aa lütfen biz onlara kıyarmıyız hiç sadece kudurmasınlar dıye önlem alıyoz okadr
ben ilk hamilelğimde kusardım kapıya gelir sevinirdi ohh demekki herşey yolunda derdi yaw düşünebiliyormusunuzz
pohahahha işte bu en iyisiydi ''kudurmasınlar '' o nasıl bir cümledir ya
e pes bu kadar da harbi psikopatlık yani artık neyin kafasını yaşıyorsa tamam bizim hanım kustu şimdi iyi demek ki tamam hatun aşerdi bu harika bir haber filan diye
gayet açıklayıcı bi cümle cnmcım
düşün yani o kadarrr
eee peki bu bebekte ne gibi durumlarla karşı karşıyasın?
eee peki bu bebekte ne gibi durumlarla karşı karşıyasın?
daha kusmalarım başlamadı gelip gidip soruyor nasılsın miden bulanıyormu diye :)))
daha kusmalarım başlamadı gelip gidip soruyor nasılsın miden bulanıyormu diye :)))
yok şekerim bence senin koca takmış kusma meselesine
hamileliğin birinci belrtisi olarak görüyor sanırım :))))
bu arada geliyormuş aradı bende sofrayı kurayım malum ilgilenmek lazım beylerimizle
ayyyyyy...o zaman lafım yok bırak öyle mutlu oluyorsa uzat ayaklarını bir liste yap bunu istiyorum şunu istiyorum diyehem senin işine gelir hem de onun
aa lütfen biz onlara kıyarmıyız hiç sadece kudurmasınlar dıye önlem alıyoz okadr
hamileliğin birinci belrtisi olarak görüyor sanırım :))))
bu arada geliyormuş aradı bende sofrayı kurayım malum ilgilenmek lazım beylerimizle
valla onu böyle mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor
ayyyyy bak şimdi yaaaa, bu sabaha kadar yedikleri kudurtmaz inşallah adamııı geç kalmış olmiiiimmmmm
kociş damlamak uzere bende çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaaan