- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
günaydın canım iiyim saol sen nasılsın bel agrım var benim sadece mide bulantıları falan daha başlamadı gecede karnıma yastık koyup uyuyorum :) başkada sorun yok ama hep uyku modundayım ya sizler
herkeslere günaydııınn..Bagnurcum sanada günaydın ben fenayım mide bulantılarım çook vee bu akşam allhın izniyle bebeğimizin kalp atılarını dinlicez allahım çok fena heyecanlıyım vee korku var duyabilecekmiyim die allah yardım etsin inş. duyarız akşam olsun bir an önce akşam olsunn..
ne kadar guzell:))ben haftaya gidicem daha dr 'a:)hiç korkma sen kendini ferah tut.bende bugun psıkıyatr'a gidicem:)surekli ağlamak geliyor içimden bu hamililkten mi yok sa panik ataktanmı bugun oğrenicem bakalım..sık sık bişeyler yemeğe çalış bulantılarını bastırır belki(
yat tabi canım bende koltukları sileceggim ama bugün yarın derken hiç umursamıyorum işlerim bitince sileyim diyorum yoksa kalacak öyle benimde belim cok agrıyor ama normalmiş çok yormamamız gerekiyor kendimizi daha ilk haftalarımızz
günaydın güzel annelerr
nasılsınız bakalım bugün???
valla ben dün gözümü karartıp uzun zamandır şöyle sağlam bir temizlik yapmadığım için temizliğe giriştim ama bir daha mı töbeeee,
sabaha kadar belim tutulmuş gibi yattım, o nasıl bir bel ağrısı yaaa, bugün ancak yemeğe ve tuvalete kalkarım valla bütün gün yatıcam
pazar günü bende kendimi kaptırdım temizliğe. eşimle birlikte yapacaktık sular kesikti ben bi arkadaşın dükkanına gidip geleyim sular gelir o zamana kadar. birlikte yaparız dedi. tam uzanacaktım baktım sular gelmiş. bende eşimi beklemeden başladım temizliğe. dip köşe heryeri süpürdüm sildim. masanın altına falan giriyorum kendimi kaptırıp, sonra toz aldım. banyo eşime kaldı gelince el attı mis gibi oldu ev. ama bi baktım belim tutulmuş kasıklarımda ağrıyor pişman oldum o kadar kendimi yorduğuma.
önemli degil cnm tahmin etmistim zatenayy canım ciddimisin ben onu doğduğu zaman yapmıştım ama ne yazdığını hiç bilmiyorum açıkcası uyardığın için teşekkür ederim Allaha şükür sağ çocugun 2 yasını doldurdu çok tsk ederim şimdi kaldırıyorum ......
yat tabi canım bende koltukları sileceggim ama bugün yarın derken hiç umursamıyorum işlerim bitince sileyim diyorum yoksa kalacak öyle benimde belim cok agrıyor ama normalmiş çok yormamamız gerekiyor kendimizi daha ilk haftalarımızz
ay midem çok bulanıyor ya. çıkarmak istemiyorum kötü oluyorum
canım sen bu bulantı için ilaç alıyor musun?
temmuz annelerinde okudum hemen hemen hepsi sabah aç karnına bir ilaç alıyorlarmış ve bulantıları geçiyormuş, almıyorsan bir doktoruna sorsana, sen çok zor geçiriyosun valla kaç haftadır
önemli degil cnm tahmin etmistim zaten
cnm yaa bende batimi bekliyoum iki gun sonra insALlah gelmeyecek ole umud ediyorum
benim de birlesmeden sonra bir haftadir acayip bel agrim var belimi kaldiramiyorum bazen acaba bebegim bana tutundumuki ne dersin is de yapmiyorum agir beklemek cok zor dua edin bana
doktora ilk gittiğimde yani 5.haftalıkken mide bulantım olduğunu söylemiştim çok şaşırmıştı daha çok erken diye. sonra hemen reçeteme bi ilaç yazdı. bende sabahları sadece su çıkardığım için almıyayım bu ilacı dedim. ama artık yediklerimde rahatsız etmeye başladı böyle devam ederse alıcam galiba o ilacı.
canım doktora gittin mi hiç kaç haftalık senin bebegin tutunmuştur mutlaka bende dün gittim herşey normal dedi İnş herşeyin hayırlısı olurda sağlıcakla alırsın bebeğini kucagına
en azında 1-2 gün dene, inşallah iyi gelir de devamlı alırsın, valla yazık sana da yaa kaç haftan burnundan geldi
Günaydınlar herkese... bugün yine fena mide bulantıları ve üşümeyle geçiyor... sizler nasılsınız???