akşam fena bel ağrım vardı böyle bi sıkıntı çeken var mı? göğüsümde hassasiyet öyle
aşırı değil artık.gerçi değişkenmiş bunlar ve çocuğunuzun sağlıklı olup olmamasına kesin işaretler değilmiş.
akşam fena bel ağrım vardı böyle bi sıkıntı çeken var mı? göğüsümde hassasiyet öyle aşırı değil artık.gerçi değişkenmiş bunlar ve çocuğunuzun sağlıklı olup olmamasına kesin işaretler değilmiş.
Göğüs ağrısı bendede var arada bel ağrısı bu neye işaret peki Iyimis kötü:26:
gözün aydın canım inşallah zaman çabuk ve sağlıkla geçer hepimiz için
çok sevindim senin adına gözün aydın demircim geç 10 gün geç
hülyacım hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz tüm hamileler için Rabbim hepimizi ve minik bebeişlerimizi korusun sağlıkla sıhhatle huzurlu sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıcakla alırız kucağımıza sen de dua et içini ferah tut
kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eger hersey yolunda giderse agustos annesi olacagım.
son adet tarihim 30 ekim ama ovulasyon 16. gün oldu onu kesin biliyorum. bugün tam 5 hafta 3 günlük hamileyim.
bizde esimle 4 hafta 6 günlükken ilk muayneye gittik keseyi gördü cok sükür biraz aradı ama gördü cok sükür baska bisiyde
yoktu ztn. bhcg degerimde o gün 2674 flndı sizce bu deger iyimi?? bi de bana progestan verdi sabah aksam bi tane al dedi
rahimi güclendirir sizede verdimi bole bi hap??
kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eger hersey yolunda giderse agustos annesi olacagım.
son adet tarihim 30 ekim ama ovulasyon 16. gün oldu onu kesin biliyorum. bugün tam 5 hafta 3 günlük hamileyim.
bizde esimle 4 hafta 6 günlükken ilk muayneye gittik keseyi gördü cok sükür biraz aradı ama gördü cok sükür baska bisiyde
yoktu ztn. bhcg degerimde o gün 2674 flndı sizce bu deger iyimi?? bi de bana progestan verdi sabah aksam bi tane al dedi
bende hepımız ıcın duacıyım ınsallah saglıkla bı göreyım doktordan bı guzel söz duyayım kurban olurum sonra. Yeterkı ordan mutlu cıkayım yeterkı benım meleğimde buyusun sizinkiler gibi insallah insallah. ınsallah hepımızın sevıncı yarıda kalmaz sonuna kadar hayırla devam eder inş.
Kızlar bişey sorucam bende yarın ilk muayenemi olmaya gidicem idrara sıkışık olarak bakıyoruz dimi karından. ona göre gideyim
bende hepımız ıcın duacıyım ınsallah saglıkla bı göreyım doktordan bı guzel söz duyayım kurban olurum sonra. yeterkı ordan mutlu cıkayım yeterkı benım meleğimde buyusun sizinkiler gibi insallah insallah. ınsallah hepımızın sevıncı yarıda kalmaz sonuna kadar hayırla devam eder inş.
bana verdi evet pembe kanamam olmuştu.onu söyleyince verdi progestan.hatta yatarken 2 sabah 1 içiyorum.
inşallah allah kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.
Kızlar bişey sorucam bende yarın ilk muayenemi olmaya gidicem idrara sıkışık olarak bakıyoruz dimi karından. ona göre gideyim
kızlar ıkı gundur başım cok agrıyor acaba hamılelıkden dolayımı kı ben normalde pek bas agrısı cekmezdım bındebir olurdu bugunlerde sıklastı bırde kasıklarım agrıyor cok ayakta kalırsam batıyor sanırım fazla ayakta durmak bana sakıncalı . bırde su meselesını konusmussunuz ben normalde cok su ıcerim gunde 4 5 kupa bazen gecıyor bıle ınsallah basıma sorun olmaz zamanla hala cok ıcıyorum ve tuvaletle kanka oldum :)
inşallah hülyacım inşallah
amin inşallah öykücüm. progestan düşük tehlikesi için bana iğne yapılmıştı önceki hamileliğimde hem de kan uyuşmazlığımız vardı. size ne diye verildi.
oykucum açtım gizliymiş cidden grup hihi 10 dakika dolmadığı için özel mesajda atamadım