sana da meltemcim
çok sağol canım hazırlanıyım çıkçam birazdan....inşallah iyi haberlerle dönerim....
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi...şimsi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....
gözün aydın canım hadi bakalım darısı haftaya olsun
çok sağol tatlım
maşallah bebişimizeeeee
bence hamilelikteki hormon dengesizliğinden oluyo....yaa kızlar size bişey söylüycem,
ben 2 seneden fazla zamandır hamile kalmak için uğraşıyorum,
çok istedim bir bebeğim olsun, çok dua ettim çok ağladım..
şükürler olsun rabbim nasip etti..
ama şimdi bazen öyle bir an oluyor ki Allahım ben ne yaptım, acaba hazırmıyım, nasıl yapıcam,altından nasıl kalkıcam derken buluyorum kendi kendime ve bir anda altına girdiğim sorumluluğu fark edip ağlamaya başlıyorum..
sonra kendime çok kızıyorum, sen okadar istedin üzüldün şimdi buldun bu yaptığın nankörlük diye.
sizce neden böyle oluyor, hiç benim gibi hissettiğiniz oluyor mu?
bence hamilelikteki hormon dengesizliğinden oluyo....
Allahın izniyle bakarsın.bak rabbim sana 2 senenin sonunda nasip etmiş..öyle düşünmen normal ama sen düşünmemeye çalış tatlım...
Kızlar bende bugün ilk muayenemi oldum vajinal baktı hemen internet hesabı hesapladı. 5+6 haftalık hamilesin dedi. kesenin fotoğrafını verdi. 2 hafta sonra gidip kan şekeri idrar tahlili vs. tahliller yaptırıp kalp atışlarınıda duyacakmışız ama içime sinmeyen şeyler var ultrasonun fotosunu mu çeksem ya yuvarlak kara bi halka var kese o mu okuyor. içinde bişey olması gerekiyormu
ya valla çok üzülüyorum sonradan ama bir anda geliyor işte elimde olmadan,
resmen kendimi mutsuz hissediyorum ozaman, tabii sonra geçiyor
galiba dediğin gibi benim hormonlar çok karıştı yaa böyle bişey hissetmem mümkün değil yoksa
hormal degısıklık bencede cunku ben de öyle dıyorum bazen sonra kızıyorum nıye dıyorsun dıye salak ben ya. ewladım tutunsun buyusun o kendıne baktırır gerekırse uykusuzda kalırım yüzümede tuvaletını yapsın altını acarken ama hayırlı evlat olsun dıye dua edıyorum. bır tane olması benım ıcın avantaj cunku zamanla olmama durumu olsa o daha beter bı durum RABBIM GÖSTERMESN dermansız dert vermesın ınsallah
Merhabalar kizlarr bende 5+2 gunluk hamileyim. Bebisimin olasi dogum tarihi 4 agustos 2012 diyor insallah tabiki. Beni de listeye ekler misiniz? Dr a gittim ultrasonla baksin diye ama cok kucuk oldugu icin bisey goremeyiz dedi oyuzden 7. haftada bakicagini ozaman herseyin belli olacagini soyledi. Insallah bi sorun olmaz da rahatlikla hersey gozukur.
Demmir bakabildinmi?
Merhabalar kizlarr bende 5+2 gunluk hamileyim. Bebisimin olasi dogum tarihi 4 agustos 2012 diyor insallah tabiki. Beni de listeye ekler misiniz? Dr a gittim ultrasonla baksin diye ama cok kucuk oldugu icin bisey goremeyiz dedi oyuzden 7. haftada bakicagini ozaman herseyin belli olacagini soyledi. Insallah bi sorun olmaz da rahatlikla hersey gozukur.
aaaa ceydaa seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırlıyorum canım, çok sevindiimmm çok çok çok tebrik ederimmmmm
hosgeldın aramızaaa :)
canım baktım baktımmm msj atmak için 10 dk dolmasını bekliyodum
valla kesenin maşallahı var tatlım kocaman olmuş.
sen niye sıktın canını, daha bebek olmaz zaten, benim dün 6+0 dı yine de ruh gibi görünüyor yolk kesesi