2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun :)) Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız.. :))
Mide bulantıları başladı.. bugün sinirden ağlattı beni Herşey kokuyo Çabuk geçer inşallah..

kızlar valla maşallahınız var:))1-2. çocuklarrrr helvet durumlarıııı iyi kaynatmışsınız bakıyorumda:)aman ne guzell:))

bende bugun dr. psıkıyatr'a gittim..hamilelik surecindeki korkularımı anlattım:))bana sen hiç çevrende hamilelik yuzunden yürüyemeyen gordun mu dedi:))))işin özü aslında sen anneliğe hazır değilsinde bu korkular sana paravanmı dedi..çunku korktuğum donemler 7-8-9. aylar v bebeği en çok hissedilen ve doğuma yakın aylar olduğu için..ama insan anneklik gibi bi sorumluluğa tam olarak nasıl hazır olurki..sonuç olarak bana hep doğum sonrasını hep bebeğinle ilgili şeyleri düşün bu hamileik donemini çok fazla düşünme dedi:))bakalım nasıl devam edicem.bu akşam ağlamıyorum en azından :))hepinizi opuyorum hamişlerim:))

hoşgeldin cnm...ufaklık abi oluyor desene :) sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inş.. bu arada bnmde 2. ama bende ilki gibi heyecanlıyım :)))

günaydın herkese
kızlar hamileliğin 5.haftasındayım,ama her sabah bulantıdan ve kusmadan bıktım,benim ikinci çocuğum olcak bu,birincide hiç böyle değildim,ikinci çok farklı,çok berbat bişeymiş

ya kızlar benim bugun belim ağrıyor çok(daha doğrusu tam belimde değil bu kuyruk sokumunun olduğu yer kopuyor sanki (normal mi??sizin beliniz ağrıyormu ağrıyorsa ne yapıyorsunuz??

canım bence de haklısın anne olmayan bi insan annelige nasıl hazırlanabilir ki?? hiç tatmadıgımız bi duygu. bende çok düşünüorum bunları ama ben daha çok hamilelik sonrasını düşünüyorum. aslında tabiki çok mutluyum bebegimi çok istiyorum ama işte bazende anne olmayı becerebilecekmiyim diyede düşünüyorum. bu aralar ztn öyle sulu gözlü oldumki hemen duygulanıorum hamilelik hormonlarından sanırım:))

günaydın herkese
kızlar hamileliğin 5.haftasındayım,ama her sabah bulantıdan ve kusmadan bıktım,benim ikinci çocuğum olcak bu,birincide hiç böyle değildim,ikinci çok farklı,çok berbat bişeymiş

canım belki ikinci bebeginin cinsiyeti farklıdır o yüzden ilk hamileligindeki belirtilerden farklı belirtiler yaşıyorsun. benim ilk hamileligim bende ne tiksinme ne mide bulantısı var sadece akşamları biraz midem bulanıyor ama sonra geçiyor. herşeyi yiyorum öle iştahım açıldıkı şimdiden iki buçuk kilo aldım:))) yane miden bulanıosa genelde fazla kiloda almıosun tatlım bi bakımada iyi yane

Dün bende doktora gittim.. Planlı gebelik değildi benimki.. Çok düşündüm günlerce.. Doktorum sonuç olarak bebeğinle konuş,ana rahmine düştükten 21 gün sonra sinir sistemi oluşuyor ve senin hissettiğin herşeyi hissetmeye başlıyor dedi.. İnşallah herkes için hayırlısı olur.. :)

9 ay biraz uzun bir süre degilmi canım?? bi de dogumdan sonraki sürede dahil. doktorum her ihtimale karşı 12. haftaya kadar birlikte olmayın dedi ama 12. haftasından sonra cinselligin hiç bir zararı yok dedi. ben doktoruma güveniyorum ve diger bütün doktorlarada. eger herhangi bir sorun yoksa için rahat olsun bunları düşünme. zaten bi cinsel ilişkiyle bebek zarar görecekse o zaman saglıksız bi hamileligin göstergesi bu. sonuçta herkes girmiş çevremde onca insan biliyorum.

ua

ya planlı bi hamilelikte bile insanın endişeleri birden en doruk noktalara çıkıyor bence..hepimiz için zor bi donem başladı:))

bencede 9 ay çok uzun bi sureç..yani bence biz henuz çok yeni olduğumuz için boyle düşünüyoruz..bir çok hamile bayan hamilelik doneminde daha çok istekli olduklarını soyluyorlar:))

ya kızlar benim bugun belim ağrıyor çok(daha doğrusu tam belimde değil bu kuyruk sokumunun olduğu yer kopuyor sanki (normal mi??sizin beliniz ağrıyormu ağrıyorsa ne yapıyorsunuz??

ya nolurr biri bana cevap yazsın sizinde beliniz ağrıyormuuuuu(2::2::2:

günaydın kızlar

ben bu sabah bir uyandım ki karnım sanki 4 aylık gibi büyümüş inanamadım ; normalde güniçinde ve akşamları şişkinliğim oluyor ama bu sürpriz oldu resmen zaten 3 gündür kasıklarım sancıyordu, aslında başından beri kilo da almadım zqaten tüp bebek için kullandığım hormon ilaçlarından şiş başlamıştım hamileliğe

ikiz diye mi bilemedim bu şişliği, çok erken biliyorum ama artık haftasonu kıyafet alışverişine başlayacağım işe giderken hiç bir şey bulamıyorum giyecek resmen

Aynı durum bende de var.1.60 lık minyon biriyim ben.2,5 kilo almış gösterio tartı.Ama araştırdım hemen.Normal ve sağlıklı besleniyosanız;bunun kilo olmdaığını vücudunun su topladığını o yüzden kilo artışı gibi göründüğünü yazıyordu 10.hafta belirtilerinde.Bu kilo gibi görünen şeylerin doğumdan sonra hızla gideceğini yazıodu.Yani bu haftalarda bu şişkinlik normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…