Tüm anne adaylarına merhabalar
Hepimizin hamileliği sağlıklı ve rahat geçer inş..
üç yıl önce 2009 temmuz annesiydim..şimdi rabbim nasip ederse 2012 ağustos annesi olacam
Ilk hamileliğimde buradaki paylaşımlarla çokşeyler öğrendik..inş buradada çok güzel paylaşımlar olur ve hamileliğimiz eğlenceli ve güzel geçer..
Hamileliğimiz hepimize hayırlı olsun..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş..
Bu arada sat.15 kasım
21 ağustosa geliyor.
Kesemizide dün itibariyle görmüş bulunmaktayızçok şükür..
2,5 yaşında bi oğlum var ama ilk hamileliğim gibi ilk çocuğum gibi çok heycanlıyım...
Herkeze iyi akşamlar ...
Tüm anne adaylarına merhabalar
Hepimizin hamileliği sağlıklı ve rahat geçer inş..
üç yıl önce 2009 temmuz annesiydim..şimdi rabbim nasip ederse 2012 ağustos annesi olacam
Ilk hamileliğimde buradaki paylaşımlarla çokşeyler öğrendik..inş buradada çok güzel paylaşımlar olur ve hamileliğimiz eğlenceli ve güzel geçer..
Hamileliğimiz hepimize hayırlı olsun..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş..
Bu arada sat.15 kasım
21 ağustosa geliyor.
Kesemizide dün itibariyle görmüş bulunmaktayızçok şükür..
2,5 yaşında bi oğlum var ama ilk hamileliğim gibi ilk çocuğum gibi çok heycanlıyım...
Herkeze iyi akşamlar ...
kızlar valla maşallahınız var:))1-2. çocuklarrrr helvet durumlarıııı iyi kaynatmışsınız bakıyorumda:)aman ne guzell:))
bende bugun dr. psıkıyatr'a gittim..hamilelik surecindeki korkularımı anlattım:))bana sen hiç çevrende hamilelik yuzunden yürüyemeyen gordun mu dedi:))))işin özü aslında sen anneliğe hazır değilsinde bu korkular sana paravanmı dedi..çunku korktuğum donemler 7-8-9. aylar v bebeği en çok hissedilen ve doğuma yakın aylar olduğu için..ama insan anneklik gibi bi sorumluluğa tam olarak nasıl hazır olurki..sonuç olarak bana hep doğum sonrasını hep bebeğinle ilgili şeyleri düşün bu hamileik donemini çok fazla düşünme dedi:))bakalım nasıl devam edicem.bu akşam ağlamıyorum en azından :))hepinizi opuyorum hamişlerim:))
günaydın herkese
kızlar hamileliğin 5.haftasındayım,ama her sabah bulantıdan ve kusmadan bıktım,benim ikinci çocuğum olcak bu,birincide hiç böyle değildim,ikinci çok farklı,çok berbat bişeymiş
kızlar valla maşallahınız var:))1-2. çocuklarrrr helvet durumlarıııı iyi kaynatmışsınız bakıyorumda:)aman ne guzell:))
bende bugun dr. psıkıyatr'a gittim..hamilelik surecindeki korkularımı anlattım:))bana sen hiç çevrende hamilelik yuzunden yürüyemeyen gordun mu dedi:))))işin özü aslında sen anneliğe hazır değilsinde bu korkular sana paravanmı dedi..çunku korktuğum donemler 7-8-9. aylar v bebeği en çok hissedilen ve doğuma yakın aylar olduğu için..ama insan anneklik gibi bi sorumluluğa tam olarak nasıl hazır olurki..sonuç olarak bana hep doğum sonrasını hep bebeğinle ilgili şeyleri düşün bu hamileik donemini çok fazla düşünme dedi:))bakalım nasıl devam edicem.bu akşam ağlamıyorum en azından :))hepinizi opuyorum hamişlerim:))
aynı durumdayız işte, benim eşimde pek yanaşacak gibi değil, aynı korku ve tutukluk onda da var farkındayım,
benim için hava hoş işime gelir doğuma kadar uzak durmak da, okadar süre erkeği nasıl etkiler onu bilemiyorum işte, soğukluk olmasından korkuyorum daha sonra
uaDün bende doktora gittim.. Planlı gebelik değildi benimki.. Çok düşündüm günlerce.. Doktorum sonuç olarak bebeğinle konuş,ana rahmine düştükten 21 gün sonra sinir sistemi oluşuyor ve senin hissettiğin herşeyi hissetmeye başlıyor dedi.. İnşallah herkes için hayırlısı olur.. :)
9 ay biraz uzun bir süre degilmi canım?? bi de dogumdan sonraki sürede dahil. doktorum her ihtimale karşı 12. haftaya kadar birlikte olmayın dedi ama 12. haftasından sonra cinselligin hiç bir zararı yok dedi. ben doktoruma güveniyorum ve diger bütün doktorlarada. eger herhangi bir sorun yoksa için rahat olsun bunları düşünme. zaten bi cinsel ilişkiyle bebek zarar görecekse o zaman saglıksız bi hamileligin göstergesi bu. sonuçta herkes girmiş çevremde onca insan biliyorum.
ya kızlar benim bugun belim ağrıyor çok(daha doğrusu tam belimde değil bu kuyruk sokumunun olduğu yer kopuyor sanki (normal mi??sizin beliniz ağrıyormu ağrıyorsa ne yapıyorsunuz??
amin cnaım.. rabbim hiç kimsenin mutluluğunu, hevesini kursağında bırakmasın inşallahhh
günaydın kızlar
ben bu sabah bir uyandım ki karnım sanki 4 aylık gibi büyümüş inanamadım ; normalde güniçinde ve akşamları şişkinliğim oluyor ama bu sürpriz oldu resmen zaten 3 gündür kasıklarım sancıyordu, aslında başından beri kilo da almadım zqaten tüp bebek için kullandığım hormon ilaçlarından şiş başlamıştım hamileliğe
ikiz diye mi bilemedim bu şişliği, çok erken biliyorum ama artık haftasonu kıyafet alışverişine başlayacağım işe giderken hiç bir şey bulamıyorum giyecek resmen