2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım iiyim saol sen nasılsın bel agrım var benim sadece mide bulantıları falan daha başlamadı gecede karnıma yastık koyup uyuyorum :) başkada sorun yok ama hep uyku modundayım ya sizler

slm cnm benden sana kucuk bir tavsiye tickerin ne tickeri oldugunu eminim bilmiyorsun
2 yil 2 ay 2 hafta önce bebegim benden ayrildi(öldü manasinda) yaziyor
acikcasi rahatsiz oldum ben, neden dersen
bende bebegimi kaybettigim zaman bu tickerlardan yapmistim
gorunce icim acidi bebegin senin yasiyor cnm Allah korusun okuyunca oyle izlenim uyandi bende
yanlis anlamani istemem de
ben yakistiramadin minik kizina Allahim onu her turu kotuluklerden korusun insAllah

ayy canım ciddimisin ben onu doğduğu zaman yapmıştım ama ne yazdığını hiç bilmiyorum açıkcası uyardığın için teşekkür ederim Allaha şükür sağ çocugun 2 yasını doldurdu çok tsk ederim şimdi kaldırıyorum ......

günaydın herkese. çok ihmal ediyorum sizleri ama işim fena halde başımdan aşkın hem özel hem de işyerinde şu halimle bi de bunlara yetişmeye çalışıyorum sürekli bakıcı değiştiriyorum bu aralar farklı sebeplerle korkunç yoruyo beni beynen e tabi psikolojik olarak da ne yapıcam bilmiyorum ankaradaki bayanlar çocuk bakabilecek tanıdığınız varsa güvenilir nolur bana

herkeslere günaydııınn..Bagnurcum sanada günaydın ben fenayım mide bulantılarım çook vee bu akşam allhın izniyle bebeğimizin kalp atılarını dinlicez allahım çok fena heyecanlıyım vee korku var duyabilecekmiyim die allah yardım etsin inş. duyarız akşam olsun bir an önce akşam olsunn..

hadi bakalım geç saat geç diyelim sana :) inşallah duyarsın o eşsiz sesi

ne kadar guzell:))ben haftaya gidicem daha dr 'a:)hiç korkma sen kendini ferah tut.bende bugun psıkıyatr'a gidicem:)surekli ağlamak geliyor içimden bu hamililkten mi yok sa panik ataktanmı bugun oğrenicem bakalım..sık sık bişeyler yemeğe çalış bulantılarını bastırır belki:KK43:(

yok canım abartma bişeyin yoktur hormonların sürekli altüst olduğundan ağlamak geliyordur sana ama illa ki dr dan duymak istersen git bakalım :)

günaydın güzel annelerr :KK3::KK3:
nasılsınız bakalım bugün???

valla ben dün gözümü karartıp uzun zamandır şöyle sağlam bir temizlik yapmadığım için temizliğe giriştim ama bir daha mı töbeeee,
sabaha kadar belim tutulmuş gibi yattım, o nasıl bir bel ağrısı yaaa, bugün ancak yemeğe ve tuvalete kalkarım valla bütün gün yatıcam:KK37:

yat tabi canım bende koltukları sileceggim ama bugün yarın derken hiç umursamıyorum işlerim bitince sileyim diyorum yoksa kalacak öyle benimde belim cok agrıyor ama normalmiş çok yormamamız gerekiyor kendimizi daha ilk haftalarımızz

yat tabi canım bende koltukları sileceggim ama bugün yarın derken hiç umursamıyorum işlerim bitince sileyim diyorum yoksa kalacak öyle benimde belim cok agrıyor ama normalmiş çok yormamamız gerekiyor kendimizi daha ilk haftalarımızz

valla canım yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım güya ama sonradan çıktı acısı, bence sen biraz daha bekle, şimdiden yorma fazla kendini..
eşim de çok kızdı yaa bırak ne temizliği yapıyosun çocuktan önemli mi diye , ee artık hiç yapmam :KK9:

günaydın güzel annelerr :KK3::KK3:
nasılsınız bakalım bugün???

valla ben dün gözümü karartıp uzun zamandır şöyle sağlam bir temizlik yapmadığım için temizliğe giriştim ama bir daha mı töbeeee,
sabaha kadar belim tutulmuş gibi yattım, o nasıl bir bel ağrısı yaaa, bugün ancak yemeğe ve tuvalete kalkarım valla bütün gün yatıcam:KK37:

pazar günü bende kendimi kaptırdım temizliğe. eşimle birlikte yapacaktık sular kesikti ben bi arkadaşın dükkanına gidip geleyim sular gelir o zamana kadar. birlikte yaparız dedi. tam uzanacaktım baktım sular gelmiş. bende eşimi beklemeden başladım temizliğe. dip köşe heryeri süpürdüm sildim. masanın altına falan giriyorum kendimi kaptırıp, sonra toz aldım. banyo eşime kaldı gelince el attı mis gibi oldu ev. ama bi baktım belim tutulmuş kasıklarımda ağrıyor pişman oldum o kadar kendimi yorduğuma.

pazar günü bende kendimi kaptırdım temizliğe. eşimle birlikte yapacaktık sular kesikti ben bi arkadaşın dükkanına gidip geleyim sular gelir o zamana kadar. birlikte yaparız dedi. tam uzanacaktım baktım sular gelmiş. bende eşimi beklemeden başladım temizliğe. dip köşe heryeri süpürdüm sildim. masanın altına falan giriyorum kendimi kaptırıp, sonra toz aldım. banyo eşime kaldı gelince el attı mis gibi oldu ev. ama bi baktım belim tutulmuş kasıklarımda ağrıyor pişman oldum o kadar kendimi yorduğuma.

kendimizi azıcık iyi hissedelim hemen unutuyoruz hamile olduğumuzu, ama ben dün çok iyi anladım artık eskisi gibi değilim :KK1:
aslında doktorum her seferinde üstüne basa basa diyor asla hamile olduğunu unutmayacaksın diye, kadın çok haklıymış..

ayy canım ciddimisin ben onu doğduğu zaman yapmıştım ama ne yazdığını hiç bilmiyorum açıkcası uyardığın için teşekkür ederim Allaha şükür sağ çocugun 2 yasını doldurdu çok tsk ederim şimdi kaldırıyorum ......
önemli degil cnm tahmin etmistim zaten

cnm yaa bende batimi bekliyoum iki gun sonra insALlah gelmeyecek ole umud ediyorum
benim de birlesmeden sonra bir haftadir acayip bel agrim var belimi kaldiramiyorum bazen acaba bebegim bana tutundumuki ne dersin is de yapmiyorum agir beklemek cok zor dua edin bana

ay midem çok bulanıyor ya. çıkarmak istemiyorum kötü oluyorum

canım sen bu bulantı için ilaç alıyor musun?
temmuz annelerinde okudum hemen hemen hepsi sabah aç karnına bir ilaç alıyorlarmış ve bulantıları geçiyormuş, almıyorsan bir doktoruna sorsana, sen çok zor geçiriyosun valla kaç haftadır

canım sen bu bulantı için ilaç alıyor musun?
temmuz annelerinde okudum hemen hemen hepsi sabah aç karnına bir ilaç alıyorlarmış ve bulantıları geçiyormuş, almıyorsan bir doktoruna sorsana, sen çok zor geçiriyosun valla kaç haftadır

doktora ilk gittiğimde yani 5.haftalıkken mide bulantım olduğunu söylemiştim çok şaşırmıştı daha çok erken diye. sonra hemen reçeteme bi ilaç yazdı. bende sabahları sadece su çıkardığım için almıyayım bu ilacı dedim. ama artık yediklerimde rahatsız etmeye başladı böyle devam ederse alıcam galiba o ilacı.

önemli degil cnm tahmin etmistim zaten

cnm yaa bende batimi bekliyoum iki gun sonra insALlah gelmeyecek ole umud ediyorum
benim de birlesmeden sonra bir haftadir acayip bel agrim var belimi kaldiramiyorum bazen acaba bebegim bana tutundumuki ne dersin is de yapmiyorum agir beklemek cok zor dua edin bana

canım doktora gittin mi hiç kaç haftalık senin bebegin tutunmuştur mutlaka bende dün gittim herşey normal dedi İnş herşeyin hayırlısı olurda sağlıcakla alırsın bebeğini kucagına

doktora ilk gittiğimde yani 5.haftalıkken mide bulantım olduğunu söylemiştim çok şaşırmıştı daha çok erken diye. sonra hemen reçeteme bi ilaç yazdı. bende sabahları sadece su çıkardığım için almıyayım bu ilacı dedim. ama artık yediklerimde rahatsız etmeye başladı böyle devam ederse alıcam galiba o ilacı.

en azında 1-2 gün dene, inşallah iyi gelir de devamlı alırsın, valla yazık sana da yaa kaç haftan burnundan geldi

canım doktora gittin mi hiç kaç haftalık senin bebegin tutunmuştur mutlaka bende dün gittim herşey normal dedi İnş herşeyin hayırlısı olurda sağlıcakla alırsın bebeğini kucagına

henuz tets yapmadim cnm batimi bekliyorum ben ins da gelmez cuma son gun bakalim hakkimizda hailri olani Rabbim kaderimize yazsin insAllahhh

Günaydınlar herkese... bugün yine fena mide bulantıları ve üşümeyle geçiyor... sizler nasılsınız???

en azında 1-2 gün dene, inşallah iyi gelir de devamlı alırsın, valla yazık sana da yaa kaç haftan burnundan geldi

çıkarmadığım sürece iyiyim ama şu an bile kendimi zor tutuyorum. şu ilacı alıcam sanırım

Günaydınlar herkese... bugün yine fena mide bulantıları ve üşümeyle geçiyor... sizler nasılsınız???

canım bende iki misli üşüyorum ki işyeri sıcak ama üzerimde şal var. mide bulantısı desen yine var zor tutuyorum resmen

kızlar
merhabaa
dün gittik doktora 5+3 dedi
kese içinde bebişimizi gördük çook şükür ama kalp atışı daha yenı başlamış olmalı çok zayıf duyamıyorum cuma gelin dedi :KK43:(
korkuyorum vajınal kaç haftad görünüyor acaba ? görünmemesi normal mi?

herkese merhaba yeniden,

7. haftamıza ilk bulantıyla girdik dün hatta zorladı sağolsun bebek. Karnımı kötü hissettim ama ara ara olacak bunlar galiba. Ağrılar azaldıkça sizde de hissizlik normale dönme başlıyor mu kızlar? sanki psikolojik olarak karnımda agrı hissetmeliyim hamile olarak, alışmışım.

yarından sonra gidiyorum ben de pıtpıtlara dr um tamam derse ama kafam çooook karışık. ben hamile oldugumu bilmeden çok ilaç kullanmıştım şurup sprey antibiyotik filan. umarım gelişmesine sıkıntı yaratmaz. bu durumda olan var mı aramızda? ya da bilen duyan? :nazar:

X