2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk hamilelğimde kusardım kapıya gelir sevinirdi ohh demekki herşey yolunda derdi yaw düşünebiliyormusunuzz

e pes bu kadar da harbi psikopatlık yani artık neyin kafasını yaşıyorsa tamam bizim hanım kustu şimdi iyi demek ki tamam hatun aşerdi bu harika bir haber filan diye

ayyyyyy...o zaman lafım yok bırak öyle mutlu oluyorsa uzat ayaklarını bir liste yap bunu istiyorum şunu istiyorum diye hem senin işine gelir hem de onun

valla onu böyle mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor

aa lütfen biz onlara kıyarmıyız hiç sadece kudurmasınlar dıye önlem alıyoz okadr

ayyyyy bak şimdi yaaaa, bu sabaha kadar yedikleri kudurtmaz inşallah adamııı geç kalmış olmiiiimmmmm

kociş damlamak uzere bende çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaaan

valla onu böyle mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor

ayyyyy bak şimdi yaaaa, bu sabaha kadar yedikleri kudurtmaz inşallah adamııı geç kalmış olmiiiimmmmm

olsun kuzum geç olsun güç olmasın sen bugunden itibaren önlemini al bari
aa bak aklıma bi fikir geldi azcık koştur onu ya da spor yapsın o yediklerinin enerjisini tüketsin ozaman sorun kalmaz
ben şimdi çıkıyorum cnmcım öpüyorum senide kocamaan kendıne iyi bak

Tüm anne adaylarına merhabalar
Hepimizin hamileliği sağlıklı ve rahat geçer inş..
üç yıl önce 2009 temmuz annesiydim..şimdi rabbim nasip ederse 2012 ağustos annesi olacam
Ilk hamileliğimde buradaki paylaşımlarla çokşeyler öğrendik..inş buradada çok güzel paylaşımlar olur ve hamileliğimiz eğlenceli ve güzel geçer..

Hamileliğimiz hepimize hayırlı olsun..
Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inş..
Bu arada sat.15 kasım
21 ağustosa geliyor.
Kesemizide dün itibariyle görmüş bulunmaktayız çok şükür..
2,5 yaşında bi oğlum var ama ilk hamileliğim gibi ilk çocuğum gibi çok heycanlıyım...

Herkeze iyi akşamlar ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…